sobota 27. prosince 2014

TOP14 roku 2014 – pečující kosmetika

Krásné sobotní ráno,

přinášíme vám další část top produktů za rok 2014, tentokrát z řady pečující kosmetiky. Na většinu produktů jsme psaly už samotné recenze, které si můžete přečíst kliknutím na příslušný odkaz. Je teda pravda, že k některým fajn výrobkům ještě článek nebyl, ale určitě si jej zaslouží a tak se na samostatné recenze můžete těšit během dalších měsíců.

Avene čistící gel

Tento gel je naprostý zázrak pro problematickou a mastící se pleť. Nejen že je super jemný, nedráždní ani oči, ale je také maximálně účinný. Pleť dokonale vyčistí, ta se poté mnohem méně mastí, ale především dokáže předcházet a zamezit tvorbě akné. Skvělý výrobek, který jsme si obě zamilovaly a básnily o něm již zde.


Essence pleťový krém s okurkou a limetkou

O tomto krému jste si u nás ještě přečíst nemohly, ale svojí premiéru mít bude brzo. Nebudu toho o krému prozrazovat mnoho, ale musím říct, že jak jsem byla k této levné značce hodně skeptická, tak jejich pečující kosmetika mne příjemně překvapila. Krém skvěle hydratuje, dělá pleť sametovou a nezanáší póry. A jako bonus je bez parabenu a alkoholu.


Urban Veda Radiance krém + čistící gel

Přírodní duo si mě prvně získalo božskou vůní, ale hned v závěsu byly skvělé účinky. Gel skvěle pění, dokonale vyčistí pleť, nedráždí jí ani nevysušuje. Pleť vyčistí opravdu do hloubky, černé tečky mizí rychlostí blesku a krásné, hladké pleti si můžete užívat co hrdlo ráčí. Krém je stejně skvělý. Má super hydratační účinky, nemastí se po něm pleť, tu navíc dělá krásně hebkou. Aby toho nebylo málo, tak zlepšuje a sjednocuje tón pleti. Opravdu geniální výrobky. Samotnou recenzi už měly zde.


Saloos tělový peeling

Ani tento peeling nemohl v ročním souhrnu nej produktů chybět. Ptáte se proč? Na to mám jednouchou odpověď. Naprosto dokonale voní, je středně hrubý a díky tomu, že je olejový, tak po použití bude vaše pokožka super jemná, hladká ale také skvěle hydratovaná a vláčná. Naprosto dokonalý peeling, který musíte rozhodně vyzkoušet. Přečíst jste si o něm mohly už zde.


Garnier Neo antiperspirant

Antiperspiranty jsem nikdy moc neřešila a bylo mi vcelku jedno po kterém sáhnu, protože se nijak zvlášť nepotím. Ovšem s příchodem této letošní novinky od Garnier, jsem zjistila, že i mezi antiperspiranty může být rozdíl. Nejen, že hezky čistě voní, ale díky krémové konzistenci se jednoduše dávkuje, bleskově zasychá, nedělá stopy a opravdu účinkuje. Za mě super produkt, který si budu rozhodně kupovat znovu.


Dýňový olej

Sice jsem o dýňovém oleji, jako o zázraku, četla už dávno, ale na vlastní kůži a nejen na ni, jej testuju teprve od podzimu. Ale vidím na sobě velké změny - rychleji mi rostou vlasy, nelámou se, jsou lesklejší. To stejné vidím i u nehtů - už se mi netřepí a nelámou.


Konad Nail Care – sada na nehty

O této sadě jsme vám nedávno psala zde. A musím říct, že se mi zalíbila a osvědčila natolik, že v tomto článku nemůže být opomenuta. Olejíček nehty vyživí, zamezí tvorbě suché kůže a záděrek kolem nehtů. Podkladová báze nehet zpevní, vyhladí a minimalizuje jeho třepení. A vrchní top coat se krásně nanáší, rychle zasychá, dělá super lesklý efekt a výrazně prodlouží výdrž barevného laku. Super sada, více není co dodat.


Natura Siberica

Kosmetiku této značky jsem si letos hodně oblíbila. Recenzi jste mohly číst na noční masku a čistící tonikum. Vyzkoušeno ještě mám vlasové duo s rakytníkem, jejíž recenzi můžete čekat po novém roce. Celkově mi kosmetika maximálně sedla. Líbí se mi krásné obaly, přírodní složení, vůně a především super účinky.


Haar Vital

Tyto kapsle určené k péči o vlasy Vám taky dneska představíme na blogu poprvé. Nestačí si vlasy mýt, dávat jim masky a různou vnější péči, ale taky je třeba dodávat vlasům vitamíny vnitřně. Dřív jsem brala vychvalovaný Biosil Plus, ale po přečtení mnoha kladných recenzí jsem našla tento doplněk stravy v drogérii DM. V kombu s dýňovým olejem mi začaly růst vlasy pevnější a lesklejší než dřív. Méně mi padají a nelámou se tolik.


Bione Antakne pleťový peeling

O tomto peelingu ještě řeč nebyla, ale recenzi chystám protože je to fakt hotový zázrak. Krásně voní, je super jemný a dokonale účinný. Více prozrazovat nebudu, počkejte si na recenzi.


Tetesept krémové koupelové soli

tohoto příspěvku už asi víte, proč tyto koupelové soli tak zbožňujeme. Jen shrnu, že božsky voní, krásně o pokožku pečují, zvláční jí a krém po koupeli můžete klidně vynechat. Vaše tělo i mysl budou tyto soli milovat.


Mixa zklidňující CC krém 

Recenze na tento krém se na blogu ještě neobjevila, ale rozhodně tomu tak bude. Krém mi dělá společnost už pár měsíců a můžu říct, že je báječný. Krásně hydratuje, zabraňuje lesknutí a to na dlouhé hodiny. Po delším používání jsem rovněž zaznamenala značné zlepšení stavu své pleti. Je více pružnější, zklidněná a především barevný tón se mi krásně sjednotil. Vřele doporučuji, tento krém stojí zato.


Balea Aqua Tuchmaske - plátynková maska

Jednorázové plátynkové masky mám velice ráda a tato od Balei mi dělala společnost už při nejmenším 5x. Má akorát velikost, je na pleti super příjemná, pleť skvěle zklidní, hydratuje a projasní. Za 30 Kč nemůžete chtít více.

Himalaya víceúčelový krém

Báječný krém, který se jen tak neztratí. Pleť krásně hojí, zklidňuje svědivou či podrážděnou pokožku a částečně dokáže předcházet tvorbě akné. Pro mě fantastický výrobek za pár korun. Celou recenzi si můžete přečíst zde.


Jaké byly Vaše objevy posledního roku? Shodují se některé výrobky s těma našima? 

M&R

14 komentářů:

  1. Super oblíbenci! Ten gel od Avéne jsem kdysi měla, přišel mi průměrný, ale jak tak čtu vaše ódy, tak si ho budu muset asi zas pořídit :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Fakt? Nám přišel právě úžasný, na problematickou pleť jako dělaný :) Třeba změnili složení, kdoví.

      Vymazat
  2. Z Tvých tipů používám ty kapsle na vlasy (za mě super), garnier neo jsem měla, byl super, akorát mi dost zabarvoval oblečení a koupel se solí od tetesept jsem si užila :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě Neo právě stopy na oblečení nezanechává. Mám pocit, že se stihne vstřebat/zaschnout dřív než se stihnu obléct. Každopádně já si ho moc oblíbila :)

      Vymazat
  3. Kapsle na vlasy jsou fajn, taky je používám :). Deodorant od Garnier kupuji pravidelně :). Natura Siberica mi taky moc vyhovuje :). Sůl jsem zkusila díky DM boxu, ale nejsem koupací typ, radši se sprchuji, takže mě extra neoslovila. Gel od Avene si plánuji pořídit a Bione pleťový peeling mě také velmi zaujal, těším se na recenzi :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Těší nás, že máme dost podobných oblíbenců :) Já bych se zase mohla koupat pořád, takže mám velkou spotřebu nejrůznějších solí, pěn a tato od tetesept si mě fakt získala. Jsem ráda, že se těšíš na recenzi na bione peeling, bude stát za to :)

      Vymazat
  4. To jsou pro mě úplně cizí věci! :-D :-O

    ">Handbag for ladies

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, tak sis alespoň rozšířila kosmetické obzory :D

      Vymazat
  5. Znám akorát výrobky Saloos, Natura Siberica a Bione, ostatní jsem ještě neprozkoumala, takže děkuju za tipy. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Odpovědi
    1. Je báječný. Vůně i účinnost je dokonalá. Vřele doporučuji odzkoušet :)

      Vymazat
  7. Po Haar Vital se budu muset podívat :)

    OdpovědětVymazat
  8. čokoládový peeling budu muset koupit, mám ten Mojito a jsem maximálně spokojená :)
    a docela mě překvapil ten Garnier Neo, četla jsem totiž spíš negativní recenze, tak až budu kupovat nový deo, tak se po něm podívám a ráda vyzkouším :))

    OdpovědětVymazat