čtvrtek 27. listopadu 2014

Natura Siberica - noční maska na obličej s efektem Anti-age

Krásný den Všem,

recenzi na pleťovou masku jsme tady neměly již pěkně dlouho, proto je na čase vám představit moji momentálně velmi oblíbenou pleťovou masku od Natura Siberica. Tato noční pleťová maska s efektem ani -age slibuje pokožku intenzivně regenerovat, vyhladit drobné vrásky a dodat pokožce zdravý pěstěný vhled. Díky tomu, že se maska aplikuje na noc, mají výtažky z bylin a bobulí dostatek času pokožku regenerovat a pečovat o ní. Jako například obsažené výtažky z rakytníku řešetlákového mají vynikající hydratační a výživné schopnosti, zatímco dutohlávka sněžná se stará o regeneraci pleťových buněk a sléz má přírodní liftingové účinky. Navíc kombinace těchto rostlinných složek zpomalují stárnutí pleti a chrání ji před nepříznivými vlivy. Kromě těchto prospěšných surovin maska ještě obsahuje kolagen, který aktivně obnovuje buňky a vitamín E, který pokožku zjemňuje. Složení je teda dle mého povedené.

Maska se ukrývá v plastové tubě, která má ale krásný fialový potisk a samotná vypadá moc hezky. Velikostně je to klasická tuba o objemu 75 ml, která se otevírá za pomocí šoubovacího víčka. Maska je světle hnědé barvy a má dost specifickou bylino-kořeněnou vůní. Řekla bych, že je to taková unisex vůně. Není ale nijak těžká či dráždivá, takže na pleti ji po na nesení za chvíli necítíte. Konzistenčně je o lehký gel-krém, který se výborně roztírá a rychle vstřebává. 


Přestože je maska nazvaná jako noční, tedy, že by se měla nanášet večer a nechat působit celou noc, tak na obale je u použití uvedeno, že se má na obličej, krk a dekolt nanášet tenká vrstva a má se nechat působit alespoň 10-15 minut. Zbytek masky se může opláchnout nebo vetřít do pokožky. Jinde jsem zase našla, že se může nanášet právě na noc a smývat až ráno. Já tedy vyzkoušela obě formy a více se mi osvědčilo její celonoční působení. Masku tedy večer před spaním na nanesu na vyčištěný obličej a krk. Díky zmiňované lehké gelové konzistenci se maska do pár minut vsákne a vytvoří na pleti takový zvláštní sametový povlak. Pleť po ní tedy nijak nelepí, je suchá, takže se nemusíte bát zašpiněného povlečení. Ráno pak obličej opláchnu vlažnou vodou a dočistím klasickým způsobem.

A co tedy ty slibované účinky? Tak vážení ty jsou vážně parádní. Pleť je krásně vyživená, hladká a taková až „naducaná“ všemi těmi výživnými extrakty. Navíc mám pocit, že je barva obličeje taková více jednotná a zářivější, zkrátka zdravě vypadající. Co se týče zmiňovaného ani-age účinku, tak ho rozhodně pozoruji. Pleť je pevnější, pružnější a dost výrazně vypnutá, takže menší vrásky jsou rázem pryč. Za mě tedy naprostá paráda. Když si dám masku pouze na půl hodiny a poté ji smyji, tak účinky pozoruji také, ale nejsou tak výrazné, proto doporučuji nanášet na noc, ať se všechny ty účinné látky mají čas vstřebat a maximálně účinkovat. Ještě dodám, že maska je určena pro všechny druhy pleti a doporučuje se používat 1-2x týdně. Osobně jí používám 2x, neboť ty účinky mě vážně vždy dostanou!

Celkové hodnocení 5/5

Značka: Natura Siberica
Objem: 75 ml
Cena: cca 120 – 150 Kč, kupováno v akci za 77 Kč
Dostupnost: e-shopy např. biooo.cznaturals.czhairbeauty.cz

Tuto báječnou noční masku doporučuji všemi deseti vyzkoušet. Maska se jednoduše používá, rychle zasychá a přes noc pleť skvěle zregeneruje, dodá jí pružnost, zdravou barvu a hezky pleť vypne. Takže po probuzení budete krásná, mladá a tím pádem dobře naladěná na celý den.

Už jste slyšely o této masce? Používáte nějakou noční masku?


Radu 

10 komentářů:

  1. Tak to jsem ráda, že tato značka sklidila u tebe úspěch :). Já si na Vánoce příteli řekla o živé krystaly a šampón..tak jsem moc zvědavá :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že budeš spokojená. Mě zatím vyhovovalo vše co jsem vyzkoušela a tato maska je fakt parádní :)

      Vymazat
  2. No teda, tak ta cena je skvělá, myslela jsem, že to bude víc. Tuhle masku bych chtěla vyzkoušet, taková skvělá :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jinak o těch nočních maskách slyším po druhé :)

      Vymazat
    2. Taky jsem čekala vyšší cenu, takže je jedině fakt, že tomu tak není a je maska cenově velmi přijatelná :)

      Vymazat
  3. Zrovna tuhle masku jsem nezkoušela, takže díky za tip! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vypada lakave.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat