středa 14. ledna 2015

Krásné a zdravé nehty díky péči MagicNails + giveaway

Hezkou středu holky,

dnešní článek bude pořádně dlouhý, máme tu totiž k recenzi několik výrobků, které patří do kategorie výživa nehtů, dále olejíčky na nehty a v neposlední řadě i zdobení nehtů v podobě razítkovacích destiček Konad. Doufáme, že i přesto článek dočtete do konce. Už teď Vám ale můžeme slíbit, že na závěr dnešního postu bude soutěž, kde obdarujeme některé z Vás několika výrobky, které dneska budou hrát hlavní roli v této megarecenzi.


Co Vám dneska představíme? Dva topcoaty - s diamantovým leskem a matující, proteinovou a kalciovou výživu, nehtové olejíčky s kapátkem a se štětečkem a nakonec taky všemi milovnicemi nailartu milované razítkovací destičky Konad.



Design a lahvička je u všech výrobků stejná, to nám vyhovuje, protože takové výrobky jsou super skladné, hezky je můžete v lakovací výbavě seskládat v řadě vedle sebe. Potisk lahviček je spíše jednoduchý a klasický, ale není mu co vytknut - zatím nám všechny nápisy drží a to už i "coaty" cestovaly. Obsah lahvičky je 11 ml a ceny se pohybují okolo 50 Kč.


Štěteček je taktéž u všech lahviček stejný, je tlustý tak akorát, aby se jim rovnoměrně nanášelo a nedával příliš mnoho produktu. 

A teď ke každému výrobku zvlášť:

Diamont coat
Tento topcoat vážně dodá nehtům diamantový lesk, přitom nevypadají moc hrubě a tlustě "alá gelové" nehty, což se nám líbí. Výdrž barevných laků je díky tomuto topcoatu mírně prodloužena, tak jako u většiny nadlaků, se kterými máme zkušenost. Ty drží tak o 2 dny déle než bez něj.

Celkové hodnocení: 5/5

Matte top 
Nevím, jestli k nám doputoval špatný kus, ale tenhle náš nadlak vůbec nematuje, nehty vypadají stejně s ním i bez. A to jsme ho zkoušely snad na všechny laky z naší lakovací zásoby. Jediné, co můžu pochválit je to, že rychle schne.

Celkové hodnocení: 1/5

Protein nail coat
Tento výrobek nedoporučujeme používat jako basecoat. Výdrž barevného laku, naneseného na něj, se rapidně sníží, a už druhý den se loupe. Spíše je vhodný jako výživa a péče pro velmi poškozené nehty a k nošení bez barevných laků. Výživa rychle schne, nehty krásně vyhladí a viditelně i na dotek zpevní.

Celkové hodnocení: 4/5

Kalcium
Kalcium kromě výživy funguje také jako podkladový lak pod barevné laky. Výživa nehtů byla viditelná po několika použitích, nehty se netřepily ani nelámaly. Pěkně na něm držely barevné laky a také byly krásně hladké a prostě bezchybné. Výdrž barevných laků se s jeho použitím prodloužila tak o 2 dny.

Celkové hodnocení: 5/5
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Dále jsme také vyzkoušely olejčíky v kapátku a to s vůní Deep Blue Yasmine (modrý). Červený Crimson Strawberry, oranžový Mango Orange a žlutý Yellow Lemon máme pro Vás, čtenáře do soutěže. 

Na fotce vidíte olejíčky se štětečkem, které opět poputují k Vám a to modý s vůní kokosu, čirý mandlový a žlutý vanilkový. Poslední růžový olejíček se štětečkem MagicNails jsme vyzkoušely my a ten byl s vůní Ananasu.
V prvé řadě Vás musíme upozornit, že olejíčky je vhodné používat na vlhké okolí nehtů a nehty, protože olejíčky se váží na vlhkost a jenom díky tomu hydratují nehet a jeho okolí. Pokud by se nanášel na suchou kůži, ještě více by vysušoval. 


Lahvičky olejíčku s kapátkem jsou moc hezké, design je povedný a velmi moderní. Kapátko je praktické a na jednu kapku máte dávku akorát na jeden nehet. Pracuje se s ním fajn, akorát je třeba roztírat olejíček prsty. V lahvičce se skrývá 15 ml produktu a cena je 55 Kč.


Olejíček ve štětečku jsme si díky snažší aplikaci více oblíbily. Lépe se nám s ním pracuje. Lahvička je stejná jako u výživy, vejde se do ní 11 ml a cena je zase kolem té padesátikoruny.

