středa 24. září 2014

Podzimní vínové líčení s paletkou Vivo Enchanted

Přeji Vám hezké ráno,

dnes bych vám ráda ukázala jedno mé nedávné líčení, které jsem ladila do hřejivých podzimních tónů vínové barvy. Celé líčení jsem vytvořila za pomocí paletky Vivo Enchanted (recenze zde),  kdy jsem používala především stíny horní řady. Ty jsou dle mého na podzim jako dělané. Aby bylo celé líčení takzvaně tón v tónu, tak jsem ho ještě podpořila tmavě fialovou linkou značky Essence.


Postup je opět velice jednoduchý. Na celé pohyblivé víčko jsem nanesla třpytivou fialkovo-vínovou barvu Going-on(1). Ohyb oka jsem pak vystínovala matným červeným stínem Chance (2) a vnější koutek jsem lehce ztmavila opět matným stínem, ale ve vínové barvě Falling (3). Pak jsem vzala jen větší chlupatý blendící štětec a barvy jsem propojila do sebe a rozmazala případné ostré hrany. 


Matným vanilkovým stínem Hold on (4) jsem prosvětila prostor pod obočím a také vnitřní koutek. Matnou vínovou barvu (3) jsem nanesla také pod spodní linku. Tu horní jsem udělala pomocí gelových linek (5) Essence v tmavě fialovém odstínu 03 Berlin Rocks. Vše jsem zakončila pár tahy úžasné řasenky Maxi značky Moje.


Co se líčení říkáte? Taky se na podzim zařazujete do líčení vínovou a červenou barvu?

Radu





24 komentářů:

  1. Vinovou, fialovou nosim nejradeji a to po cely rok :) Hezke liceni.
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Co se týče líčení, tak fialová je také má oblíbená barva. Ale na podzim se snažím do líčení zakombinovat také více vínovou a červenou barvu. Tak snad se mi to povedlo :)

      Vymazat
  2. Krásné líčení :) Týjo já bych Tě ani bez těch brýlí nepoznala, jsi úplně jak někdo jiný
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. No já líčení fotím zásadně bez brýlí, protože s nimi toho zase není tak vidět. Jinak nosím brýle pořád :) Díky nim si právě můžu dovolit i výraznější líčení, protože brýle ho dost utlumí.

      Vymazat
  3. Podobne ma teraz začína lákať vínová, ale aj fialová, tmavozelená a vlastne všetky tlmené a záhadné odtiene. Červená na nechtoch musí byť, na perách je celoročne :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zelenou teď na očích taky nosím častěji, zrovna včera jsem jí měla. Červenou na nehtech také nosím více právě na podzim a v zimě :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné decentní líčení. :-) Vínovou mám ráda, ale červené se na očích trochu vyhýbám z důvodu možné "jakoby" uplakanosti. Nevím, nějak ze zvyku na oči moc červenou nedávám. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Ono se to musí s tou červenou na očích opatrně, aby to právě uplakaně nevypadalo. Chce to lehkou ruku a zvolit vhodný odstín.

      Vymazat
  6. Krásne líčenie, farba ti veľmi pristane. Ja ju veľmi nepoužvam, potom vyzerám ako s monoklami. :)
    Fashion Happenss

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji. Já mám tyto barvy právě ráda. Červenou sice moc často nenosím, to je pravda ale tady do líčení se mi nějak hodila :)

      Vymazat
  7. wooow..líčení se moc povedlo:)) já vínovou moc nenosím, ale zkusím někdy zaexperimentovat :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem fakt ráda, že se líčení líbí. Já mám tyto barvy fakt ráda a na podzim se v nich cítím jako ryba ve vodě :D Určitě zkus zaexperimentovat, třeba budeš překvapená co všechno se dá s vínovou vykouzlit :)

      Vymazat
  8. Tak toto ti moc moc sluší! Ty barvičky se k tobě a k tvé barvě očí nesmírně hodí :). Já na podzim vytáhnu hlavně zlatou :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Magdo. Zlatá je moje klasika, tu nosím často téměř celoročně :)

      Vymazat
  9. Tohle ti moc sluší! Na podzim mám tyto barvy taky moc ráda :)

    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc ti děkuji Lucy. Fialovou mám ráda celoročně, ale na podzim sahám častěji po vínové či právě té červené :)

      Vymazat
  10. Krásné podzimní líčení, moc Ti sluší :-)
    Thoughts by Lucys

    OdpovědětVymazat
  11. Líbí :)! Vínovou také nosím dost často, na očích se mi moc líbí.

    OdpovědětVymazat
  12. Nádherné líčení, moc ti to sluší! Jsem zvědavá, zda by ty vínové odstíny sedly i mně, třeba někdy vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Caroline. Určitě vyzkoušej. Pokud se necítíš hned na vínovou, tak začni třeba s nějakou tmavší růžovou a pak můžeš postupně ztmavovat :)

      Vymazat