neděle 21. června 2015

New in květen 2015 - Maru

Ahoj holky, 

i tento měsíc jsem pro Vás připravila nákupní článek, plný mých kosmetických novinek. Tentokrát jsem zabrousila nejen do drogérkových, ale také do parfumérkových značek a tak jsem utrácela víc než dost. 


Můj první nákup byl v stánku značky Golden Rose, který jsem objevila v zapadlém rohu obchodního centra Nová Karolina v Ostravě. K mé smůle zrovna probíhal doprodej, protože se stánek rušil, a tak už nebyl velký výběr jak odstínů, tak i zboží. Hlavně má oblíbená kolekce laků Rich Color byla probraná, tak jsem ukořistila jen dva kousky a to v odstínu 103 (lila) a 72 (meruňková). Dlouho jsem chtěla vyzkoušet i řadu Jelly Jewels, ze které jsem vybrala dva podobné laky, jen zaleté tekutinou jiné barvy a to 119 a v mléčné tekutině 115


Dál jsem také neodolala pastelům ve formě laků z řady Color expert v odstínech 50 (mint), 12 (světlá růžová) a 16 (středně růžová). Z kolekce Impression jsem si nakonec odnesla pouze jeden lak s efektem "peříček" a to modro-bílo-červenou 17


Z laků pro nailart jsem neodolala bílému 101, černému 106 a stříbrnému 133 laku.


Také dekorativka Golden Rose mne nenechala chladnou a koupila jsem si hned 3 rtěnky a dvoje tekuté linky. Ty rtěnky v červeném obalu jsou z matné řady "Velvet matte" v odstínech 07 a 09. Ten černý obal naopak ukrývá rtěnku hydratační z kolekce "Vision" v odstínu 105. V poslední době jsem taky propadla tekutým linkám, především ve výrazných barvách - modrá a zelená je teď moje. Svojí sbírku linek jsem doplnila o stříbrnou linku v odstínu 07 a bronzovou v odstínu 13. Ještě na fotce vidíte štětec na oči nějaké neznámé značky, bohužel jsem už vyhodila obal, tak Vám ani značku neřeknu. Pamatuju si akorát, že má štětiny z poníka. A je vážně úplně jemňoučký. 


Z high end kosmetiky jsem zabrousila do vod Too Faced a Urban Decay. Teda zaúkolovala jsem kamarádku, která mi udělala nákup při návštěvě v Praze. Už delší dobu jsem toužila po poslední srdíčkové tvářence, která mi chyběla ve sbírce a to v odstínu Candy Glow. Tvářenka je přímo boží, je krásně pigmentovaná, na tváři vydrží celý den. Taky jsem si nechala dovézt další odstín Too Faced Melted a to v odstínu Peony. Je pravda, že rtěnka není úplně dlouhotrvající, ale spíš vydrží tak středně. Ale je na rtech hodně příjemná, tak i ten nedostatek ve výdrži zvládnu v pohodě. A ty barvy jsou prostě boží. Poslední pražský úlovek je paletka očních stínů Shadow box palette od Urban Decay. Tak krásné barvy jsem snad ještě neviděla a jsem z ní úplně nadšená. Zatím ji ještě nemám pořádně odzkoušenou, ale zatím mne nejíc baví kombinace zlaté a smaragdové nebo lososové a námořnicky modré. Je to pecka!



Z drogérkových nákupů tu toho nemám moc, pouze matný bílý lak od Gabrielly Salvete, který už na blogu svou premiéru měl, dál jsem neodolala laku Candy Shine od Miss Sporty v odstínu 003. Další výrobek není tak úplně drogérkový, protože se jedná o lak na vlasy z Lidlu. Tento zelený lak, určený na objem vlasů, je můj favorit už delší dobu a kupuju si jej pořad dokola. A poslední nákup je z drogérie DM, kdy jsem sáhla po termoochraně vlasů od značky Balea.


Co jste si v měsíci květnu koupily Vy? Máte nákupní stopku nebo nakupujete ve velkém?

M.

40 komentářů:

  1. Tak to Golden Rose je super, alespoň něco jsi objevila. A srdíčková tvářenka krásná :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Teda, o stráku Goldn Rose v Karolině jsem věděla, ale netušila jsem, že se bude rušit.. Achjo, tak to jsem nějak nevychytala, chtěla jsem se tam podívat :( No, alespon ušetřím :D Paletka i srdíčko vypadají nádherně, u mě ve sbírce přibyla Naked3, tak ted nesahám po ničem jiném, ale srdíčko od TF, to bych taky jednou ráda vlastnila:)) Ale ted jsem si dala stopku, budu šetřit na jiné věci a doufám, že o prázdninách ani nebudu mít šanci moc nakupovat, takže ted trochu zvolním.. doufám:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se do Karolíny moc nedostanou. Většinou jezdime nakupovat do Shoppingu, takže když byla do Karolíny cesta, tak jsem šla především pro GR. Já mám ty dědička všechny a jsou to moje nejpoužívanější tvarenky. Určité udělám srovnání.

      Vymazat
  3. Moc se mi líbí ten Golden Rose lak v odstínu 115 a 17 :) A o high end kosmetice ani nemluvím! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dneska budu dělat čerstvou mani, tak určité sahnu po nekterem z GR laků. Asi sahnu po odstínu 50.

