úterý 9. prosince 2014

Dermacol Aroma Ritual – Harmonizující tělový peeling Belgická čokoláda + vyhlášení vítězů Konad giveaway

Ahoj holky,

dnes bych vám ráda představila nedávnou novinku, kterou jsem díky spolupráci s Dermacolem mohla otestovat. Jedná se o harmonizující tělový peeling z jejich velmi oblíbené a super voňavé kolekce Aroma Ritual. Tento peeling je konkrétně z voňavé řady Belgická čokoláda, což je pro mě naprosto dokonalá vůně a z celé kolekce jí mám rozhodně nejradši. Když já sladké vůně prostě můžu.


Peeling má klasickou plastovou tubu, která je oranžové barvy s motivem čokolády a pomeranče. Vypadá tedy stejně jako sprcháč a tělové mléko z téže řady, což já vítám. Líbí se mi, že každá voňavá varianta má svůj vlastní charakteristický design. Dále se mi na balení líbí, že stojí na vršku, který je odklápěcí, takže je hmota peelingu nahromaděná dole u víčka a jde snadno vymáčknout.


Když už jsem načala tu konzistenci peelingu, tak budu pokračovat jí. Peeling je označen jako krémový, což můžu rozhodně potvrdit. Je docela tekutý, takže se z balení snadno vymačkává. Je bílé barvy a obsahuje drobné částečky namletých meruňkových jader, které se v hlavní míře podílejí na obrušující schopnosti peelingu. Těch zrníček je tak akorát, ale na můj poměr bych jich mohlo být klidně i více. Ale já mám radši drsnější a hrubší peelingy. Tento je spíše jemnější, proto mám potřebu ho aplikovat více a tím pádem mi také rychleji mizí. Jinak ale peeling odumřelé buňky dokonale odstraní a zanechává pokožku čistou a nádherně hladkou.


Ještě bych se vrátila k vůni peelingu, která božsky až omamně voní, takže je přímo požitek a u mě také relax ho používat. Tato vůně totiž minimálně u mě dokáže uvolnit napětí, rozveselit a osvěžit nejen tělo ale i mysl. Je jen škoda, že se tato skvělá vůně nedrží i po opláchnutí na těle. Ale pokud by jste chtěly tuto vůni podpořit a užívat si jí déle, tak doporučuji se namazat tělovým mlékem stejné řady.


Celkové hodnocení – 4/5

Značka: Dermacol
Objem: 150 ml
Cena: cca 80 Kč
Dostupnost: všechny drogérie, supermarkety, e-shopy

Na peelingu se mi v první řadě líbí jeho vůně, která je dokonalá. Docela mi vyhovuje i poměrně řídká a krémové konzistence, jen těch mletých jader by mohlo být v peelingu více. Proto pro dokonalé obroušení ho spotřebuji více a rychleji mizí. Jinak mu nemůžu nic vytknout. Kůži hezky obrousí, vyhladí a malinko provoní. Pokud stejně jako já můžete sladké parfemace, tak doporučuji vyzkoušet. Až peeling spotřebuji, tak se k němu určitě časem vrátím.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A teď přejděme k druhému bodu dnešního článku a to je vyhlášení vítězů naší nedávné soutěže o úžasné sady Konad Nail Care. Pokud jste zodpověděli správně soutěžní otázku, která zněla "Kolik další Konad sad nabízí eshop magicnails.cz", tak jste byly zařazeny do losování, které jsem tentokrát dělala klasickou lístečkovou metodou. Ještě dodám, že správná odpověď měla znít - 6 další sad. A na koho se tentokrát usmálo štěstí?


Holkám moc gratulujeme a doufáme, že jim nehtová péče bude dělat stejnou radost jako nám. Pro urychlení poprosím holky, aby se nám s adresou ozvaly na náš email. Vy co jste nevyhrály nezoufejte, protože co nevidět budeme mít pro vás další soutěž :)

Zkoušely jste už peeling? Co na něj a vůbec celou řadu Aroma Rital říkáte?


Radu

11 komentářů:

  1. Holkám gratuluju :) a na ten peeling jsi mě teda nalákala
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě těší, pozornost si zaslouží protože je fakt úžasný :)

      Vymazat
  2. Ta vůně musí být nádherná, já mám moc ráda jejich sprcháč - rebarbora a jahoda :).
    Nemůžu uvěřit tomu, že jsem vyhrála! :) Děkuji moc a jdu se ozvat na email :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůně je opravdu úžasná. Rebarborový sprcháč mám v zásobě, ale teď dávám přednost sladším a hřejivým vůním :) Nemáš zač, věřím, že výhra udělá radost :)

      Vymazat
  3. Vypada hodne dobre.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. jéé to musí být vůně :)) a také mám ráda peelingy, kde je těch částeček více :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůně je fakt úžasná a kdyby bylo v peelingu více částeček a byl maličko drsnější, tak je to skoro zázrak :)

      Vymazat
  5. Ale ten peeling není novinka, ne? Já jej kupovala před rokem... Ale moc mi nevyhovoval, hodně vysušuje. Ale ta vůně je nádherná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt už před rokem? Já měla za to, že je to letošní snad letní/podzimní novinka. Minimálně u této vůně ano. Dříve jsem jí nezaregistrovala...Mě nijak nevysušoval a ta vůně byla úžasná :)

      Vymazat