neděle 2. února 2014

Valentýnka našim čtenářům aneb valentýnská giveaway

Krásnou neděli Vám všem,

jak už je na svátek sv. Valentýna zvykem, lidé si mezi sebou kromě lásky rozdávají také malé dárečky. Ani my nebudeme vyjímkou, chceme Vás naše čtenářky potěšit další malou soutěží.

Samozřejmě jsme opět dlouho debatovaly, co by Vám udělalo radost, ale nakonec jsme se dobraly zdárného konce a dárek do soutěže jsme vybraly. Kvůli toho, že k nám do České republiky přišly očekávané mrazy, jsme se rozhodly Vám darovat nějaké hydratační mazátko na rty a to růžové Babylips od Maybelline s příchutí Pink Punch. Další součástí výhry bude trendy brokátový lak na nehty od značky Lovely z řady Blink blink v odstínu 1, který jste mohly v reálu vidět v článku tady. Poslední část balíčku je něco od srdce jen pro naše čtenáře a to dekorativní látkové srdíčko, které jsem Vám sama vyrobila.


A co musíte udělat proto, aby jste mohly tento balíček získaly? Musíte být náš pravidelný čtenář přes GFC, nechat pod článkem komentář ve kterém uvedete přezdívku pod kterou nás sledujete a samozřejmě nám připište nějaký Váš valentýnský zážitek či to, jestli svátek sv. Valentýna s přítelem/manželem nebo s kamarádkou slavíte. Účastnit se můžou úplně všichni bez rozdílu místa bydliště. Výhru zasíláme do celého světa, tak neváhejte a zkuste své štěstí. Email uvádět nemusíte, neboť výherce se bude muset do 7 dní ozvat sám. To z toho důvodu neboť chceme obdarovat opravdu pravidelného čtenáře, který se na náš blog rád vrací. 


Naše valentýnská giveaway poběží ode dneška do půlnoci z 13. na 14. února, abychom mohly na den sv. Valentýna vyhlásit výherce.

M&R

51 komentářů:

  1. sleduji jako El
    na Valentýna si s přítelem vždy uvaříme dobrou večeři (letos to budou krevetky na víně), koukneme na nějaký film.. :) a samozřejmě si dáme nějaký malý dáreček :)

    OdpovědětVymazat
  2. Sleduji jako Charmedka
    Valentýn slavím, vždy zajdeme na véču, dáme si nějaká dáreček. Pro mě je upřímně Valentýn důležitější než 1.máj :)

    OdpovědětVymazat
  3. Sleduji jako Jenn R:)
    My jsme tenhle svátek nijak moc neřešíme, zajdeme třeba na společnou večeři, nebo si něco uvaříme a pustíme film:)

    OdpovědětVymazat
  4. Sleduji jako Terka Hlaváčková.
    S přítelem jsme si řekli, že Valentýn slavit nebudem a stejně mi každý rok přinese kytku a já si pak příjdu jako blb. :D Ale většinou si uděláme hezký večer doma, ale to nejen na Velentýna.

    OdpovědětVymazat
  5. sleduji langmaierova1
    Pro mě je Valentýn svátek zamilovaných,takže neuznávám když to někdo slaví s dětma nebo kamarádkama.
    S přítelem jdeme na večeři a dáme si nějakou maličkost.Kytičku,čokoládu nebo valentýnku.

    OdpovědětVymazat
  6. Sledujem ako Beth Grant
    Valentýna neoslavujem, takže tak :) ale je to milý sviatok :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj! :)
    GFC:Anett
    anuska128@seznam.cz
    Valentýn slavím sama a tak že se ponořím do vany a celý den je jen můj! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Pineapple93
    Valentýn bych slavila ráda, ale letos není s kým.

    OdpovědětVymazat
  9. Sleduji jako Lucie Zakopalová
    Valentýn slavíme originálními dárečky :)

    OdpovědětVymazat
  10. sledujem cez tento ucet :)
    mne sa cez valentina nic zvlastne nikdy nestalo , vždy to je taka podarena klasika v reštauracii nejakej luxusnej s kope dobreho jedla a srandy <3 :)

    OdpovědětVymazat
  11. Sleduji jako Pája-and-Zuz
    no Valentýn bohužel většinou neslavím protože není s kým :)

    Jinak krásná giveaway :)

    OdpovědětVymazat
  12. Sleduju přes GFC jako Jana :)
    No a Valentýn neslavímě nijak extra... možná si někdy zajdeme do kina, do cukrárny... prostě hezký den spolu... :)

    OdpovědětVymazat
  13. Sleduju jako Baů Kroutilík

    Valentýna nějak neslavím nebo spíš není s kým slavit :)

    OdpovědětVymazat
  14. sleduju přes GFC
    a Valentýna neslavíme

    OdpovědětVymazat
  15. GFC: Lenka Ďurčeková
    Valentína som neslávila fú, už asi 4 roky? :D Neviem. Beriem to ako normálny deň. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Sleduji přes GFC jako Micha(e)la.
    A s Valentýnem mám spojený jeden zážitek, kdy jsem si dala sraz s kamarádem, domluva zněla nějak jako "ve středu v pět", vůbec mi nedošlo, že je to na Valentýna, a on přišel s kytkou :-/ Moje úmysly evidentně nebyly stejné jako jeho, tak jsem z toho nějak vybruslila, ale kamarádství to bohužel nepřežilo.

