neděle 28. září 2014

OOTD - v barvě pomněnek

Hezkou sváteční neděli děvčata,

před nějakým časem jsem byla navštívit Radu u ní doma, a protože bylo hezké počasí, rozhodly jsme se, že slunečnou sobotu částečně strávíme i procházkou po Hradci nad Moravicí, kde Radu bydlí. Toto bude asi na dlouhou dobu poslední "letnější" outfit, s holýma nohama a bez kabátku. Ach jo, jak já nechci blížící se zimu! :-(


Musím se přiznat, že můj outfit moc procházkový nebyl, ale nejela jsem z domů, ale už z jednoho setkání s jinou kamarádkou, kterou jsem neviděla 3 roky!



Protože jsem jela vlakem a nevěděla jsem, kde zakotvíme, zvolila jsem spíš pohodlnější, kalhotový outfit, který ozvláštnil modrobílý kytičkovaný potisk na kalhotách. Ty jsou z obchodu Cubus, u nás tato značka asi není, ale jedná se o Norskou oděvní značku, podobnou např. H&M. Mám tuto značku ráda, protože oblečení je přiměřené kvality za slušné ceny. K uplým kalhotám jsem zvolila volnější vršek a to top z jemné černé látky Manga. Věci z Manga mi taky docela hezky seděly a líbily se mi většinou i kvalitou, tak mně mrzí, že tato značka už u nás není (nebo teda už není v Ostravě). Asymetrické sako bez zapínání mám z Reserved, což je naopak značka, kde mi málo co sedí. Letní taupe sandálky na klínu mám už asi 4 roky z Deichmannu a jsou pořád pěkné, pohodlné a nosím je vážně v létě ráda. Místo velké kabelky jsem měla jen černé psaníčko, které je už taky hodně staré a koupila jsem si ho na naší první dovolené s manželem. Doplňků na sobě moc nemám, pouze výrazný bílý náhrdelník z obchodu Stradivarius. Moje běžné šperky a to hodinky Fossil a náramek Pandora už představovat nebudu.


Jak se Vám líbí můj outfit na setkání s kamarádkami? Co na takové holčičí odpoledne nosite vy?



M

18 komentářů:

  1. Moc pěkný outfit. Zvlášť ty kalhoty jsou vážně krásné! :) Já nosím oblečení podle toho, kam se jde. Ale povětšinou volím baleríny v tělové barvě a buď kabát nebo koženkovou bundu s nějakých šátkem a samozřejmě kabelkou. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za pochvalu :-) a jsem ráda, že se kalhoty líbí, jsou na mě sice dost výrazné, nejsem moc na vzory, ale tyhle kalhoty byly láska na první pohled.

      Vymazat
  2. Super outfit, hlavně kalhoty jsou parádní :) Já na holčičí dny volím co nejpohodlnější oblečení: většinou jen džíny a tričko, ale záleží na náladě :D

    http://theredheadedworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi příjde, že na ty holčičí dýchánky se snažím víc vyfintit než na rande :-D

      Vymazat
  3. Outfit je úplně skvělej a na takové setkání s kamarádkami se fakt hodí :) Sluší Ti to
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Moc se mi ten outfit líbí :)
    Většinou na taková setkání nosím oblečení podobného stylu - občas více preferuji sukni :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky ráda nosím šaty a sukně, ale protože jsem tehdy jela delší trasu vlakem, vybrala jsem si kvůli praktičnosti kalhoty :-)

      Vymazat
  5. Ten náhrdelník je skvelý!!!♥

    http://wendy-lookbook.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Veľmi pekný outfit! Nesmierne Ti svedčí a tie nohavice sú fakt super!

    http://margifashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za milý komentář, jsem ráda, že se ti outfit líbí.

      Vymazat