pondělí 24. února 2014

Růžový punč od Maybelline

Krásné zimní ráno,

myslíte si, taky jako já, že v zimě je třeba více hydratovat rty než obvykle? Doufám, že ano, proto Vám dnes přinesu poznatky o barevném balzámu na rty značky Maybelline – Babylips Pink punch. V „blogerském světě“ jsou dva typy lidí, ti co Babylips milují a ti, kteří jej nenávidí. Kam myslíte, že patřím já?


Dlouho jsem měla s mazáním rtů problémy, zapomínala jsem na to a ani jsem si na hydrataci pusy pozor nedávala, protože na suché a popraskané rty netrpím. Ale vím moc dobře, že především jemná kůže rtů potřebuje mazat a mazat a mazat. Svůj problém s mazáním jsem vyřešila až tím, že jsem si začala kupovat barvící balzámy, které kromě hydratace dodají rtům šťavnatou barvičku. A když jsem pod stromečkem našla růžový Babylips, byla jsem nadšená.


Konzistence balzámu je taková tužší, ale to mi vyhovuje, protože se aspoň nemusím bát, že se mi tyčinka zlomí. Ale i přes to, že je balzám „tvrdý“, na rtech přímo taje. 

Hydratace je pro mne dostačující, vyhovuje mi, že balzám nedělá mastný efekt, ale i přes to jsou rty jemné a vyhlazené – bez šupinek, rýh a vrásek. Možná, že kdybych měla rty suché a popraskané, tak by mi hydratační schopnost Babylips nestačila, ale nemohu soudit.


Barva po nanesení je jemná barbie růžová, která se mi líbí a kupodivu ten hezký růžový odstín zůstane na rtech docela dlouho. Vůně balzámu je příjemná ovocná žvýkačka. 


Podstatnou výhodou tohohle mazátka je to, že praktický neubývá. Pravidelně jej používám už měsíc a půl a tyčinka vypadá jako nová, jako bych jí vůbec nepoužívala.

Také obal je docela odolný. Babylips nosím pořád volně v kabelce, v kapse, kde mám klíče, mobil apod. a není vůbec poškrábaný, nápis na něm pořád drží. 

Nevýhodou tohohle balzámu je akorát jeho špatná dostupnost, když je u nás k sehnání pouze na internetu a také cena, která je oproti zahraničí vyšší (cca 140 - 160 Kč).


Celkové hodnocení: 4/5

Značka: Maybelline
Velikost: 8 g
Cena: cca 140 – 160 Kč
Dostupnost: pouze na eshopech, např. kosmeticky-svet.cz, plumfooleryshop.cz

Balzám od Maybelline mi moc vyhovuje, dobře hydratuje, má hezkou barvu a příjemnou vůni. Až mi balzám dojde, určitě si jej zase koupím. Ať přemýšlím, jak přemýšlím, tak asi na něm nenacházím žádné negativa, akorát lidem se suchými rty by jeho hydratační vlastnosti stačit nemusely.
Vlastníte taky balzám na rty Babylips? Jaká je ta Vaše nej příchuť?

M.

18 komentářů:

  1. Mam ho taky a jeste fialovy. Pouzivala jsem ho asi pres mesic a pak schovala spise na leto. Hydratace mi neprisla nijak super, ale voni a vypada krasne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi se hydratace špatně posuzuje, protože nemám suché ani popraskané rty, balzámy používám spíš jako výživnější náhražku rtěnky, takže spíš sleduju to jak vypadá na rtech a jak voní než tu hydrataci. Jaká je ta fialová verze? Barví taky pěkně?

      Vymazat
  2. Já ho jeden den miluju a druhý mi vůbec nesedí a nesnáším ho, asi záleží jak se vyspím :D

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem ho ještě nezkoušela. Asi bych ho zkusila, kdyby byl v nějaké slevě a nebo výprodeji. Jinak si ho asi nekoupím, zas tak moc mě z recenzí neokouzlil.

    Na rty teď v zimě ráda používám bezbarvý Marks&Spencer balzám na rty, Balea balzám na rty pomeranč a nebo jsem si koupila od YR kokosový balzám a ten zatím testuju.

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych za něj těch 150 Kč taky nedala, to se mi zdá na balzám na rty moc :-) Jinak já teď ještě používám barevný Max Factor a z těch bezbarvých Carmex, ale to se musím vážně nutit, abych si jím ty rty vůbec namazala.

      Vymazat
  4. Mě strašně odpuzuje to balení, tenhle styl se mi vůbec nelíbí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi to balení nevadí, u balzámu na rty nic luxusního nečekám. Ale u rtěnky by mi to balení taky vadilo.

      Vymazat
  5. vypadá dobře, jen mě moc nezaujalo balení ... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi balení vážně nevadí, je to takové to neurazí a nenadchne, ale špatné se mi nezdá :-)

      Vymazat
  6. Já mám tedy od Astoru lip balm - přijde mi to jako podobná filozofie s luxusnějším obalem :) Ale zas jen tak do kabelky by tohle bylo ideálnější :) a navíc přímo tohle je moc hezký odstín!
    - Elma

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ten astorácký lip balm kouknu, mám tyhle barvící balzámy fakt ráda :-)

      Vymazat
  7. Pro mě jsou balzámy hodně důležité a snad nejpoužívanější věc:) Tenhle doma ještě nemám, ale ráda bych ho vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To obdivuju, že balzámy hodně používáš - já s tím mám vážně problém a jediné, co zvládám jsou ty barvící, které používám místo rtěnky. Ale je pravda, že kdybych měla rty suché, tak se asi donutím používat i něco víc léčivého.

      Vymazat
  8. Hrozně se mi líbí odstín, mám doma Peach Kiss a hydratace by teda mohla být větší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odstín je vážně skvělý! Moc se mi ta barbie růžovka líbí. Peach Kiss zase musí skvěle vonět, ne? :-)

      Vymazat
  9. Ahoj, kočko. :) U mě na blogu probíhá giveaway a já bych Tě na ní ráda pozvala! :) O co se hraje zjistíš až tam! Výhra určitě stojí za to ! ;) http://noordinary-girl.blogspot.cz/2014/02/giveaway-no1.html

    OdpovědětVymazat