pondělí 29. prosince 2014

I k nám letos přiletěl Ježíšek aneb co jsem našla pod stromečkem - Maru

Hezké pondělí,

je mi jasné, že vánoční new iny byly snad na všech blozích, ale ani já nebudu vyjímkou a ukážu Vám kosmetickou nadílku, kterou jsem našla pod stromečkem. Dostala jsem sice i plno praktických dárků, které Vám ale ukazovat nebudu, ty jsou nudné a nezajímavé, ovšem mi i tak udělaly radost, protože jsem si je všechny vyžádala :-D.

         Začnu tedy kosmetikou, kterou jsem dostala od manžela. On mě má teda dobře přečtenou a všemi dárky se mi skvěle trefil do vkusu, i když mu s výběrem pomáhala i jeho sestřenka, která je taky zblázněná do kosmetiky. Ale než začnu s popisem toho, co jsem dostala, musím říct, jak mi s dárky zavařil - dostala jsem totiž plnou krabici kosmetiky, která byla po kusech zabalena do malých balíčků a ty byly ještě mezi sebou proloženy vatou a papírem, abych toho měla na vybalování co nejvíc a abych ten "hlavní" kosmetický dárek našla až na úplném dně.


Tak a jdeme na to - první kousky v krabičce byly laky značky Wibo, u nás se asi neprodávají, ale vím, že jsou v polském Rossmannu. Jsou fajn, tak si vždycky nějaký jejich lak pořídím. Manžel mi vybral čtyři různé pískové laky a to tři klasické s normální pískovou strukturou (fuchsiový, modro-zelený a fialovo-vínový) a čtvrtý lak byl s různými tvary a strukturou vláken v laku (meruňkový). Všude na internetu jsou vychvalovány lip buttery od Astoru a já jsem zatím žádný neměla, tak jsem dostala jeden v barvě třtinového cukru v odstínu 008 Hug me. Dlouho jsem chtěla vyzkoušet nějaké další rtěnky od Bourjois, tak jsem dostala dvě z Rouge Edition a to v odstínech 3 (pastelově oranžová) a 11 (neonově růžovo-korálová). A už se dostáváme k paletkám očních stínů - dostala jsem božskou paletku BH Cosmetics Galaxy Chic, po které jsem dlouho toužila. A aby toho nebylo málo, v krabičce jsem objevila taky zástupce značky Too Faced a to paletku Chocolatte Bar. Abych taky konečně vyzkoušela všemi blogerkami oblíbenou značku TheBalm, dostala jsem jejich profláknutý rozjasňovač Mary-Lou, tvářenku v meruňkovém odstínu Swiss Dot a paletku stínů, tvářenky a rozjasňovače Autobalm v odstínu Hawaii.



A teď jsou na řadě dárky od kamarádek - první je tu dárek od Radu, který byl zabalený v krásné krabičce v zelených barvách lesa a vánočních stromečků. Po otevření krabičky mi hned padl zrak na krásný náhrdelník, ten sice nepatří mezi kosmetiku, ale ukázat jsem Vám ho prostě musela :-) další věc, co jsem dostala byla nová pastelka na rty od Maybelline z řady Colordrama a to v růžovofuchsiovém odstínu 130 Love my pink. Poslední část dárku od Radky byly štětce na oči značky Jessup, které jsem si hrozně přála. 


Poslední dáreček, který Vám ukážu jsem dostala od kamarádky Janči, která taky zná dost dobře potřeby blogerky :-D protože která blogerka může fungovat bez Yankee Candle? :-D v balíčku jsem našla úžasně voňavý vosk s vůní třešní a vanilky. Také šumivé koupelové balistiky patří do povinné výbavy každé milovnice kosmetiky, už se těším až se s touhle šumivkou naložím do vany. I od Janči jsem dostala pastelku Colordrama, ale ve světlejším odstínu a to v jemné starorůžové 140 Minimalist.  Co mi ale udělalo největší radost byla domácí, čokoládová, pleťová maska, se kterou si Janča dala určitě dost práce. A poslední část dárku, která není sice na fotce moc vidět, byla fotoalbum, které mne snad konečně donutí nechat udělat všechny fotky, které mám v počítači :-)

Jak se tak dívám na tu změť dárků, musela jsem být letos prostě nemožně hodná :-D a to ani není na fotkách všechno. Tak se pochlubte, co jste dostaly Vy? Jaké dárky rády dostáváte?

