čtvrtek 14. května 2015

OOTD - v asymetrické sukni na pracovní schůzku i na kafe s kamarádkou

Hezký den slečny,

už od podzimu minulého roku jsme na blogu neměly žádný outfitový příspěvek, to se teď s přicházejícím jarem budeme snažit napravit a budeme se snažit zase občas nějaký ten outfit přidat. 
Obvykle mě vidíte ve věcech, které nosím ve svém volném čase. Fotky outfitu, které Vám tentokrát ukážu, jsou sice ze srazu s Radu, na který jsem ale dorazila z neformální pracovní schůzky.Chtěla jsem, aby celkový look byl hravý a zajímavý, ale zároveň nepohoršoval a nebyl příliš výrazný.


Na začátek se musím přiznat, že jsem nevěděla, jestli Vám mám tento look ukázat. Vím totiž, že mi kvůli nevýraznému pasu příliš nesluší topy zastrčené do sukně. Ale při zkoušení oblečení se mi tato kombinace zalíbila a hned jsem v ní vyrazila. Dokonce mi přišlo, že tady úplně jako "krabice" nevypadám :-D


Protože jsem jela na schůzku autem, nebyla jsem limitována pohodlností outfitu, akorát na řízení jsem si přezula lodičky za balerínky. Na schůzku jsem zvolila vínový top s krátkým rukávkem. Ten jednoduchý, nezdobený top jsem doplnila atypicky střiženou pouzdrovou sukni, která se v přední části skládá ze dvou trojúhelníkových cípů. Aby těch ostrých linií nebylo málo, celý outfit jsem doplnila černýma lodičkama, které jsou, jak je právě v módě, do špice. S doplňky jsem to moc nepřeháněla, na krk jsem dala zlatý náhrdelník, ve zlatých tónech jsem také měla hodinky a prstýnek. Na druhé ruce jsem měla sice stříbrný náramek, ale tenhle prostě z ruky vůbec nesundávám. Velkou kabelku jsem nepotřebovala, nic jsem s sebou nenesla, takže jsem měla jen kožené psaníčko v podobně vínovém odstínu jako byl top.


Co mám na sobě? Top - H&M, sukně - Mohito, lodičky - Botovo.cz, náhrdelník - H&M, hodinky - Fossil, prstýnek - dárek, náramek - Pandora, psaníčko - dárek

Asi Vás bude zajímat, jak to je s kvalitou těch lodiček z botova. Zdají se mi docela kvalitní, na to jak byly levné (cca 400 Kč), zpracování a materiál je podobný jako např. v CCC nebo Deichmannu. Boty jsem už měla několikrát na nohou a dokonce i delší dobu a nohy z nich vůbec nebolí. Jsou docela měkké a pohodlné.


Jak se Vám líbí můj outfit? Co nosíte na formálnější příležitosti Vy? Máte radši společenské kalhoty s halenkou nebo jste spíše na sukně nebo šaty?

M.

16 komentářů:

  1. Ta sukně je skvělá :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/kdyz-zari-zelena-hotovo.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za pochvalu, taky se mi líbí, akorát jsem si nebyla jistá, jestli jsem na ní ten správný typ.

      Vymazat
  2. Líbí se mi celý outfit. Je hodně blízký mému srdci, jen jsem si nezvykla na psaníčka. Pořád nosím kabelku přes rameno.

    http://jsikrasna.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky většinou tahám velké kabelky, ale někdy, když si beru jen peníze, klíče a mobil, tak si klidně vezmu i psaníčko.

      Vymazat
  3. Outfit se mi moc líbí :) Já mám radši společenské sukně a šaty než kalhoty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já poslední dobou nosím víc šaty, protože nemusím řešit kombinace oblečení :-)

      Vymazat
  4. Povedený outfit :))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezky outfit. Vubec nevadi kombinovani zlata a stribra. Slusi ti to! Boty vypadaji dobre.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě nosím hlavně zlato, ale náramek z Pandory jsem dostala od manžela k 25. narozeninám, tak je to pro mne srdcová záležitost a sundávám ho minimálně.

      Vymazat
  6. Mě se outfit líbí , ta sukně je parádní, a barva topíku super :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za pochvalu, sukně je moje oblíbená a moc se mi líbí, akorát jsem si nebyla jistá, jestli mi svědčí.

      Vymazat
  7. Krásný outfit, asymetrická sukně se mi moc líbí a taková černá mi chybí. Asi se po nějaké musím podívat :)

    Zaměřeno na: ASTOR + Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna nedávno jsem viděla skoro stejnou, ale pruhovanou v Reserved a asi do ní půjdu, na léto bude ideální.

      Vymazat