pondělí 15. června 2015

Milani rtěnky v odstínech Plumrose & Fruit Punch

Krásné dobré ráno,

dnes bych vám ráda ukázala dva krásné a velice dobře nositelné odstíny rtěnek zn. Milani. Na tyto rtěnky jsou dost rozporuplné názory, kdy tyto rtěnky buď máte rády a vyhovují vám, nebo je naopak nenávidíte. Co jsem tak četla, tak asi se rtěnky dost liší, jak vlastnostmi, tak i výdrží odstín od odstínu. Já měla na odstíny štěstí, takže se řadím mezi ty první spokojené uživatelky.


Začnu klasicky balením, které se mi obecně u Milani výrobků moc nelíbí. Přijde mi takové laciné a vachrlaté, ale tyto rtěnky vypadají docela obstojně. Mají zlaté lesklé balení s vyraženým nápisem Milani na víčku. Ani nošením v kabelce se zlatá barva nijak neošoupala a drží jak má. Co se mi na balení líbí tak je barevně vyvedený spodní díl, který je shodný s odstínem rtěnky a navíc obsahuje ještě číslo a název odstínu. Rtěnka je v balení pevně zasazená, dobře drží, nijak se neviklá.


Rtěnky mají takovou zvláštní specifickou ovocnou vůní, která se nemusí líbit všem, ale já ji mám ráda. Konzistence rtěnky je taková hutnější, přesto je ale poměrně krémová. Pigmentace je výborná. Stačí jedna vrstva na to aby jste docílily syté a intenzivní barvy. Jak jsem uvedla již v úvodu, tak mě rtěnky svými vlastnostmi vyhovují. Dobře se mi na rty nanášejí, nezalézají kde nemají, nerozpíjí se, nezvýrazňují suchá místa a rovněž mi velice dobře drží. Řekla bych, že tak 2-3 hoďky zvládnou naprosto bez problému a jakéhokoliv poničení. Určitě vydrží nějaké to napití, menší sváču, ale oběd nepřežijí. Barva se ovšem vytrácí pozvolna a rovnoměrně.


Co se týká odstínů, tak vlastním dva a to růžový 11 Fruit Punch a 17 Plumrose, což je tmavší odstín  řekla bych v barvě lesního ovoce. Fruit Punch je moc hezká, dobře nositelná růžovka, která je ovšem na rtech docela intenzivní a výrazná. Nosím ji velice ráda a myslím, že bude slušet jak světlejším, tak i tmavším typům pleti. 

Tmavší Plumrose je poměrně výrazná a dost těžko identifikovatelná barva. Já v ní vidím trochu švestkové, tmavší malinové a vínové barvy dohromady. Barevně se mi líbí moc. Dá se dobře nosit během dne, aniž by jste na sebe strhávaly nežádoucí udivené či pohoršující pohledy. Přesto dokáže upoutat pozornost, ale v tom dobrém smyslu.

Takže ve výsledku, jsem s rtěnkami velice spokojená. Navíc jsem oba kousky sehnala loni před vánoci při 50% slevě a jedna mě tak vyšla na krásných 60 Kč. Ale i za těch 120 Kč kolik stojí normálně se rtěnky vyplatí.


Celkové hodnocení – 4,5/5

Značka: Milani
Objem: 3,97 g
Cena: cca 120 Kč, kupováno v akci za 60 Kč
Dostupnost: pouze e-shopy např. milanicosmetics.eu

Rtěnky si mě získaly super pigmentací, intenzivními barvami, krémovou konzistencí a velice služnou výdrží. Rovněž cenově to jsou velice výhodné kousky. Horší je to bohužel s dostupností, neboť pokud se vám rtěnky líbí a zaujaly vás, tak vám nezbývá nic jiného než objednat na netu. Věřím, ale že v dnešní době to už není taková nevýhoda.

Co vy a Milani rtěnky? Do které skupiny uživatelek patříte vy? Vyhovují či nikoliv?


