neděle 9. listopadu 2014

Gliss Kur - Hyaluron + Hair Filler: Ozdravte své vlasy přípravky z drogérie!

Hezký den děvčata!

Během léta přišla do drogérií nová řada připravků na vlasy značky Gliss Kur. GK v nových fialových obalech nazvaných Hyaluron + Hair Filler se má skrývat zázrak, který slibuje pomoc lámavým a oslabeným vlasům. V televizních reklamách na tuto značku vždycky vidíme slečnu s krásnými, zdravými a dlouhými vlasy, která zlomí nůžky "vejpůl", protože s jejich kosmetikou vlasy není třeba ostříhat a září zdravím už na dálku.


Já mám značku Gliss Kur rada, je to vlastně jedna z mých vlasových stálic (spolu s Elsevem) proto, když mi došla maska na vlasy, rozhodla jsem se, že si pro změnu koupím výživu této značky. A abych se projevila jako správná ženská, musela jsem si v akci pořídit celou sadu výrobků GK Hyaluron Filler.

Na začátek řeknu, že mám vlasy mastnější u kořínků, ale naopak konečky mám sušší a lámavější, proto jsem si řekla, že tato řada bude přesně pro mě a nespletla jsem se!

Obal výrobků GK je všem už asi notoricky známý. Šampón i kondicionér mají podobný design, s jediným rozdílem a to tím, že je kondiš obrácený vrškem dolů. Maska je vyvedena ve stejných barvách, v klasické dóze se šroubovacím uzávěrem. Obaly se mi líbí, jsou praktické, ale ocenila bych i masku v tubě. Nemám ráda tyhle šroubovací úzávěry, které se mi zdají do sprchy dost nepraktické.


Vůně všech tří výrobků je obdobná, možná je ze šampónu trochu víc cítit než z masky a kondicionéru. Je to taková ta klasická šampónová vůně, která neurazí ani nenadchne.

Konzistence výrobků je klasická jak je u GK zvykem, šampón je spíše gelové konzistence a dobře pění - na dlouhé vlasy jej stačí troška a důkladně vlasy umyje. Kondicionér je spíše hutnější a naopak maska je spíše krémovější konzistence. Oba výrobky se dají do vlasů dobře v masírovat a z vlasů během aplikace nestékají.

Co mne ale nadchlo byly účinky celé řady - po létě jsem měla vlasy v dost katastrofickém stavu, vysušené konce s podrážděnou pokožkou hlavy. Musím říct, že mi ale celá řada perfektně sedla. Trochu jsem se bála, že když se jedná o takovou "výživnou bombu", že budu mít vlasy rychle mastné. Ale to se naštěstí nestalo a ještě se mi dokonce doba mezi mytím vlasů prodloužila. Celou řadu používám už od začátku srpna 1x týdně (střídám s jinými šampóny) a kvalita vlasů se mi rapidně zvedla. Vlasy mi příjdou objemnější, hladší na dotek, méně se mi cuchají a dokonce se mi zdá, že se mi konečky vlasů méně lamou (ale používám do konců ještě olejíček a také jinou vlasovou péči než jen GK). Což je u blond barvených vlasů co říct.


Celkové hodnocení: 4/5

Značka: Gliss Kur
Velikost: šampón a kondicionér 250 ml, maska
Cena: šampón a kondicionér cca 99 Kč, maska cca 149 Kč (v akci koupíte levněji)
Dostupnost: většina běžných drogérií

Celá tato sada vlasové péče mne příjemně překvapila. Vlasy nezatíží a po použítí vypadají zdravější, objemější a lesklejší. Dle mého se jedná o nejlepší vlasové přípravky z drogérie.

Jaká je Vaše oblíbená značka vlasové péče? Kupujete profesionální přípravky nebo Vám stačí ty z drogérky?

Maru

14 komentářů:

  1. Mě stačí na vlasy přípravky z drogérie :). Zrovna jsem ten šampon našla v DM boxu, tak jak dopotřebuju Timotei, tak se vrhám na tento
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky vůbec nepoužívám profesionální přípravky, vlasy mám docela pěkné. Taky jsem šampón měla v DM boxu a moc se mi hodil, protože mi to staré balení dochází.

      Vymazat
  2. Gliss kur určitě není špatný, sama jsem ho párkrát měla, ale když jsem vyzkoušela lepší šampony (ne z drogerie) např. od TIGI atd. tak se mi vlasy o dost zlepšily a už bych neměnila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě profesionální šampóny vůbec nevyzkoušela, takže nemám s čím srovnávat. Vlasy mám docela pěkné, takže jsem nikdy neměla důvod zkoušet nic "lepšího".

      Vymazat
  3. Gliss Kur mám hodně ráda, řada vypadá super. :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  4. GK jsem kdysi používala, ale pak jsem nějak přestala. Ani nevím proč. Vím, že špatný nebyl, ale asi jsem zkrátka chtěla zkusit i něco jiného. Každopádně teď mám už docela dlouhé období, kdy střídám absolutně levnou Baleu s trochu dražší kosmetikou typu Loréal Professionnel, Toni&Guy, Aussie... Ale nejspíš se vrátím ke drogérkovému průměru, protože mi to bohatě stačí a nechci zbytečně utrácet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi zase nikdy neseděly šampóny od Baleyi, hodně se mi po nich mastily vlasy. Z těch dražších značek jsem zkoušela jen Aussie, ale ani ty mi nepřišly jako bůhví jaký zázrak. Většinou střídám Johna Friedu, pak Elseve a Gliss Kur.

      Vymazat
  5. Gliss Kur je skvělá značka! :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Gliss Kurr mám velice ráda :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. S Gliss Kur mám jen dobré zkušenosti. Z běžně dostupného zboží v drogerii patří k mému nejoblíbenějšímu.

    OdpovědětVymazat
  8. já jsem teď věrná Aussie, ale že bych zkusila něco nového? toto vypadá dobře :))

    OdpovědětVymazat
  9. Já to hodně střídám - mám ráda Gliss Kur, Timotei, Shauma, Palmolive, Aussie - ale po delším používání jsem měla pocit, že mám vlasy mastnější.

    OdpovědětVymazat