Oba druhy olejíčku fungují stejně, nehtové okolí krásně vyživí a hydratuje, zároveň, ale nezanechává ruce mastné, což je velké plus. Vůně olejíčků jsou příjemné, z lahvičky voní sice silně, ale pak po vmasírování se z rukou line vůně velmi příjemná.

Celkové hodnocení: 5/5
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Razítkovací destičky Konad 

Kdysi jsme už s razítkováním nějaké zkušenosti měly, ale jen s levnými destičkami z ebaye. No přiznáme se, že nám to moc nešlo a výsledky byly všelijaké jen ne moc pěkné. Proto jsme se zaradovaly, když k nám desičky vyhlášené značky Konad doputovaly.


Měly jsme možnost vyzkoušet destičky č. : m77, m37 a m83.

Cena destičky: 1 kus za 130 Kč, momentálně je na eshopu Magicnails.cz můžete zakoupit za akční cenu 104 Kč (sleva - 20%)

Maru: Já jsem na nailart docela nešika, a proto ty moje nehty tak vypadají. Upřímně jsem si myslela, že mi to s razítkováním vůbec nepůjde, což jsem se ale mýlila. Narozdíl od té levné destičky, co jsem zkoušela, se mi s Konadem pracovalo skvěle! V prvé řadě jsem nanesla na destičku vybraný lak (neměla jsem speciální na razítkování, tak jsem zvolila černý lak Golden Rose, který má akorát "středně" hustou konzistenci), lak šel stěrkou hezky setřít aniž bych poškodila vzor a na razítko se přenesl úplně bezchybně. No byla jsem nadšená a razítkování se stane součástí mojí lakovací rutiny!

Zdroj: eshop Magic Nails
Radu: Musím říct, že razítkovací destičky používám ráda, ale až s těmito od Konad jsem zjistila, že není destička jako destička. Dříve jsem používala ty levnější od Essence nebo z ebay a vzor mi nešel přenést tak snadno a jednoduše jako za pomocí Konad destiček. Dříve se mi téměř nikdy nepovedlo vybraný vzor přenést na razítko hned na poprvé. Často se mi stávalo, že motiv nebyl celý a musela proces opakovat. Ale s Konad destičkou nanesu lak, lehce setřu stěrkou a úplně snadno a bez poškození obtisku na razítko a následně na nehet. S Konad destičkami mám krásnou manikúru vytvořenou rychle a jednoduše.


Celkové hodnocení: 5/5
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak dnešní mega recenze je už za námi, a teď se dostaneme k dnešní soutěži... tři z Vás dnes vyhrají balíček obsahující olejíček s kapátkem, olejíček se štětečkem a razítkovací destičku Konad. 
K dispozici jsou tyto tři balíčky, můžete si vybrat, o který chcete soutěžit a připište tedy číslo balíčku do soutěžního komentáře.

Balíček č. 1: olejíček s kapátkem Yellow Lemon, olejíček se štětečkem Kokos, destička Konad m4
Balíček č. 2: olejíček s kapátkem Crimson Strawberry, olejíček se štetečkem Almond, destička Konad m88
Balíček č. 3: olejíček s kapátkem Mango Orange, olejíček se štětečkem Vanilka, destička konad m56

Zdoj: eshop Magic Nails

Jaká jsou tedy pravidla soutěže?

1. Sledovat nás pomocí GFC nebo přes FB
2. Dát like eshopu Magicnails
3. Napsat do komentáře, o který balíček soutěžíte
4. Email uvádět nemusíte, výherce se bude muset ozvat sám. Tak si alespoň ověříme, zda nás opravdu sledujete!
5. Budeme rády, když nám navíc dáte vědět jestli používáte nějakou nehtovou výživu či razítka na nehty.

Soutěž potrvá ode dneška, tj. 14. 1. až do 24. 1. tedy deset dní, pak v nejbližším článku vyhlásíme výherce. Přejeme Vám hodně úspěchu v soutěži a těšíme se na Vaší účast!