    OdpovědětVymazat
  17. GFC: Queen Lucy
    Valentýn mám strašně ráda, vůbec mi nevadí že to je Americký svátek. Slavíme ho s přítelem doma.

    OdpovědětVymazat
  18. Sleduji jako zuzana.neuvirthova :)
    Já na slavení Valentýna nikdy nebyla, nějak nemám ráda tyhle americké svátky :D

    OdpovědětVymazat
  19. Slavila jsem ho s přítelem 6 let, vždycky u nějaké dobré večeře, letos už spolu nejsme, protože mi to tak nějak zevšednělo, stýkáme se však stále tak jednou za týden - a je to mnohem lepší - takže asi zase někam zajdeme, byť už ne jako zamilovaní.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A sleduji pod tímto nickem, zapomněla jsem dodat.:)

      Vymazat
  20. Já se přiznám, že Valentýna mám spojeného s tím, že má můj taťka narozeniny:) Takže u nás se slaví spíše z tohoto důvodu, než jako svátek zamilovaných. Jinak ani s manželem to teda neprožíváme, dáme si třeba čokoládu nebo něco dobrého, ale nic extra:)

    Sleduji- GFC:)

    OdpovědětVymazat
  21. Sleduji jako Alheidis :)
    No po dlouhé době budu na Valentýna sama:) vždy jsem ho strávila s přítelem. Nevím zda ho budu slavit s kamarádkou - většina z nich své partnery má :) ono koneckonců Valentýn je pro mě opravdu svátek zamilovaných, takže si počkám, tento rok ho asi slavit nebudu, možná si dám malé rande se Světovou ekonomikou, z které mě po Valentýnu čeká zkouška. Třeba příští rok, si tento krásný svátek oslavím :)

    OdpovědětVymazat
  22. Sleduji vás jako Gleys a s přítelem každý rok chodíme do stejné restaurace (já mám dokonce pocit, že si každý rok dávám to samé, ale když ono je to tak dobré), tak nevím jak letos. Jestli porušíme nebo ne :)

    OdpovědětVymazat
  23. sleduji pod tímhle jménem. Valentýna slavíme tak lehce, dostanu kytičku, příteli taky něco dám... vtipný byl náš první Valentýn, kdy na něj zapomněl a dárek mi koupila jeho mamka :D balónek ve tvaru srdíčka, pořád ho mám schovaný, a Lindt bonbóny v srdíčkové plechovce, kterou používám na šperky :)

    OdpovědětVymazat
  24. Sleduji jako Caroline
    Já valentýna nějak zvlášť neslavím. Minulý rok jsme s přítelem byli akorát spolu,ale bylo to jako každý jiný den co spolu býváme a tento rok spolu ani na tento den nebudeme. Takže to nějak neřeším:)

    OdpovědětVymazat
  25. sledujem ako veronika.zorska
    Ja Valentína neoslavujem. Na jednej strane nemám priateľa a zas na druhej strane aj kebyže som ho mala tak ho rozhodne oslavovať nebudem. Je to obyčajný deň ako každý iný, a láska sa má davať najavo po všetky dni s danou osobou nie iba na Valentína. Rozhodne darček alebo malá pochvala zo strany partnera sa prijíma a rozdáva každý den. :)

    OdpovědětVymazat
  26. Sleduji ↑
    Valentýna neslavím, není s kým :D Ale myslím, že bych to ani tak moc neprožívala, máme se mít rádi pořád, a né jeden den v roce :)

    OdpovědětVymazat
  27. Sleduji pod svým jménem.
    Valentýna neslavím, moc se mi ten svátek nelíbí a zejména nemám s kým :D A s žádnou kamarádkou nepotřebujeme chodit zapíjet nebo zajídat trápení, že nemáme kluka :D
    indrakova96@email.cz

    OdpovědětVymazat
  28. GFC: aleachim15
    Valentýn moc neslavím, budeme spolu s přítelem, ale bude to běžný den
    michaelaloffler@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. sledujem ako Lenka Lienka :)
    na Valentína chystám pre svojho drahého prekvapko, ťažko pracujeme, tak plánujem nejaký welness víkendový pobyt v Tatrách :)

    OdpovědětVymazat
  30. Sledujem ako Nikola Guzmicka :)
    S priateľom Valentín oslavujeme pri dobrej večeri, filme, víne :))

    OdpovědětVymazat
  31. Sleduji přes GFC jako Haňule Strakovic.
    Valentýna neslavíme, ale přiznám se, že bych nějakej dáreček od přítele rozhodně neodmítla :)

    OdpovědětVymazat
  32. gfc radoslava
    Valentýn neslavíme:)

    OdpovědětVymazat
  33. sleduji jako Iv Václavková :-)
    Valentýna popravdě moc neslavím, je to pro mě den jako každý jiný... :-)

