středa 10. září 2014

OOTD – Plisování v královské modři

Přeji Vám krásný den,

dnes si po delší době dáme zase jeden outfit post, který jsme s Maru nedávno nafotily. To že mám velice ráda modrou a nejrůznější vzory asi už víte. Ovšem dnes uvidíte jak jsem tuto dvojku zkombinovala dohromady. Lehounké tričko s pestrým vzorem mám z F&F. Vepředu je tenčí trošičku průhledný materiál a zádní díl je pak ušit z černé neprůsvitné látky. Je to můj oblíbený kousek a nosím ho strašně ráda. Na to, že jsem se sehnala ve výprodeji asi za 98 Kč je to neskutečně kvalitní a dle mého výborně kombinovatelný top.Tričko je docela dlouhé, ale já ho zastrčila do úžasně královsky modré plisované sukně do pasu rovněž z F&F. Ta je z pevného nemačkavého materiálu, takže velice dobře drží tvar a je super příjemná na nošení. Přestože je materiál hrubší a pevnější, tak v létě pěkně chladí, což se více než hodí. Jak můžete vidět, tak sukně je dlouhá něco pod kolena. Asi to nebude délka vhodná pro všechny, ale mě se líbí a nemám pocit, že by mi nějak opticky zkracovala nohy. 

Jelikož je outfit barevně dost výrazný, tak jsem stáhla po černých doplňcích. Pas jsem zdůraznila černým proplétaným páskem z C&A, na nohy jsem obula rovněž proplétané páskové sandálky z Gatu. Pak stačilo nahodit pouze hodinky. Ty moje jsou klasické digitální Casio hodinky v černé barvě. Malé nezbytnosti jako mobil, peněženku a kapesníčky jsem hodila do černého psaníčka, které jsem si zakoupila za ebay asi za 60 Kč. Za ty peníze je psaníčko vážně krásné. Je pevné a dobře ušité. Navíc má dlouhý odepínatelný řetízkový popruh který se vždy hodí.


 
Co na můj modrý outfit říkáte? Máte taky rády plisované sukně?


Radu

15 komentářů:

  1. Nádhera :-) Vypadá to fakt dobře, když plisování někdo umí zkombinovat, je to radost pohledět ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc díky Claire za pochvalu. Vážím si jí a jsem ráda, že se moje kombinace líbí :)

      Vymazat
  2. Pěkný outfit :) Sluší ti to a máš moc hezké vlasy! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Vendy, jsem fakt ráda,že se outfit líbí. I vlasy samozřejmě, pochvala na vlasy mě vždy obzvlášť potěší ;-)

      Vymazat
  3. Paci sa mi aj celkovy outfit,ale hlavne tricko!! To by som kupovala okamzite.Suknu nie,pretoze by som ju nevedela asi nosit tak aby vynikla,tak ako napr. tu na tebe....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc! To tričko je fakt úžasné, byla jsem fakt šťastná, že jsem ho loni ve slevách ulovila. Je to super praktický kousek, ať již na volno ke kalhotám nebo právě zastrčit do sukně. Já si prvně tou sukní taky moc jistá nebyla, žádnou takovou délku jsem neměla, ale musím říct, že jsem si jí hned zamilovala. Fakt krásný kousek a navíc dá krásně vyniknout pasu :)

      Vymazat
    2. no to máš pravdu, presne to som si hovorila, keď som sa kukala na fotky, že naozaj krásne zvýrazňuje pás!

      Vymazat
  4. Úžasný outfit! Hrozně moc Ti to sluší a ta sukně je luxusní :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za pochvalu Veru. Sukně je má oblíbená, nosím jí fakt ráda :)

      Vymazat
  5. Super outfit, modrá ti fakt sekne! :) Já plisovanou sukni nemám ani jednu, ale moc se mi na ostatních líbí :)
    Hedwica♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Hedwico. Musím říct, že modrá je moje oblíbená barva. Proto jsem ani této sukni nedokázala odolat :D Tak třeba narazíš na nějakou plisovanou sukni, která se ti bude líbit i na sobě :) Přeji hodně štěstí s hledáním ;-)

      Vymazat
  6. Tá sukňa má nadhernú farbu. Aj tričko je krásna a nedá mi nepochváliť tvoj make-up. Kika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Kristen, tvůj komentář mě velmi potěšil. Královská modrá je moje nejoblíbenější barva, mohla bych jí nosit pořád :)

      Vymazat
  7. Skvele sladene barvy, sukne se mi moc libi :)

    OdpovědětVymazat