úterý 2. září 2014

Nejlepší den v životě, výlet do Prahy a pražský haul

Ahoj holky, 

jak už Vám asi došlo z nadpisu článku, v nedávných dnech jsem prožila svůj nejúžasnější den v životě. Asi se divíte, co se stalo tak skvělého, že něco předčilo i můj svatební den. Začnu tím, jak celý příběh začal - v červenci jsme s manželem prožívali 4. výročí naší svatby a celý den den byl perfektní, plný romantiky a nakonec se manžel vytáhl s tím nejlepším dárkem, jaký jsem si mohla přát. Dostala jsem totiž lístky na koncert mé nejoblíbenější kapely a to Papa Roach.

Do Prahy, kde se koncert konal jsme vyráželi už ráno po 8 hodině - ono cesta z Opavy do Prahy, byť Pendolínem, to není žádná rychlovka. Když jsme kolem 13 hodiny dorazily do centra Prahy, tak hned první zastávka byla hned u Lucerny, kde se koncert konal, aby jsme omrkli situaci, kolik fanoušků už čeká před sálem. No pár jich tam už bylo, ale já měla ještě jako součást dárků slíbený nákup v Sephoře, procházku Prahou a nějaký fajn oběd.
Nebudu Vám popisovat, jaké hezké a romantické odpoledne to bylo a začnu tím, co Vás všechny zajímá - a to mým nákupem v pražské Sephoře v Palladiu, kde jsem ihned zamířila k stojanu se značkou Too Faced, která není u nás v Ostravě dostupná. Bohužel hned přišlo zklamání, protože ten stojan byl úplně vybrakovaný, u většiny věcí nebyly ani testery a skoro půlka sortimentu byla úplně vyprodaná. Protože nic z toho, co jsem měla v plánu koupit nebylo, odešli jsme na kafe. Ale cestou z Mc Café mi slečna podala slevový kupónek do Sephory, na slevu - 20 %, takže jsem Sephoře dala ještě jednu šanci. Nakonec se mě tam ujala moc milá slečna, která mi ukázala vše, po čem jsem toužila - i když testery nebyly, tak mi ukazovala podobné barvy jiných výrobků, abych si mohla odstíny vyzkoušet na vlastní kůži. Nakonec jsem si vybrala další odstín srdíčkové tvářenky a to v broskovo/bronzových barvách Peach Beach (k té byl tester) a rtěnku Melted v odstínu Melted Coral. Původně jsem chtěla Melted v růžové barvě (Peony), kde které sice tester byl, ale nebyla už k prodeji, takže jsem riskla Coral i bez testerů, nakonec jsem byla ráda, protože tato výrazná korálovka mi slušela víc než Peony z testeru. Bohužel jsem neodešla s paletkou Chocolate Bar, protože byla za skvělou cenu (1250 Kč), ale zase nebyla skladem.







Ceny obou výrobků si už přesně nepamatuju, myslím, že tvářenka stála 820 Kč a Melted 540 Kč. Se slevou - 20 % mne nákup vyšel na 1112 Kč.

Teď přejdu k tomu, co bude zajímat spíše všechny rockerky/metalistky a fanoušky Papa Roach. Tuto skvělou kapelu jsem viděla už loni na Rock For People a na jejich samotný koncert jsem se strašně moc těšila až jsem do mého dne D odpočítavala dny.
Koncert se tedy konal 19. 8.  2014 v Lucerna Music Baru v Praze. Když jsme se v 18:00 dostavili před Lucernu, stála už fronta na tramvajovou zástávku na Vodičkove ul. Naštěstí jsme přišli ještě včas, za náma se pak začala tvořit řada, která sahala až za roh, až na Václavák.

Před PR vystoupily ještě dvě předkapely, které byly taktéž skvělé, ale budu se zabývat samotným koncertem PR. Koncert začal na čas, přesně ve 22:00 jak bylo avizované. Koncert začal jedním ze starších hitů a to Infest, ze stejnojmenného alba. Koncert byl plný energie, dobré nálady a především skvělé hudby. Kluci z PR včele se zpěvákem Jacobym Shaddixem to skvěle rozjeli, užívali si nadšení fanoušků a hudby a skvělé atmosféry. Já jsem měla to štěstí, že i přes zdržení v Merchandising shopu, kde jsme si byli koupit trička kapely, jsem se dostala hned do první řady přesně doprostřed pódia. 


