čtvrtek 25. prosince 2014

Jak na perfektní orámování očí? Jedině s linkami Aqua Liner od MUFE

Krásný 1. svátek vánoční,

doufám, že si i během slavení Vánoc s rodinou a přáteli, najdete čas na náš dnešní článek. Za nedlouho nám nastává období plesů a večírků a k těmto akcím nepochybně patří perfektní líčení. Pro mne neexistuje plesové líčení bez výrazných linek a dlouho jsem hledala takové, které by vydržely zábavu po celou noc. Vyzkoušela jsem jich fakt mraky než jsem zakotvila u tekutých linek Aqua Liner od Make up for ever.


Ještě do nedávna jsem hledala nějaké kvalitní tekuté linky nebo linky ve fixu. Moje požadavky byly jednoduché - aby byly voděodolné, brzo nevyschly a dobře se s nimi manipulovalo. V posledním půlroce jsem zkusila asi 4 různé fixy a 2 tekuté linky z drogérky a ani jedny neobstály. Rozhodla jsem se tedy zapátrat v parfumeriích. Na netu jsem prošla všechny možné recenze a do oka mi padly právě tekuté linky Aqua Liner od MUFE.


Já jsem si je hned pořídila ve dvou variantách a to v černé barvě v odstínu č. 13 a metalické khaki zelené v odstínu č. 3. Cena těchto linek není vůbec malá, za 1,7 ml zaplatíte něco málo přes 700 Kč, myslím, že stály 720, ale jistá si nejsem.


Obal linek vypadá spíše jako u fixu, ale klame tělem. Opravdu, když odšroubujete rukojeť, vykoukne na Vás štěteček tekutých linek. Linky se mi líbí, design je jednoduchý a účelný. Rukojeť je v ideální délce, aby se dobře držel a lehce se manipulovalo se štětečkem. Obsah se skrývá ve stejně barevném válečku. Ten je potištěn bílou barvou, která se za poslední 3 měsíce z obalu ani nehla. 


Štěteček má kratší hrot, cca 1 cm, který je ohebný, ale zase ne příliš a díky tomu se s ním dobře kreslí. Špička je jemná, takže nakreslíte jak velmi tenkou čáru, tak i hranou můžete udělat linku hrubší. Obvykle mívám s linkama problém s malováním ocásku, ale s Aqua Linerem to jde snadno. Hrot se neprohýbá a prázdnou část ocásku tak hravě vybarvíte. 


Velkou výhodou vidím to, že je štěteček mokrý tak, aby se linka nakreslila jedním tahem bez potřeby dalšího namáčení.

Výdrž linek je bravůrní, vydrží syté celý den. Je sice pravda, že po 12 hodinách trochu zesvětlají, ale běžně si toho ani nevšimnete. Zvládnou sprchu, déšť i současné sychravé počasí. A nehnou se ani o píď.


Já hodnotím tyhle oční linky prostě jako boží :-) kromě ceny jsem na nich nenašla žádnou vadu a jsem s nimi maximálně spokojená. Vážně se nestane, že by se linky rozpily a rozpatlaly všude po víčku. Splňují prostě vše, co od nich očekávám.

Celkové hodnocení: 5/5

Značka: Make up for ever
Velikost: 1,7 ml
Cena: cca 700 Kč
Dostupnost: parfumerie Sephora

Užívejte si svátky a pořádně si odpočintě před opětovným nástupem do školy/práce!

Maru

14 komentářů:

  1. Vypadaji dobre az na tu cenu.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi ta vyssi cena nevadi, za nekvalitni linky jsem vyhodila mnohem vic.

      Vymazat
  2. Nevím, jestli bych investovala takovou cenu do linek, ale vypadají moc hezky a určitě za to stojí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je mi jasne, ze treba studentky nebo maminky na materske si je nebudou moct dovolit. Ale ja jsem vyzkousela fakt mraky linek, ktere po par pouzitich letely do kose a dohromady staly urcite vic nez tyhle dvoje linky.

      Vymazat
  3. Jak som videla ako chváliš tieto linky, tak som hneď začala brúzdať po nete, kde by som ich vedela zohnať. Veľká vďaka za tip, naozaj by sa mi také linky zišli :)
    Gold Phoenix

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja je kupovala v Sephore se slevou 20 % na exkluzivni znacky a to se uz docela vyplati.

      Vymazat
  4. Cena je celkem vysoká, ale vypadají skvěle! :)
    http://chickflickcherry.blogspot.cz/2014/12/vanocni-opi-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejlevnější teda nebyly, ale koupe nelituji. Jsou vazne kvalitni.

      Vymazat
  5. Linky se mi z Tvých dojmů hodně líbí, jen ta cena je na mě moc :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  6. Ty vypadají parádně :) zelená by mi teda asi neslušela, ale ta černá je skvělá :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  7. Zrovna nedávno jsem řešila že nemám doma žádné linky s kterými bych byla úplně spokojená. Jen podle tvého popisu vypadají super :) Zkusím se po nich někde mrknout :)

    OdpovědětVymazat
  8. teda, že bych zainvestovala do kvality? poslední dobou linky líčím často a začíná mi to celkem jít, tak potřebuju nějaké, na které se můžu spolehnout :))

    OdpovědětVymazat
  9. Fúha, tá 3-ma by sa mi hodila...

    OdpovědětVymazat