sobota 6. září 2014

Srpnové nákupy 2014 Radu – slevy, sekáč, botovo

Ahoj holky,

srpen a s ním bohužel i léto je za námi, takže je na čase si zrekapitulovat co jsem si za ten čas stihla nového pořídit. Jelikož jsem v srpnu utrácela především za oblečení a doplňky, tak jsem se rozhodla, že vám zkusím pro lepší ukázku a přehlednost natočit krátké video o těchto nákupech. Jelikož jsem točila na foťák, tak je kvalita taková průměrná, proto doporučuji přepnout na HD. Předem se omlouvám za pár drobných nesmyslů či přeřeků, které se mi povedly. Je to mé první samostatné video, tak mi to snad odpustíte a budete shovívavé.





Jak se vám video a mé nákupy líbily? Měly by jste vůbec zájem o to, abychom na určitá téma točily videa? Nebo dáváte naopak přednost článkům? Určitě mi dejte vědět.


Radu

10 komentářů:

  1. Radu super video :) Máš krásný vlasy, já mám videa ráda. Růžičková mikina se mi taky moc líbí. Úlovky ze sekáče jsou super a za 20 Kč skvělý :D. Tak tu kabelku z Globusu bych teda taky chtěla :) Ten pískový lak modrý mám taky a je krásný a ten matný jsem koupila kamarádce v růžové, tak jsem zvědavá, co na něj bude říkat.
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Veru, moc děkuji za milý komentář. Rovněž děkuji za pochvalu vlasů, ovšem to bylo asi poslední video s dlouhými vlasy neboť jsem udělala dost razantní změnu ve střihu. Ale o tom zase až příště. Mikina je fakt úžasná, už se těším, až jí na podzim/zimu vynosím. Ze sekáčových úlovků mám rovněž velkou radost, budu ho muset v brzké době zase navštívit :D Pískáč je krásný, přesně takovou barvu jsem do své pískové sbírky potřebovala, tak jsem ráda, že se ti také líbí :)

      Vymazat
  2. Poslední dobou dělá videa každý, proto si radši přečtu článek, ale zase by to mohlo být zajímavým zpestřením :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za názor. Já sama taky radši píšu články, takže na nějaké pravidelné natáčení to stejně nevidím. Ale když se objeví téma, kde by video bylo lepším řešením, tak se tomu nebráním. Tak uvidíme jak se to nakonec vyvine.

      Vymazat
  3. Moc pěkně sis nakoupila. Já mám raději články, protože na videa občas nemám příliš času.
    STYLE WITHOUT LIMITS

    OdpovědětVymazat
  4. jéééé video, tak to se jdu hned podívat :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za komentář Alice, jsem ráda, že se video snad líbilo :)

      Vymazat
  5. Máš úplne božské vlásky!!! Tá mikina z FF je neskutočná! Že ja som si ju nevšimla :( A tú blúzočku zo sekáča si vymákla úplne že "najvác" ako sa u nás hovorí :)) Tie botičky si idem hneď mrknúť, myslím, že ešte bude pekná dlhá teplá jeseň , takže sa nemusíš báť, žeby si ich nevynosila :) Už sa teším na ďalšie video ;)

    LIPSTICKS JUNGLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za moc milý komentář. Mě ta mikina právě hned padla do oka a je vážně skvělá. Ze sekáčových úlovků mám vážně radost, protože když jsem byla v sekáči poprvé, tak se mi nic nelíbilo ale teď jsem narazila na pár fakt skvělých kousků. Hlavně z té blůzky mám fakt radost. Je to tak všestranný kousek, který se hodí ke všemu :) No doufám, že bude ještě hezké babí léto, abych botičky vynosila, bylo by to úžasné. Určitě na ně doporučuji kouknout, za tu cenu jsou fakt krásné.

      Vymazat