sobota 1. listopadu 2014

Podzimní tělové novinky z dílny Dermacolu

Hezké ráno Všem,

dnes jsme si pro vás přichystaly dvojitou recenzi na pečující tělové novinky, které nedávno na trh uvedla značka Dermacol a my je díky spolupráci měly možnost otestovat. Novinky jsou z oblíbené řady Aroma Ritual a jedná se o Sprchový gel s vůní Irské kávy a Tělové mléko Rebarbora a jahody. Já testovala sprcháč a Maru tělové mléko. Co myslíte, jak nám novinky vyhovovaly?

Opojný sprchový gel Irská káva – 200 ml, cca 60 Kč – Radu

Začnu klasicky balením, které má dle mého Dermacol super vymakané. Je krásné jak po designové stránce, tak i po té funkční, neboť stojí na víčku a tím pádem jde gel vymáčknout jedna radost. Konzistence mi oproti gelům Aroma Ritual z jiných řad přijde více hustší a krémovější, což já ráda. Na houbičku ho tak stačí nanést trochu, neboť pění opravdu báječně. Díky jeho malé spotřebě, vám tak balení vydrží opravdu dlouho. Ale dostaňme se již k vůní, která vás jistě zajímá. Mě si získala všemi deseti, protože je úžasná. Gel voní sladce ale nikoli přeslazeně po kávě. Já cítím ještě jakoby karamel či jiný sladký likér. Vůně je intenzivní pouze při mytí, po opláchnutí již bohužel z kůže cítit nejde. Tato vůně se podle mě báječně hodí do těchto chladných večerů, protože vás dokáže skvěle zahřát, pohladit po duši a povzbudit. Jinak se gel svými vlastnostmi nijak nevymyká klasických gelům. Pokožku těla vám  důkladně umyje, nevysušuje jí ani nijak nedráždí. Za mě je gel parádní a pokud máte rádi sladké a hřejivé vůně, tak doporučuji vyzkoušet.

Svěží tělové mléko Rebarbora a jahody - 200 ml, cca 100 Kč - Maru

Stejně jako Radu musím pochválit balení mléka, které je vizuálně velmi povedené a k dané vůni se ideálně hodí. Dále musím ocenit konzistenci mléka, která je lehká a tekutější, takže se výborně roztírá a ihned vstřebává, což mi nadmíru vyhovuje. Co se týče hydratačních účinků, tak ty mě mile překvapily. Mléko pokožku totiž velice slušně vyživí a zvláční. Minimálně mé normální pokožce přijdou hydratační účinky nadmíru dostačující. Vyloženě suché pokožce to ovšem stačí nemusí. Vůně mléka v tubě je příjemná, takové lehce sladší jahodová vůně s výraznějším příměsem rebarbory. Bohužel na těle se vůně, tak zvláštně rozleží a spíš než sladké jahody mi připomíná jejich pozdní fázi, když začínají lehce nahnívat. Vím, že to nezní moc lichotivě, ale mi to tak nějak voní. Pro mě naštěstí se vůně na kůži nedrží, takže mě nijak neobtěžuje. Ale jelikož je vůně hodně individuální, tak věřím, že někomu kdo má rád tyto sladší ovocné vůně, může vůně naopak vyhovovat. Proto doporučuji před koupi rozhodně vyzkoušet předem. Celkově vzato je tělové mléko moc fajn záležitost a rozhodně vítám rozrůstající se voňavé varianty, kdy si každý vyberu tu pravou.




Už jste zmiňované novinky zkoušely? Jaká je vaše oblíbená parfemace z řady Aroma Ritual?

R&M






20 komentářů:

  1. Možná se kouknu po tom sprchovém gelu. Káva mi nechutná, ale její vůně je někdy fajn :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tato kávová vůně je fakt moc příjemná. Určitě si alespoň přivoň, třeba tě překvapí :)

      Vymazat
  2. Když jsem tak ty vůně očichávala v drogericiích, tak mi voní moc pěkně všechny, na tyhle novinky jsem zatím nekoukala, tak musím napravit a případně vyzkoušet :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej, stojí za to :) Já jsem na ty sladké vůně, takže u mě vede pomeranč v čokoládě a tato irská káva :)

      Vymazat
  3. Myslím, že čítam už tretí článok s týmito novinkami od Dermacolu. To však nevadí! Určite si pôjdem kúpiť ten kávový sprchovací. Milujem vôňu kávy a aj jej chuť. Tak ako čokoládu :P.
    Stronger2gether

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No těch článků se asi teď vyrojí více, tak jsem ráda, že tě to neodradilo a přečetla sis ho. Kávový gel je úžasný, fakt doporučuji! R.

      Vymazat
  4. Dermacol sprcháče miluju a tyhle taky budu muset vyzkoušet. Moje nejoblíbenější vůně je čokoláda a pomeranč a pak pistácie. To je slast :)

    http://pragueinstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čokoládový je také můj oblíbený, pistácii jsem měla jako tělové mléko a taky bylo super příjemné :) R.

      Vymazat
  5. Měla jsem gel jahodu a rebarboru a musím říct, že voněl krásně, takže na to mléko určitě mrknu :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten gel mám taky, ale jelikož se mi teď sešlo dost srpcháčů, tak ještě čeká v zásobě :) R.

      Vymazat
  6. Dnes čítam už asi štvrtý blog s tymito vyrobkami.
    Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to náhoda, že jsme se s publikováním takhle sešly. Občas se to prostě stane, záměrné to nebylo.

      Vymazat
  7. Z této řady jsem zkoušela zatím jenom scrub s čokoládou a mandarinkou a je moc fajn :) Ke sprcháči s rebarbourou jsem přivoněla a naprosto boží vůně! :-)

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten peeling je úžasný :) Rebarborový sprcháč na mě ještě čeká v zásobě, ale osobně mě vůně moc neoslovila. Mám radši sladší jako je právě třeba Irská káva :)

      Vymazat
  8. Po mléku se rozhodně mrknu, poslední dobou mám tyhle voňavě věci čím dál radši :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se ti ani nedivím. Já teď na chladnější období dávám přednost sytým a sladším vůním, která dokáží tělo hezky zahřát a povzbudit :) R.

      Vymazat
  9. Nezkoušela jsem a vlastně jsem nikdy neměla nic z jejich kosmetiky na tělo. Jsem ostuda, ale mně tam nikdy nic moc nevonělo.. ale vyzkouším aspoň tyto novinky :). U Dermacolu dávám přednost dekorativce, když už :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já dlouho také jejich Aroma Ritual řadě odolávala, ale letos se to změnilo a jsem za to ráda. Jejich dekorativku ti naprosto schvaluji, je skvělá. Zejména make-upy a rtěnky mám fakt ráda :) R.

      Vymazat
  10. já miluju jejich sprcháče :)) mléko mám jedno, melounové a voní úžasně :) akorát jsem líná se mazat, takže spíše sáhnu po těch úžasně voňavých sprcháčích :))

    OdpovědětVymazat
  11. Demacol sprcháče miluju, takže tento mi asi bude doma chybět:)

    OdpovědětVymazat