středa 2. července 2014

Nalakováno – Max Factor Red Passion

Hezkou středu Všem,

dnes bych vám ráda ukázala mrňouska v podobě laku na nehty značky Max Factor. A proč že píšu mrňouska? Inu protože velikost lahvičky a tedy i celkový obsah laku je miniaturní, přesněji řečeno má 4,5 ml. Věřím, že pro někoho to může být plus, neboť lak stihne spotřebovat než zhoustne či vyschne. Jiným naopak může vadit jeho velikost při práci s lakováním. Jak jsem na to já se dozvíte níže.
Můj odstín Red Passion se sice již v tomto mini provedení (asi) nedělá, ale nezoufejte. Pokud se vám odstín zalíbí, tak si ho stále můžete pořídit. Ovšem již ne v mini verzi, ale najdete ho v řadě laků Glossfinity, které mají větší 11 ml obsah. Ale když odhlédnu od rozdílně velké lahvičky, tak odstín zůstává stále stejně krásný. Je to sytá „vášnivě“ červená barva s neutrálním podtónem. Myslím, že zrovna toto je ten odstín červené, který bude slušet všem. Red Passion je slušivá červená, která dodá nehtům klasický pěstěný vzhled bez jakéhokoliv náznaku lacinosti.
Díky tomu, že je lak maličký, tak má logicky krátký a malý štěteček, který je docela úzký a střižen do rovna. Přes to musím říct, že se mi s ním pracuje dobře. Nemám s nim větší problémy než s jinými štětečky klasické velikosti. Pigmentace laku je dobrá, ovšem proto aby jste docílily krásně intenzivní červené v první vrstvě, to bude chtít větší vrstvu. Proto doporučuji dát dvě tenčí vrstvy, díky čemuž dosáhnete plného krytí a rovněž rychlého zaschnutí. Schnutí musím vážně pochválit, neboť než si nalakuji druhou ruku, tak tu první už mám suchou a můžu směle lakovat druhou vrstvu. Druhá vrstva již tak rychle neschne, přesto mi ale přijde dost rychlé.
štěteček v porovnání s mini Color Clubem 7 ml
Pro svůj krátký štěteček lak nabírá méně barvy, díky čemuž nenamalujete nehet na jedno namočení. Ovšem při lakování to není problém, neboť máte dost času lak hezky rovnoměrně rozprostřít. Lak je tak akorát tekutý, nezatéká kam nemá, nepruhuje atd. Žádných záludností z jeho strany se při lakování obávat nemusíte. Schne do velice hezkého lesku, já ovšem na něj dala ještě vrstvu nadlaku. Ani samotnou výdrž laku nemůžu nijak pohanit. Na nehtech mi držel velice dobře i přesto, že jsem ruce dost často máčela při mytí nádobí a dávala mu zabrat při dalších domácích pracích. Přes tyto nelehké úkoly jsem lak dávala dolů 4 den a ani tak nevypadal nejhůř. Samozřejmě již byly ošoupané špičky, ale jinak nebyl výrazněji poškozen.
 
Celkové hodnocení – 4/5

Značka: Max Factor
Objem: 4,5 ml
Cena: cca 100 Kč
Dostupnost: většina drogérii, e-shopy

Takže co říct závěrem? Snad je to, že lak kromě velice hezké univerzální a slušivé červené barvy vyniká rychlým zasychání, kvalitní výdrží a celkem bezproblémovým lakováním. Cena laku je na jeho velikost vyšší a pohybuje se kolem stovky. Takže pokud budete shánět kvalitní červený lak, tak vám tento můžu vřele doporučit.

zdroj
Máte svůj oblíbený červený lak? Pokud ano jaký?

Radu


12 komentářů:

  1. Tahle červená je vážně úžasná!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, je slušivá a dost univerzální, dle mého teda :)

      Vymazat
  2. Když jsem ještě chodila na gympl, tak jsem snad ani jinou barvu nehtů nenosila. Na vysoké jsem přešla na vínovou, no a pak nastalo období nejrůznějších možných a nemožných odstínů...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím říct, že u mě to bylo podobné. Vždy jsem nosila max červenou, růžovou a fialovou. Postupně jsem ale propadla kouzlu modrých, zelených barev a všem dalším výrazným barvám. Teď už snad není barva co bych nenosila. Ale občas mě přepadne chuť zase na rudou a tato je moc povedená :)

      Vymazat
  3. to je krásný odstín :) červená je moje barva :)) dřív jsem si neuměla představit, že bych mohla nosti červený nehty, ale teď je zbožňuji :)) a moje oblíbená červená je od OPI :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, to já zase červené nehty nosívala dříve pravidelně, ale teď si je lakuji pouze občas. To na ně musím mít vyloženě náladu nebo se mi hodit k outfitu :D

      Vymazat
  4. Svůj oblíbený mám od Oriflame, ale tento je taky moc hezký!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Oriflame jsem snad v životě žádný lak neměla? Jaké jsou? To jo, tato červená se mi dost zalíbila :)

      Vymazat
  5. Takto precizně upravené nehty jsem dlouho neviděla, chválím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, tak to ti moc děkuji. Myslím, že na mé poměry to docela ujde :D

      Vymazat
  6. Červene odtiene mam moc rada, no od MF som ešte laky na nechty nemala :) Inak krásne nechty :)

    OdpovědětVymazat
  7. krásná barva :)

    Zvu tě ke mě na giveaway o 20$, která probíhá na mém blogu :YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovědětVymazat