pátek 5. června 2015

Novinka od Dermacolu – tvářenka s rozjasňovačem č.8

Krásné ráno holky,

dnes jsem pro vás připravila recenzi na poměrně žhavou novinku z dílny Dermacol. Určitě jste již jejich novinku v podání dua tvářenky a rozjasňovače zaznamenaly a pokud ne, tak určitě čtěte dál, protože si vaši pozornost opravdu zaslouží.


Balení má tvářenka obdobné jako loňské bronzery a rozjasňovače.  Tedy hranatý plastový obal s průhledným vypouklým víčkem. Není to sice výkvět luxusu, ale je plně funkční a osobně se mi docela líbí. Otvírání je řešeno pomocí zmáčknutí „čudlíku“ a následným odklopením vrchního víčka. To se mi líbí moc, protože nehrozí ulomení nehtu při dobývání se do tvářenky a na druhou stahu dobře těsní a sama od sebe se neotevře. Vnitřek je rozdělen na dvě sekce, kdy větší horní část tvoří barevná tvářenka a spodní podstatně menší část pak obsahuje barevně sladěný rozjasňovač. Tvářenka má hranatý a vystouplý tvar se skosenými hranami a vyrytým reliéfem srdíček. Spodní rozjasňovač je pak tvoří menší plochý obdélník.  



Hned při otevření tohoto dua vás do nosu udeří krásná až parfémová vůně produktu. Osobně mám velice ráda, když produkt hezky voní a tato tvářenka to plní na výbornou. Navíc tvářenka voní nejen v obale, ale lehce jde vůně cítit i při samotné aplikaci na tvář. Pro mě rozhodně milý bonus na víc. Pigmentace obou produktů je výborná. Logicky tmavší a výraznější odstín tvářenky je na tom s pigmentaci lépe, než světlý rozjasnovač, ale i ten je moc hezky pigmentovaný. 

Stačí pouze lehounce přejet štětcem po tvářence a máte dostatek barvy na obě tváře. Při nanášení doporučuji střídmost a opatrnost, protože to jde s barvou přehnat velice rychle. Také musím velice ocenit, že produkt vůbec nepráší (používám štětec s přírodním chlupem), krásně se nanáší a velice lehce se rozmazávají. Co se týče výdrže, tak nemůžu jinak než zase chválil. Osobně mi drží na tváři celý den. Intenzita k večeru je sice už horší a barva se maličko vytrácí, ale vidět stále je. Takže za výdrž palec nahoru. Jen podotýkám, že obecně s výdrží tvářenek nemám problém a drží mi dobře téměř vše.


Co se týče odstínu dua, tak Dermacol má v nabídce celkem 8 odstínů od přirozených světlých tělových odstínů až po výrazně růžový, který jsem si vybrala já. Konkrétně mám odstín č. 8, který se skládá ze docela výrazné růžové tvářenky a světlounce růžového rozjasňovače. Slyšela jsem dost názorů, že jsou tvářenky plné třpytek, což rozhodně není případ tohoto odstínu. Tvářenka neobsahuje extra viditelné třpytky, ale má krásný zlatavo-meruňový lesk. Nějaké mikro třpytečky v ní sice najdete, ale na tváři nejsou nijak patrné a dodají tváři spíše rozjasňující efekt a vypadá na tváři opravdu úchvatně. Přesně tento odstín tvářenky nosím velice ráda, protože dodá obličeji barvu a zároveň také projasní. 


Rozjasňovač má přirozený odstín studené růžové s trochou řekla bych až stříbrného lesku. Třpytky taktéž neobsahuje. Na tváři vypadá velice decentně a přirozeně. Přehnaného až kýčového efektu se rozhodně bát nemusíte. Trochu jsem se bála, že na mě rozjasňovač nepůjde vidět. Přece jen nepatřím mezi světlé typy. Ale byla jsem velice příjemně překvapená, protože jde vidět velice hezky. Pro tmavší typy poslouží určitě jako klasický rozjasňovač nad lícní kosti, ale věřím, že pro bledulky bude odstín skvěle využitelný i jako samotná tvářenka.


Celkově musím říct, že jsem z tohoto dua fakt nadšená a momentálně nepoužívám nic jiného. Moc se mi líbí odstín tvářenky i rozjasnovače, myslím, že jim to spolu moc sluší a na tváři vypadají báječně. Pigmentace produktů je přímo skvostná, nepráší, má dobrou výdrž a také úžasně voní. Ano vím, že je to asi nepodstatný detail ale mě si fakt získal. Takže pokud sháníte kvalitní tvářenku a rozjasňovač s výše popsanými atributy, tak vřele doporučuji omrknout tuto novinku od Dermacolu. Ještě dodám, že gramáž tvářenky je 9 g a cenově se pohybuje kolem 250 Kč. A akci se pak dá sehnat samozřejmě levněji.

 Zaujala Vás novinka? Jaký odstín je Váš favorit?

Radu 

17 komentářů:

  1. To je krasny odstin, tvarenka vypada moc dobre :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odstín to je fakt úžasný. Musím říct, že mě zaujal na první pohled již v eshopu a na živo je ještě hezčí. Určitě doporučuji omrknout :)

      Vymazat
  2. Já jsem tedy zaznamela až teď, ale vypadá fakt luxusně a i pigmentace je super, budu to muset jít dneska omrknout :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pigmentace je fakt luxusní jako i samotný produkt. Moc si mě získal, používám ho teď každý den ;-)

      Vymazat
  3. Mě tahle novinka nezaujala vůbec :) a přiznám se, že mě odrazuje především balení, které se mi vůbec nelíbí :) ale uznávám, že důležitý je především obsah.
    My Make-up Store

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu. Mě se balení docela líbí, nijak mě neuráží a už vůbec neodrazuje, ale beru, že každý to vnímáme jinak. Obsah je ovšem naprosto perfektní :)

      Vymazat
  4. Tvářenky moc nepoužívám, protože jsem líná, ale tahle vypadá vážně dobře :) Rozjanovač ani nevlastním, takže balení 2 v 1 by pro mě bylo i praktické.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tom případě věřím, že tohle je produkt přímo pro tebe. Dva kvalitní produkty v krásných odstínech a výborné pigmentaci, navíc dobře dostupné. Co více si přát :)

      Vymazat
  5. Souhlasím s Elle, že obal je nic moc. Tvářenka a rozjasnovač vypadají hezky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě přijde obal fajn, není sice vyloženě hezký, ale zase nemůžu říct, že by mě odrazoval. Podstatný je pro mě obsah a ten je dokonalý :)

      Vymazat
  6. A mě ten obyčejný obal vůbec nevadí a líbí se mi. Tvářenka a rozjasňovač je opravdu nádherný.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to čtu moc ráda, taky mi přijde obal fajn :) A o samotné tvářence a rozjasňovači ani nemluvím :)

      Vymazat
  7. Ten odstín je úžasný, budu muset ty tvářenky omrknout :)

    Spotřebováno: Květen 2015

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odstín je fakt úžasný, určitě mrkni. Sama jsem všechny tvářenky dala do pozadí a používám jen tuto :)

      Vymazat
  8. Wau, moc pěkný odstín :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/stin-v-akci-lily-lolo.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano :) Středně výrazný, zářivý a přesto dobře nositelný :)

      Vymazat