úterý 13. května 2014

Moje dubnové nákupy - Radu

Hezký den,

měsíc se sešel s měsícem a máme tady další souhrn mých menších nákupů za duben. Žádnou divočinu nečekejte, ale pár zajímavých kousků se mi zde sešlo, tak jdeme na to.
Začátkem měsíce jsem utratila pár stovek v Rossmannu, kdy jsem si nakoupila 4 laky na nehty. Samozřejmě jsem si musela koupit novinku od Gabrielly Salvete a jejich cukrový lak  Sugar Namel v překrásném červeném odstínu 04 Passione. Více se o ní rozepisovat nebudu, neboť jsem své dojmy z něj popsala již zde. Dále jsem si pořídila Gel like topcoat od Catrice. Ten od Essence mi poslední dobou rychle houstne, tak jsem vyzkoušela tento. Líbí se mi, že je v průhledné lahvičce takže vidíte kolik vám ještě zbývá. Za měsíc používání vám můžu říct, že jeho gelový efekt není natolik výrazný jako od Essence, ale zato nestahuje špičky laků. Řekla bych, že rovněž urychluje schnutí laků a prodlužuje jeho výdrž, tak v průměru o 2 dny. Stojí stejně jako Essence, tedy 65 Kč. Zatím jsem s ním spokojená, uvidíme jak to bude časem s hustotou.
Dále jsem primárně šla po nový efektový lak od Catrice Ultimate Nail Lacquer 50 Glitterazzi. Lak je průhledný a je plný různě velkých a střižených duhových šupinek. Některé jsou malinké, jiné naopak dlouhé, hranaté, trojúhlíčkové atd. Vypadá báječně. Aby jeho efekt vypadal dokonale, tak jsem si pořídila čistě černý lak od Essence 144 Black in back. Lak mě mile překvapil, je hezky krémový, plně kryje ve dvou vrstvách. Schne dobře, do vysokého lesku a na černý lak dobře drží. 4 dny zvládá v pohodě. Poslední lak není tedy z Rossmanu, ale z Ladybox shopu a jedná se o Jordana Diamond Boost Hardener, tedy zpevňující podkladový lak. Díky uplatnění lady bodů mě vyšel jen na 30 Kč. Obecně mi Jordana laky vyhovují a tento basecoat jsem si vzala do zásoby.

Když už jsem nakousla tu objednávku z Ladyboxu, tak jsem jí dělala primárně proto, neboť jsem si musela pořídit plné balení čistícího gelu Urban Veda Radiance Daily Facial Wash.Vzoreček který byl v Bio březnové edici mě natolik nadchnul, že plné balení jsem prostě musela mít. Recenzi na gel čekejte velmi brzy. Se slevou mě vyšel na 200 Kč. Dále jsem si na zkoušku vzala oční krém Anatomicals Regenerating Eye Crem. Má super balení, má oční okolí hydratoval a zmizíkovat tmavé kruhy. Zatím ho poctivě testuji, tak uvidíme jak na tom bude. Má 15 ml a vyšel mě na 120 Kč. Všude vychvalovaný krémový antiperspirant Garnier Neo jsem si musela jednoduše pořídit už pro jeho název. Matrix je můj nejoblíbenější film, proto se Neo stal můj každodenní pomocník v boji ne proti agentům ale proti pocení určitě. Líbí se mi balení antiperspirantu, jeho úžasná svěží vůně, která je znatelná po celý den. Nijak extra se nepotím, takže mi jeho účinky naprosto vyhovují. Nedráždí, rychle se vstřebává a pokožku nejen chrání před pocením a zápachem, ale ještě o ní pečuje. Za mě parádní výrobek. 
Poslední tři výrobky jsou produkty na rty. Z e-shopu Ladyboxu jsem si kromě výše psaných produktů objednala ještě rtěnku MeMeMe Long Wear Satin Lip Crem v odstínu č. 05 China Rose. Rtěnky MeMeMe byly zrovna v akci za 169 Kč, když jsem použila ještě body z lady konta, tak mě rtěnka vyšla na krásných 120 Kč. Zvolila jsem krásný růžovo-tělový odstín, který je ideální na každodenní nošení. Rtěnka je velice příjemná, skvěle pigmentovaná, sladce vanilkově voní a drží skvěle. Další rtěnka rovněž spadá do kategorie přirozených rtěnek na běžné nošení a jedná se o Essence Longlasting v růžovém odstínu 07 Natural Beauty. Tyto rtěnky od Essence mám ráda, jsou krásně pigmentované, nevysušují, nelezou do vrásek a mají úžasné barvy. Nejsou tedy nijak dlouhotrvající jak hlásá jejich název, ale nějaké ty 2 hoďky hravě zvládne. Přirozený růžový odstín je ideální když chcete něco nenápadného k výraznějších očím, nebo když zrovna nevíte po jaké rtěnce sáhnout. Poslední produkt na rty, který jsem si pořídila v akci za 129 Kč je Astor Soft Sensation Lipcolor Butter. Ani já jsem této vychvalované „pastelce“ na rty od Astoru neodolala. Sáhla jsem po výrazném růžovo-korálovém odstínu č. 11 Feelling Feline a zamilovala jsem se do něj. Určitě to bude můj favorit letošního léta. Má úžasnou konzistenci, perfektní barvu, vanilkovou vůni. Navíc o rty heky pečuje, hydratuje je a dodá jim super šťavnatý lesk. Paráda. Myslím, že nezůstanu pouze u tohoto odstínu. 


A to by bylo z mých dubnových nákupů vše. Zaujalo vás něco? Nebo už máte odzkoušeno?

Radu 

15 komentářů:

  1. Rtenky od Essence jsou super. Mam jednu a dalsi dve vyhlidnuty:D
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám tímto odstínem druhou a myslím, že určitě ne poslední. Jsou vážně super :)

      Vymazat
  2. Líbí se mi hlavně rtěnky a laky! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Such a great post! :)U'RE SO STYLISH! IT'S ALWAYS A PLEASURE VISIT YOUR BLOG!♥

    Follow me on Instagram! I'm @chicstreetchoc! Leave me a comment, i'll follow u back!
    FOLLOW ME ON FACEBOOK
    CHIC STREET CHOC

    OdpovědětVymazat
  4. Astor pastelku 011 a rtěnku Essence 07 mám takyyy a hrozně ráda je používám! :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  5. Ten černý lak mám také a jsem s ním moc spokojená. Dobře se mi pracuje s tím štětečkem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ráda slyším. Já ho lakovala zatím pouze jednou, ale taky mě mile překvapil. Dobře se mi sním pracovala a navíc měl i slušnou výdrž.

      Vymazat
  6. na ten cukrikovy lak od Gabriely sa tiež chystám. Strašne sa mi páči :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jů, ty rtěnky vypadají božsky. :) A ten Catrice lak :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rtěnky jsem hned pasovala na nové favority, jsou úžasné. Stejně tak efektový Catrice vypadá na černém laku božsky :)

      Vymazat
  8. Rtěnka od Essence je božská, nemůžu si jí vynachválit a jiné odstíny také stojí za to! :) Jinak super článek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Andrej. Nezbývá mi než souhlasit, Essence se vážně tyto "dlouhotrvající" rtěnky povedly a za ty peníze jsou určitě bezkonkurenční :) Ještě mám v plánu si pořídit ten korálový odstín, na léto bude perfektní :)

      Vymazat