středa 5. listopadu 2014

Dokonalé překvapení v podání podzimního Misshaboxu

Přeji všem krásnou středu,

dnes nemůže být článek o ničem jiném, než o včerejším vydání Misshaboxu, na který jsem se už od září těšila. I přes nepříjemnost v podání zpoždění expedice, jsme se boxíku konečně dočkaly a můžu říct, že to čekání rozhodě stálo za to. Tak se pojďte mrknout co se v něm skrývalo.Hned na úvod mě trochu zamrzelo, že kosmetika nebyla umístěná v nějaké hezké pevné krabici jako v minulých vydáních, ale byla vložena pouze do odklápěcí bílé krabice s nápisem Missha. Ale což, o krabici to přece není, důležitější je její obsah, který mi snad byl ušit na míru.

Missha Creamy Latte Cleansing Foam (Strawberry Latte), plné balení 172 ml, cena 168 Kč

Hned z prvního produktu, který jsem z krabičky vytáhla, jsem byla nadšená. Tajně jsem doufala, že by se tam tento výrobek mohl objevit a jsem ráda, že jsem měla pravdu. Tento produkt, cože je čistící pěna, jsem rozhodně měla v plánu vyzkoušet a Missha to asi tušila. Na výběr byly 3 voňavé varianty a ke mně doputovala vůně jahodového latté. Konzistenčně mi to přijde spíše jako krém než pěna, což ale nemění nic na faktu, že moc hezky voní jako jahodový milkshake. Tato „ pěna“ má odstranit odumřelé kožní buňky, zbavit pleť přebytečného mazu a zanechat jí svěží. Navíc pleti dodá bohaté živiny a udělá jí hladkou a jemnou. Každopádně se už moc těším až tento výrobek otestuji.

Missha The Syle Nail Remover (Sweet) plné balení 100 ml, cena 51 Kč

Odlakovač na nehty jsem potřebovala jako sůl, takže tento přišel jako na zavolanou. Možná že jsem ho dokonce přivolala, protože jsem si ho přála v boxu najít a on tam fakt byl. Pozitivní myšlení se očividně vyplácí. Já obdržela oranžovou Sweet variantu, která na odlakovač docela hezky, řekla bych broskvově voní. Odlakovač má šetrné složení, obsahuje komplex vitamínu B5. Vyzkoušíme a uvidíme. Tento produkt rozhodně vítám.

Missha Prime 24K Gold Snail Lip Gel Patch, 1 ks, cena 81 Kč

Tak tento pečující produkt na rty je pro mě novinka. Ještě jsem žádnou masku nebo chcete-li gelovou náplast na rty nezkoušela, ale už se těším až jí vyzkouším. Tato je se šnečím extraktem a 24K zlatem. Má rty vyživit a hydratovat. Masku si asi schovám na hroší časy, protože věřím, že se určitě bude hodit.


Missha The Syle Perfect Concealer (Natural Beige), plné balení 3g, cena 112 Kč

Tento korektor jsem také měla v plánu vyzkoušet, takže mě jen těší, že si ke mně našel cestu skrz Misshabox. Já dostala tmavší odstín Natural Beige za což jsem jedině ráda, protože mi sedí perfektně. Až ho řádně otestuji, tak určitě můžete čekat recenzi.



Missha Ginger&Vinergar Baby Foot Peeling Mask, plné balení 40 ml, cena 173 Kč

Další pro mě neznámý a tím pádem nevyzkoušený produkt je peelingová maska na nohy. Unikátní složení masky má oddělit suchou pokožku, vyhladit popraskané paty a nohy budou zase hladké a omlazené. Balení obsahuje jakési ponožky, které si nasadíte na nohy, utěsníte a necháte působit minimálně 60-90 minut, ale můžete klidně přes noc. No určitě to ráda vyzkouším.

Missha Signature Blam Art Rouge Mini 5 Color lip Patlete – vzorky rtěnek

Díky designově nádherné paletce máme možnost vyzkoušet 5 odstínů rtěnek, které mají mít skvělou pigmentaci, krémový vzhled a skvělé krytí. Balení paletky je nádherné, obsahuje zrcátko a přirozené odstíny rtěnek. Ty jsou opravu krémové až balzámové, velmi příjemné na rtech, ale rozhodně bych je neoznačila za vysoce krycí. Pigmentace je spíše nižší. Myslím, že je skvělé, že můžete vyzkoušet hned 5 odstínů rtěnek a poté si třeba pro vás nejlepší nebo nejzajímavější odstín koupit v plném balení. Fantastický produkt.


Missha Super Aqua Ultra Waterfull Gel serum, 3x vzorek, cena plného balení 823 Kč

Dále byl v boxu 3x vzorek hydratačního séra, které vyvolává schopnost pleti udržet potřebnou hydrataci a to tak, že vytváří ochranný štít, který zabraňuje ztrátě hydratace a pomáhá se pleti přizpůsobit nepříznivým podmínkám. Rozhodně ráda vyzkouším. Přece jen se nejedná o nejlevnější produkt. Tak jsem zvědavá jak mi sedne.

Dále byl v boxíku ještě vzorek BB krému a hydratačního toneru.


Celkově musím říct, že byl box minimálně pro mě fantastický nakombinovaný a úplně předčil mé očekávání. Fakt povedený box, kde využiji naprosto vše. Rozhodně zůstanu Misshaboxu věrná i nadále, protože mi přijde box od boxu lepší. Tleskám!

Co na Misshabox říkáte? Taky se vám tak líbí? Pořídili jste si ho?