Radu

26 komentářů:

  1. Mam jednu, takovou vyraznejsi ruzovou a je fajn, skvele pigmentovana.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pigmentované jsou fakt skvěle, to se jim musí nechat :)

      Vymazat
  2. Mam vyraznou oranzovou a vyhovuje mi. Jen si vzdy musim pod ni dat balzam. Pak mam ruzovou 41 pink love a je moc hezka, ake neni pro mne uplne idealni. Vzdy s necim smicham.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že jsou takové hutnější, že někdy je pod ně balzám nutnost. Já je teda nosím bez balzámu, protože pak lépe drží. Někdy jsou na mě odstíny rtěnek taky divoké, nebo se mi na mě úplně nelíbí, takže taky míchám :D

      Vymazat
  3. Ještě jsem je nezkoušela, ale vypadají perfektně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano. Pokud na ně bude akce, tak rozhodně doporučuji vyzkoušet. Za 60 Kč (v akci) jsou vážně báječné :)

      Vymazat
  4. Já ještě Milani rtěnku bohužel neměla, ale moc se mi líbí Matte Naked. Jinak já mám Milani docela ráda, jejich tvářenky i oční stíny jsou super :)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvářenky má Milani taky skvělé. Mám dvě zapečené a používám je dost často. Oční stíny nemám, ale že jsou skvělé slýchám dost často :)

      Vymazat
  5. Ahoj, ja som s nimi maximálne spokojná.... mám odtieť Fruit Punch a Flamingo Pose :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ráda slyším, že jsi spokojená. Četla jsem totiž už dost negativních recenzí, ale sama se s nimi ztotožnit nemůžu. Za mě jsou rtěnky super :)

      Vymazat
  6. Wau, tu Plumrose, si určo koupím, mám doma dvě Cabaret blend a Pink frost, a měla jsem v plánu si ještě nějaké koupit, tak už mám vítězku. Díky za tip :-)

    http://wormake.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé,tak to jsem ráda pomohla. Nemáš vůbec zač. Plumrose je fakt nádherná barvička, určitě s ní uděláš hodně parády :)

      Vymazat
  7. Tyto rtěnky nemám, ale hodně mě zaujal odstín fruit punch, ten je nádherný. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, je to krásná výrazná růžovka. Ty já na jaro/léto ráda :D

      Vymazat
  8. Milani už dlouho chci vyzkoušet :))) Mají nádherný výběr odstúnu a líbí se mi strašně jejich obaly :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výběr odstínu mají fakt obrovský, je docela těžké si v té záplavě barev vybrat. Já se naštěstí trefila a barvičky mi sedí výborně :)

      Vymazat
  9. Krásné odstíny, hlavně Plumrose, ta barva je vážně úžasná :)

    Šperk pro vaši pleť - Belcura

    OdpovědětVymazat
  10. Milani rtěnky jsou úžasné, já je úplně miluji, jen škoda, že nejdou koupit v drogerkách, aby si je mohl člověk ozkoušet :(

    OdpovědětVymazat
  11. Odtieň Fruit Punch vyzerá naozaj krásne :) Balenie sa mi moc nepáči ale nie je najhoršie :)
    ladyminimalism

    OdpovědětVymazat
  12. Nádherné barvy! Jeden odstín krásnější než druhý! Navíc senzační cena ;)

    OdpovědětVymazat
  13. veľmi su pekne obidve ja mam len par ružov aj tie malo kedy použivam ale pačia sa mi:))

    OdpovědětVymazat
  14. Já mám se rtěnkami Milani taky jen dobrou zkušenost. Jsou lepší než spousta těch v drogerii, akorát jak někdo psal, je škoda, že si je nemůžeme osahat a musíme vybírat podle swatchů na netu. Měla jsem odstín Fruit Punch, rtěnka kvalitou bezvadná, akorát mi úplně nesedla barva, tak jsem ho předala dál. Dál mám odstín Violet Volt, fialový se shimmerem a jinou konzistencí než Fruit Punch, takový sušší, ale perfektně drží na rtech. Nově jsem si pořídila z matné řady odstín Matte Beauty, teplejší tělově hnědý, vynikající. A tímto se rtěnkami Milani rozhodně nekončím... :)

    OdpovědětVymazat