M&R

36 komentářů:

  1. Sleduji na FB jako Jana Jana,like jsem dala. Líbí se mi balíček č 2,výživu na nehty žádnou nepoužívám ale ráda bych vyzkoušela. Třeba se na mne usměje štěstí:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Sleduji na FB i přes GFC pod jménem Klára Komrsová, stránku Magicnails už mám v oblíbených dlouho :-) Jinak výživu na nehty používám, teď jsem zkoušela novou značku a nejsem tak spokojená. Razítka na nehty jsem použila jednou a dopadlo to katastrofálně, tak třeba od této značky by mi to šlo dobře tak jako vám :-) Líbí se mi balíček č. 1 :-)

    OdpovědětVymazat
  3. sledujem Vás cez GFC pod týmto menom a ich na fb ako Mon Ika :)
    ja razítka nepoužívam, ale vždy som chcela len cez net som to nechcela objednávať :) a výživu používam od oriflamu takú žltý olejček, alebo klasika pomasírovať kokosovým olejom :)
    páči sa mi 3. balíček :)

    OdpovědětVymazat
  4. Sleduji na fb jako Mirka Starší. Líbí se mi balíček č. 3. Výživu na nehty žádnou nepoužívám, ani razítka, to jen v případě, když jsem u kamarádky a ta mi dělá hezké nehty :-)

    OdpovědětVymazat
  5. GFC Anetátor Anetátorový
    FB Aneta R**merová, like jsem dala
    balíček č.1
    Razítka jsem ještě nezkoušela, ale olejovou výživu používám, ráda se něčím patlu :))

    OdpovědětVymazat
  6. GFC: Adel Heidis
    nejvíc se mi líbí balíček č3.
    Jelikož mám naprosto hrozné, třepící se nehty, tak už jsem vyzkoušela snad milion výživ, přes gelový lak s hedvábím až po zpevňovač nehtů od avonu. nic mi nepomáhá a tak stále lakuji, lakuji a razítkuji razítky od essence :)

    OdpovědětVymazat
  7. Samozřejmě sleduji a Magicnails mám taky v oblíbených už dlouho..
    Líbil by se mi balíček č.1.

    OdpovědětVymazat
  8. GFC : Lucie K
    zájem o: balíček 1 :)
    razítka jsem měla jen z ebay a s těmi mi to nešlo :(

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj sleduji a lajkuji a moc rada bych balicek c. 1

    OdpovědětVymazat
  10. GFC: Diana.
    balíček 3
    fb momentálne nemám tak neviem či to bude platné :/
    a momntálne používam spevňujúci lak od miss sporty :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ty razítka na nehtech vypadají moc krásně :)
    Sleduji přes GFC i na FB
    Like splněn
    Líbí se mi balíček č. 2
    Razítka jsem ještě nezkoušela, ale budu muset, protože je to fakt krása a párkrát jsem měla nějaké výživové laky z Avonu :)

    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  12. GFC: Klara Zakova
    FB: Klára Žáková
    Nejvíce se mi líbí 3. balíček.
    Olejíček na kůžičku mám Konad a destičky jsem taky před dlouhou dobou zkoušela. Ovšem mi to vůbec nešlo :/ Vzor se mi na nehet vůbec neobtiskl. Měla jsem ale ty levné, tak bych ráda vyzkoušela tyhle, protože to vypadá moc pěkně! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Super článek, Konad je super a věřím, že i tyto destičky budou moc fajn! :)
    gfc Magda Laleitr
    fb Magda Čevelová
    Nejvíce by mě potěšil 3. balíček :).
    Já používám nějaké séra a hlavně kůžičku pouze zatlačuji a neodstraňuji :).

    OdpovědětVymazat
  14. :) krasne nechty... sledujem cez GFC ako Jana Marcinova
    fb Janka Marcinova
    sutazim o balicek c 3 :)

    OdpovědětVymazat
  15. Škoda, že ten matující takto zklamal. Mě se hrozně líbí matné nehty, dá se sehnat matující lak někde v drogerii?
    GFC : Whatever
    FB : Žaneta Kovářová
    Líbí se mi balíček číslo 3 :)
    Mám akorát zpevňující lak od Avonu, ale nemá valné účinky :)

    OdpovědětVymazat
  16. ahoj :) Moc fájn článek i giveaway :)

    GFC: Dominka Mucq
    FB: Dominka Mucq
    Like na stránce tam mám už dávno :)
    a Líbí se mi balíček číslo 3 :)
    Nepoužívám žádnou nehtovou výživu ani razítky...ale právě bych chtěla :)

    OdpovědětVymazat
  17. asi nemá cenu psát, že razítka miluju viď? :) Konad je prostě Konad, pracuje se s nima snadno, rychle a efektivně :) ty z ebay jsou sice za pár kaček, ale není to taková hitparáda :(
    nejvíce se mi líbí balíček č. 3, tak si držím palce :))

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj, moc ráda bych Konad vyzkoušela, prý se s nimi skvěle dělá:) Nejvíce by se mi líbil balíček číslo dva, tak třeba to vyjde:)
    GFC: Anežka Koroze
    FB: Anežka Koroze

    Jako nehtovou výživu teď používám jen klasické bambucké máslo z L'Occitane.

    OdpovědětVymazat
  19. GFC - Kristýna Košuličova
    FB - Kikina Kristýna Košuličová
    Ještě jsem razítka nezkoušela ale chtěla bych to zkusit :)
    a líbí se mi balíček číslo 2 :)

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj, sleduji Vás na FB jako Petra Ondřejová. Líbí se mi balíček č. 1. Budu pozitivně myslet a třeba se na mě štěstí usměje. Mějte se krásně! :)

    OdpovědětVymazat
  21. Tak ty olejíčky vypadají moc dobře. :) Líbí se mi balíček číslo 3. Zatím jsem nic takového nezkoušela.

    GFC: Mycakestyle1

    OdpovědětVymazat
  22. najviac by ma potešil balíčk č.2
    gfc: tento učet
    fb: Lucia Kvaššayová
    níč od tej značky som zatial nemal :/ :)
    velmi by ma to potešilo :)
    a tie razítka som vždy chcela vyskúšat ale ked som si to kupila to to proste nefungovalo a nešlo :D nechapem myslím že je to aj kvalitou .
    micka185@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  23. GFC i FB: Veronika Tomášková:)
    Balíček číslo 2. ta destička je vážně super! :)

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj:) já teprve začínám se zdobením nehtů, takže destička by se mi na pomoc hodně hodila. O olejíčcích s různými vůněmi slyším prvně, znala jsem jen jeden, takže pokud bych si mohla vybrat, tak nejvíc se mi líbí balíček č. 1.:) sleduji všude jako Veronika Langerová:)

    OdpovědětVymazat
  25. musím se přiznat že na nehty nepoužívám vůbec nic a jsou v hrozném stavu:Dnejvíc sympatický mi je balíček č.2:)kvli té červené:D všude jako Teri Vopatová:)

    OdpovědětVymazat
  26. Sleduji fb :-) Milena Jandová. Libi se mi balicek c.1. Razitka jsem nezkousela, ale tato recenze me nalakala. Tak pri dalsi objednavce vyzkousim. :-)

    OdpovědětVymazat
  27. gfc Kristýnka, fb kristýna mencová :)

    OdpovědětVymazat
  28. použivam calcium :D ale trochu na to kašlem :D
    sledujem cez fb aj cez gfc :) už dlllhooooo
    pači sa mi dvojka :)


    Sweet Lollipop Queen


    OdpovědětVymazat
  29. GFC: ZdeňkaM
    FB like jako Denika Abomination
    Balíček číslo 3 :)
    Razítka jsem ještě nezkoušela ale přemýšlím o nich, vypadá to super. :)

    OdpovědětVymazat
  30. Sleduji všude jako Klára Odehnalová.
    Mě se nejvíce líbí ta 1.
    Razítka jsem už zkoušela a jsou opravdu úžasné!:)

    OdpovědětVymazat
  31. GFC: Terka Černá
    FB: Teruš Černá
    E-mail: Te-ri-nka@seznam.cz
    Balíček 1. nebo 2. :)
    Razítka mám od Essence a nějak mi nejdou :(

    OdpovědětVymazat
  32. gfc: Simona
    a sledujem aj cez bloglovin :)
    a rada by som balíček číslo 1
    Razítka mám už dávno ale z obchodu online nechtovyraj.sk a som spokojná, používam ich aj teraz mám na nechtoch takže super, ale mám len jednu doštičku, takže sa teším, že sa dá hrať o nejakú :)

    OdpovědětVymazat
  33. nejvíce se mi líbí č. 3 :)
    razítka jsem ještě žádné nezkoušela

    OdpovědětVymazat
  34. Diky za komentar a za pozvani. Sleduji fb i gfc.
    Razitka nebo ty desticky vubec nemam vyzkousene. Bohuzel ani olejicky zatim nepouzivam. Nevim, co si poridit. Vyhra by se hodila a nejradeji balicek c. 1.

    OdpovědětVymazat
  35. Sleduji jako Tereza Dornová
    Všechny jsou super, ale nej je 3 :D :)

    OdpovědětVymazat
  36. Sleduji jako Anna Rubešová :)
    Like jsem dala.
    Líbil by se mi balíček č.3
    Na nehty používám olejíčky, ale ne nějak pravidelně. Co se týče těch razítek, tak ty jsem vždycky chtěla vyzkoušet. Pokaždé, když je vidím v obchodě, tak si řeknu, že už si je koupím, ale pořád jsem to neudělala. Tak třeba je vyhraju. To by mě moc potěšilo. :)

    OdpovědětVymazat