Maru

25 komentářů:

  1. Dostala jsi nádherné dárky, to jsi teda byla hodná :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jestli jsem byla hodná to nevím, ale asi jo :-D musím říct, že manžel fakt poslouchá, když o něčem mluvím, protože jinak by o tolika kosmetických vychytávkách, které jsem chtěla, nevěděl :-D

      Vymazat
  2. Krásné dárečky, a moc hezky nafocené :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné dárecky 😊 manžel si té opravdu rozmazluje a tak to ma byt 😃 ja se musím kouknout na ty nové pastelky od Maybelline, vypadají zajímavě, tak doufám, ze najdu pro mě nějaký nositelny odstín 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My jsme se letos rozmazlovali nějak navzájem :-D co se týče těch pastelek Maybelline, úplně jsem se do nich zamilovala - mám je zatím obě tak nějak týden a kousek a nosím je teď pořád.

      Vymazat
  4. Miluji vůni vosku Blackcherry a tento s vanilkou musí vonět také nádherně :). Paletky tiše závidím, tak stejně Mary-louminazer :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já těch vůní od YC moc nevyzkoušela, zatím je můj favorit Sweet Strawberry, ale třešně mám taky moc ráda. Paletky jsem si dlouho přála, zvlášť tu TF, protože vždycky když jsem byla v Praze, tak byla vyprodaná a objednávat se mi ji nechtělo, když na českých eshopech stojí o 500 víc než v Sephoře.

      Vymazat
  5. Krásný dárečky, hlavně čoko paletka a The Balm :)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chocolatte Bar jsem zatím použila 2x a je prostě boží. Ta vůně je cítit, i když jsem stíny nalíčená, nejen z té paletky. Fakt jsem nadšená!

      Vymazat
  6. Perfektní dárky, těším se na líčení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Líčení určitě bude, zatím jsem paletky použila každou tak 2x, ale nadšení nemizí, ale roste. Zvláště ta Galaxy Chic má perfektní barvy, zkoušela jsem zatím výrazné modré a růžové líčení a ty barvy jsou fakt wow :-).

      Vymazat
  7. Nádherné dárečky! :) Hlavně Too Faced paletka ♥
    http://chickflickcherry.blogspot.cz/2014/12/vanocni-opi-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paletka je boží, zatím zkouším všemožné kombinace a až bude otestována pořádně, tak se objeví na blogu v recenzi a snad i v líčení.

      Vymazat
  8. Téda, musela jsi být ale hooodná ;) a jinak koukám, že nás dostalo víc mary-lou rozjasňovač... to bude recenzí... :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My jsme byli letos s manželem moooc hodní oba, protože jsme si nadělili samé mega dárky navzájem :-D on dostal třeba lístky na MS v hokeji :-)

      Vymazat
  9. Krásné dárky :) Chocolate Bar jsem si taky dneska koupila, tak se těším že ukážeš nějaké líčení :) A rtěnky Bourjois jsou super ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ale Chocolatte Bar stojí majlant, je to moje nejdražší paletka. I Nakedky, které mám stojí míň, hlavně se dají koupit každou chvíli na feelunique v akci.

      Vymazat
  10. jéééé ty jsi byla ale hodná :)) manžel vybral skvěle :)) a vůbec jsem neslintala u těch laků :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Laky jsem zrovna dneska fotila, spolu i s těma staršíma, co už mám doma delší dobu, takže se je na co těšit - brzo bude recenze.

      Vymazat
  11. Odpovědi
    1. Štětce jsem zatím nezkoušela, ale vypadají hodně dobře, jsou jemné a pěkně střižené.

      Vymazat
  12. Ó, tak z tvojich darčekov by som mala aj ja obrovskú radosť :) Verím, že sa z nich budeš dlho vytešovať...

    OdpovědětVymazat