Během celého koncertu, kdy všichni zůčastnění zpívali spolu s Cobym, skákali do rytmu a tančili, jsem měla to štěstí, že mě zpěvák několikrát chytl za ruku, z čehož jsem měla vážně "Vánoce" a největší zážitek z toho dne. Na konci koncertu, kdy se chlapi s fanoušky loučili, stihl můj manžel strčit Cobymu fix do ruky a tak byl jeden z mála z těch, kterým se zpěvák podepsal. Teď už má manžel podpis na paži vytetovaný, místo původního nápisu liháčem. Je mi jasné, že Vám asi příjdeme praštěné, jak někdo může být až takový fanoušek nějaké kapely, ale PR poslouchám už od 12 let, což je teda už pěkná doba a jejich hudbou vyloženě žiju.



 Zdroj fotek z koncertu zde

Jaká kapela nebo zpěvák jsou Vaše srdcové? Můžete bez hudby žít?

M.


15 komentářů:

  1. Hudbu mám moc ráda, dokážu se u ní vyřádit, ale i zrelaxovat :). Týjo, tak to Ti manžel nadělil skvělej dárek. A v Sephoře sis udělala krásnou radost, já bych chtěla tu srdíčkovou tvářenku taky
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, hudba je pro mě lékem na blbou náladu, tak i vyjádřením spokojenosti a štěstí. Prostě si bez hudby život představit nedokážu. Každou chvilku obrážím nějaké koncerty a vždycky se těším jako malá, až si zase poslechnu nějakou mojí oblíbenou kapelu. Co se týče manžela, on mě prostě rozmazluje a ví, čím mi má udělat radost :-) Tvářenka je krásná, teď na podzim ji asi budu nosit často.

      Vymazat
  2. Krásně popsané. Je vidět, že jsi byla opravdu nadšená! Super, že jste si to užili :-) A ta tvářenka je parádní :-))

    Měj se pěkně, skills-of-art.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za milý komentář! Moc mě potěšil. :-)

      Celý den byl parádní a zakončení v podobě toho nejlepšího koncertu, který jsem zažila, nemělo chybu :-) jen víc takových dnů a takových zážitků. :-)

      Vymazat
  3. Super dárek ti manžel vymyslel :). Jinak tvářenka a lesk jsou pěkné, i když mně moc oranžové lesky nesluší, tak tobě super sedí :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj vymýšlet dárky a překvapení manžel prostě umí :-D Ale myslím, že tenhle dárek jen tak netrumfne :-D Taky jsem se bála, že mi ten Melted Coral slušet nebude, ale kupodivu je to taková docela univerzální barva, která bude slušet skoro všem.

      Vymazat
  4. tak na Melted mám taky spadeno. Co se koncertu týče, tak kapelu absolutně neznám, ale věřím, že sisi to určitě pořádně užila:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Melted si určitě pořiď! Jsem z něj nadšená :-) Já vím, Papa Roach skoro nikdo nezná, i když mezi rockery je to docela známá kapela.

      Vymazat
  5. jéé, další srdíčková tvářenka :-)
    Rtěnka moc sluší, to chtělo odvahu jít do ní bez testeru.

    Akorát mám dotaz v které sephoře si byla... taky se totiž pídím po Chocolate Bar :-D A už jsem byla na smíchově 3x a pokaždé neměli :-(

    nail polish - nail art blog Mikrosvět by Ellen

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vlastně Prahu vůbec neznám, vždycky, když jedeme na koncert, tak se pohybujeme v centru. Takže i v Sephoře jsem byla v Palladiu - nikam dál netrefím. A tam jí taky neměli, byl jen tester, jinak bych si ji koupila. Ale ta slečna konzultantka z té Sephory Palladium říkala, že byla hned vyprodaná, že měli snad do všech 3 Sephor se sortimentem Too Faced asi celkem 6 kusů.

      Vymazat
  6. Juu, vypadá to, že sis to super užila! :) Bomba...

    Jinak, když jsem byla já v Praze, tak jsem byla na 100% přesvědčená, že si tu srdíčkovou tvářenku koupím, ale normalně-světě div se-se mi ve skutečnosti nelíbila, protože se moc třpytila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi příjde, že ona hrozně klame. Když si jí člověk nanese prsty na ruku, tak je třpytivá dost, ale jakmile pracuješ se štětcem a máš ji na líčkách, tak je poměrně přirozená a žádný velký odlesk neháže, ani se moc netřpytí.

      Vymazat
  7. Tak ta tvářenka od Too Faced vypadá moc pěkně :)

    http://klarissaaddell.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Kapelu nepoznám vôbec, zato Too Faced čoraz lepšie. Z paletky Chocolate Bar som totálne nadšená a je mojím verným spoločníkom pri každodennom líčení. Z leskov Melted mám zatiaľ len jeden odtieň (Peony), ale už si brúsim zuby na ďalšie, avšak sú dosť vypredané...

    OdpovědětVymazat