 Radu

40 komentářů:

  1. Uz jsem obsah videla a je skvely, hlavne paletka a pena.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že se ti obsah líbí, mě přijde přímo skvělý. Pro mě jako dělaný :)

      Vymazat
  2. Já se nejvíc těším na recenzi korektoru :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě těší. Dnes jsem ho použila prvně a zatím spokojenost. Tak uvidíme jaký bude při dlouhodobém používání.

      Vymazat
  3. obsah je úžasný, hlavně ty rtěnky! já jsem chtěla hrozně zkusit ten korektor, ale i světlý odstín je na mě dost tmavý :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty rtěnky jsou fakt super. Líbí se mi ten nápad ale i zpracování paletky. Nj, s těmi odstíny to je složité. Já naštěstí nejsem bledule, takže mi snáze sedne tmavší odstín korektoru či makeupu.

      Vymazat
    2. ale zrovna u té korejské kosmetiky mě to překvapilo, když mají tak světlá BBčka... on teda není až tak nějak extrémně tmavý, ale je dost do žluta, což se mi pod oči nehodí, a tam já kryju nejvíc :-/

      Vymazat
    3. to je pravda, BB mají světlé dost, tak by možná mohly udělat ještě světlejší verzi korektoru

      Vymazat
  4. Uáá já už se tak těším až mi dneska dorazí!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem ho měla objednaný loni a vůbec se mi obsah nelíbil, tak jsem si ho teď už neobjednávala. Toto vydání by mě ale zaujalo více :)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zatím měla všechny vydání a vždy byla moc spokojená. Toto mi přijde asi zatím nejlepší.

      Vymazat
  6. Odpovědi
    1. Sehnat se dá na českém eshopu Missha.cz, ale vždy se vydává omezené množství, takže je možné, že již není dostupné. Ale mrkni na stánky či jejich FB.

      Vymazat
  7. Jaká je cena? Vypadá hodně dobře!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cena byla 369,- plus poštovné. Celkem mě teda vyšel na 419 Kč, ale rozhodně nelituji jediné koruny :)

      Vymazat
  8. Téda, samé skvělé výrobky, já bych byla úplně nadšená :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já také nadšená jsem :) Rozhodně objednávám i příště, které snad bude brzy.

      Vymazat
  9. Box je skvělý, teď jsem ho dostala do ruky a jsem nadšená!! Jenom menší poznámka, ten peeling na nohy tam má naopak napsáno, že se přes noc nechávat nesmí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 'Tak to jsem ráda, že jsi také spokojená. Děkuji za upozornění ohledně peelingu, asi jsem to přehlédla.

      Vymazat
  10. Obsah boxu jsem viděla u mamky, která je spokojená. No, možná si objednám příští box taky :D
    .. a small miracle CZ

    OdpovědětVymazat
  11. Je super! :) Já jsem si ho nepořídila, ale zpětně mě to mrzí... jenže mně příjde, že u těch Missha boxů je to tak nastřídačku - jeden je super a další už se mi třeba tak nelíbí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda ano. Já měla zatím všechny boxy a byla vždy spokojená, ale je to o vždy o osobních preferencích. Nikdy nemůže obsah sehnout na 100% všem.

      Vymazat
  12. Viete ze azijska kozmetika moze obsahovat latky, ktore su zdraviu skodlive a v Europe zakazane. Viete precitat z tych divnych znakov ake latky obsahuje kozmetika?
    Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Korejsky samozřejmě neumím, ale Missha má v Česku oficiální zastoupení, e-shop i kamenné obchody. Kdyby jejich výrobky nesplňovaly evropské normy, tak by je tu neměli, vůbec by je na český trh nepustili.

      Vymazat
    2. Zde musím souhlasit s Brunwen. Myslím si, že aby se kosmetika mohla u nás prodávat, mít kamennou prodejnu a eshop, tak jistě musí plnit normu EU. Proto věřím, že nic zdraví škodlivého neobsahují.

      Vymazat
  13. Mám ho a jsem strašně spokojená!! ;)

    Sororessa
    A.

    OdpovědětVymazat
  14. Obsah boxu vypadá v celku dobře :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. a sakra ..teď lituju, že jsem neobjednala :((

    OdpovědětVymazat
  16. Objednala jsem poprvé a jsem nadšená, jen se bojím odstínu korektoru, ale mám verzi light beige, tak snad sedne :). Rtěnky jsou úžasně roztomilé a balení nádherné :). Jediné, co mě trochu mrzí je, že mám pěnu v čokoládové verzi a já tyto typické chemické čoko vůně nemám ráda, protože mi prostě nevoní :/. Zase to beru tak, že jestli mi produkt bude vyhovovat, aspoň si skočím pro tu jahůdkovou parfemaci :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to doufám, že ti korektor odstínově sedne. Já jsem fakt ráda, že jsem dostala tu tmavší variantu, která je pro mě jako dělaná :) Taky se mi to balení rtěnek moc líbí. Tak možná zkus tu čokoládovou pěnu na jejich FB stránkách vyměnit za tu jahodovou. Třeba se najde slečna, co by vyměnila :)

      Vymazat
  17. Tento boxík by mi spravil poriadnu radosť! Viem si predstaviť tú vašu radosť :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já z něj byla fakt nadšená. Bylo v něm vše podle mého gusta :) Misshabox mě zatím nikdy nezklamal!

      Vymazat
  18. Misshabox me nadchnul! Mam take jahodovy cleanser a je suuuper. Jedine co me ,,nastvalo,, byl odlakovac neb si nelakuji nehty :D jinak masku na rty jsem rozstrihla na pul a dala si ji na tvare resp pod oci a byla prijemna :D

    OdpovědětVymazat