      Vymazat
  4. Taky jsem si konečně pořídila matný lak od GS, pořídila jsem si top coat a jsem s ním moc spokojená :) v Tetě teď mají tyhle laky za 44 kč, tak si asi pro nějaký budu muset ještě zajít :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vím, že ra akce v Tetě byla, ale mám ji z ruky, tak jsem ji propasla.

      Vymazat
  5. Ta tvářenka od Too Faced je krásná! A o tekuté rtěnce uvažuji už dlouho, ale spíš se mi líbí ty odstíny, které u nás zatím nejsou dostupné :). Já si pořídila asi deset produktů v The Body Shopu, udělala jsem nákup na thebalm a něco málo v Sephoře. Nakupovací stopku nemám, ale ráda bych si koupila nové štětce, tak asi začnu šetřit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty Too Faced tvarenky jsou prostě boží, vypadají krásné a drží celý den. U nás The Body Shop není dostupný, tak v něm aspoň neutratim. The Balm mě ve finále až tak neoslovil, takže aspoň neutratim :-D a štětce mas jaké? Zoevu?

      Vymazat
  6. Ty laky mají nádherné odstíny :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  7. Na laky moc nejsem, ale koupila sis krásné odstíny, úplně už je vidím k nějakému letnímu outfitu. A ta paletka od Urban Decay je krásná..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jednu dobu nosila skoro jen nude laky. Pak jsem měla červené období a teď nosim barvy :-)

      Vymazat
  8. Ja si ted udelala radost se znackou The Balm, byla ta akce 2+1,takze Mary Lou a Hot Mama:) Jednu Mary jsem vzala i sestre:) Jinak nuda, nejak me nic neucarovalo, stagnuji...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono teď moc zajímavých kosmetických novinek není, co? Za červen ty moje nákupy budou taky chudší.

      Vymazat
  9. Laky od Golden Rose vypadají senzačně. Tu 115ku přímo miluju, je to nádhernej lak. :)
    Stíny od UD jsou moc hezké, věřím, že tě kombinování barev moc baví. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 115 je boží, co? Za tu dobu, co ji mám, jsem ji lakovala už hodnekrat.

      Vymazat
  10. Já jsem měla tento měsíc narozky, takže jsem dostala spoooustu nové kosmetiky, takže teď nějaký ten měsíc nebudu nakupovat :D
    Sprej z DM na ochranu vlasů před teplem mám taky a jsem s ním spokojená

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee nároky, tak to gratuluju! Doufám, že jsi je pořádně oslavila a preju hodně štěstí, zdraví a lásky!

      Vymazat
  11. Ahojky!!! Jsem ráda, že jsem tě našla. Protože ti chci říct. že mám nový blog.

    www.blogbycathy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Ta tvářenka má úžasný odstín a když vidím tu novou várku laků na nehty, tak mám skoro výčitky, že já tenhle měsíc tu spoustu laků, které doma mám obohatila jen o dva nové:-D

    OdpovědětVymazat
  13. nákupní stopku jsem měla, ale stejně jsem ji porušila.. :D A hojně jsem nakupovala.. hlavně akce The Balm nemohla být bez povšimnutí :_)

    Zvu tě na giveaway :-)
    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/giveaway-2-v-1.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jabsibdam tedka stopku na prázdniny. Jak budu venku u vody, tak mě ty nákupy ani nelakaji.

      Vymazat
  14. Laky jsou nádherné. :-) Dost se mi líbí ten bílý lak od Gabriely Salvete. Jen kdyby byl lesklý. :-) Pěkné nákupy. Já měla taky nákupní horečku, kterou budu muset za chvíli stopnout. :-) Otázka je, zda vydržím nic nekupovat. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám i ten klasický bílý od GS a ten matný je mnohem lepší. Lip se lakuje a lip kryje.

      Vymazat
  15. Tak to je parádny nákup! :) Najviac ma zaujala paletka od UD, musím sa po nej pozrieť! :)
    pinkshaaark

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj :) ten zelený lak na nechty je jednoducho božský. V okamihu som sa do neho zamilovala. Taktiež ma oslovila srdiečková lícenka, ktorú si asi taktiež obstarám.
    Ďakujem za super tipy.

    To NAJ pre baby TU :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to taková ta práva mint, ani moc modrá ani moc zelená. Prostě idealni letní barva. A pro Too Faced mám slabost, už se tesim na ty jejich nové tvarenky.

      Vymazat
  17. Krásne laky, nejaké od Golden rose som si zadovážila aj ja :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Golden Rose jsou podle mě nejlepší laky v tehlebcene kolem 50 Kč.

      Vymazat
  18. Laky GR vyzerajú prekrásne, najmä tie pastelové.
    S výberom od Too Faced sme sa celkom zhodli, mám rovnaké odtiene (plus mnoho ďalších, lebo tá značka ma dosť baví!). Páči sa mi paletka UD. Ja by som si ju asi nekúpila, ale pri pohľade na tie farby sa mi v hlave rodia krásne kombinácie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasim s Too Faced! Mezi mě, že se k nám nedostala nikde blíž, že je jen v Praze. Ale aspoň si vždycky něco na "výletě" koupim.

      Vymazat
  19. Ehm, nevím co jsem si koupila v květnu :D Pořád něco kupuji a už ani netuším, jaký je měsíc :D Taky chci Melted od Too Faced, takže doufám, že až pojedu do Prahy, bude pořádná akce v Sephoře. Za plný prachy to nechci.

    OdpovědětVymazat