    OdpovědětVymazat
  34. Sleduji přes GFC jako Ms.Luccy
    S přítelem Valentýna neslavíme, když si chceme udělat radost, tak si zajdeme na dobrou večeři přes rok a nečekáme až na tento den :)

    OdpovědětVymazat
  35. GFC: Andrea Zuravcikova
    bohužiaľ žiaden zážitok nemám, :D asi si kúpim niečo na výpredaji essence :D to je romantika :D :D

    OdpovědětVymazat
  36. GFC: Deni Hartmannová
    Valentýna vůbec neslavím, navíc ani není s kým, takže tak:D

    OdpovědětVymazat
  37. GFC: ArmDra (sleduji od konce roku 2013, ale jelikož jsem začátečník v oblasti kosmetiky, tak jsem pročetla celý web, ale zatím nekomentovala)
    Valentýna slavíme se snoubencem tak ledajak, nejprve, že slavit nebudeme, že to "není původní český svátek", potom tedy nějaké ty polibky a doma filmeček a vínečko a vloni už to byla večeře a letos to sice vzhledem k financím bude bez večeře a určitě bez dárku, ale i tak si to určitě romanticky užijeme. Kuriozní byl jeden Valentýn, před asi 8 lety, to mi mohlo být tak 15-16, kdy mi můj tehdejší přítel dal jako dárek k Valentinu spodní kalhotky typu "bombarďáky" asi o 20 čísel větší než jsem měla a myslel si asi, že to je super prádlo, kterým mě potěší, já mu koupila luxusní kožený náramek a on se potom kvůli asi mé reakci na "obří spoďáry" se mnou pak rozešel, Po několika měsících jsem zjistila, že to byly již používané kalhotky jeho matky, on zapomněl koupit dárek, tak vzal toto. Okamžitě letěly do koše :D

    OdpovědětVymazat
  38. sleduji jako Luci
    já osobně jsem nikdy Valentýna neměla s kým slavit, takže ho neřeším. a zastávám názor, že je to americký svátek, který slavit nemusím... ale uvidím, třeba ho jednou slavit budu, ale samotná, to fakt asi nemá cenu :D :)

    OdpovědětVymazat
  39. Gfc Nikola Slavíková
    Koupíme si spíš jenom nějakou maličkost a jsme prostě spolu.. :)

    OdpovědětVymazat
  40. GFC: Mária Bujnová
    tento rok Valentína oslávim s kamoškami na prespávačke. kukneme si nejaké drsne romantické filmy, budeme jesť čokoládu a plakať, prečo sme nestreti ešte toho pravého! :D

    OdpovědětVymazat
  41. GFC Lenka Pievarová
    Na Valentín som ešte myslím primladá :D a aj keby tak ho neuznávam , ľudia si môžu spravit navzájom radosť hocikedy počas roka nie iba jeden deň :)

    OdpovědětVymazat
  42. Sleduji jako Marťa.
    Valentýna jsme nikdy moc neřešili ,protože slavíme celý rok :D

    OdpovědětVymazat
  43. Sleduji jako firefoxka.
    Můj největší zážitek byl ten, když mi zemřel manžel (bylo nám 24), zemřel v lednu. A na valentýna jsem našla v šuplíku dárek od něj. Vůbec jsem neřešila, kde se tam vzal, prostě mě potěšil a den byl hned krásnější.

    OdpovědětVymazat
  44. Sleduji jako Simona Stupenova.
    Nevím, čím to je, ale vždy to vyjde tak, že jsem na Valentýna sama:/ Tak slavím sama ve formě neovládaných nákupů:D Nebo třeba se svým čivavákem:)
    http://simushkainwonderland.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Sleduju jako - By-Moni


    Žádnou extra historku z Valentýna nemám. Tento rok budu na Valentýna sama, takže ho ani slavit nebudu. Třeba bude štěstí příští rok :)

    OdpovědětVymazat
  46. Sleduju jako Fczelkamaya.

    Nemám ráda tu obchodní masáž, kdy se z toho snaží obchody zase vytěžit co nejvíc. U nás je to spíš o nějaké čokoládce a romantické večeře v restauraci.

    OdpovědětVymazat
  47. Sleduji jako Sedmikráska. Valentýn už několik let neslavím, protože nemám s kým. Když jsem partnera měla, tak jsem občas dostala na Valentýna kytku nebo nějakou pozornost, ale nic velkého to nebylo.

    OdpovědětVymazat
  48. Sleduji pod tímhle jménem :) a Valentýna oslavím kalbou s kámoškou Evičkou :) :D

    OdpovědětVymazat
  49. Váš blog sleduji pod tímto jménem... a Velentýna oslavíme s kámoškou v klubu :)))

    OdpovědětVymazat
  50. sleduji jako Áďa, Valentýna už nějak moc neslavím s přítelem, nemám moc ráda tento komerční svátek, to si s píš oslavíme různá výročí :) ale na ten první valentýn vzpomínám strašně ráda :)

    OdpovědětVymazat