pondělí 1. června 2015

OOTD - Chytila jsem na pasece motýlka

Ahoj holky,

po dlouhé zimě, kdy jsme outfity vůbec nepřidávaly, přišlo konečně jaro a s ním dlouho očekávané hezké počasí. To přímo svádí k procházkám a nafocení právě zmíněných outfitů. Ten můj je spíše už letní, ale když ono bylo tak krásně, že jsem jednoduše ty motýlí šatičky musela vytáhnout. Kupovala jsem je někdy na jaře a čekaly ve skříni dokud nepřijde vhodná chvíle, která díky vysokým teplotám a sluníčku teď přišla. Líbí se mi samozřejmě jejich úžasný potisk barevných motýlků, ale také střih, který je velice lichotivý a dělá krásnou postavu. Navíc netradiční střih rukávů je jen příjemný bonus na víc. Kdyby vás zajímalo tak šaty jsou značky Yumi.


Jelikož šaty jsou samy o sobě dost veselé a barevné, tak jsem doplňky zvolila jednoduché. Na nohy jsem nazula gumové boty na klínku v tělovo-růžové barvě, které jsem kupovala na botovo.cz. Líbily se mi na první pohled a můžu říct, že mě nezklamaly. Mají akorát vysoký klínek, pásek kolem kotníku a na noze dobře sedí. Nejdříve sice nebyly moc pohodlné, ale guma trošičku povolila, takže se mi v nich už chodí báječně. Modrá kabelka je britské značky Kris-Ana a mám ji ze Zootu. Jedná se teda pouze o menší (vnitřní) kabelku z jinak oboustranné větší kabelky 2v1.

V outfitu jsem se cítila výborně a o to více mě mrzí, že fotky nevyšly tak jak jsem si přála. Bohužel nám nějak nechtěl ostřit foťák, takže kvalita fotek je bohužel nižší, než jste zvyklé. Navíc jsem asi už po zimě vyšla z cviku, takže i mé výrazy nestojí za nic. Za to se omlouvám, ale snad se vám i tak bude outfit i fotky líbit.


Co na tento jarní/letní outfit říkáte? 

Radu



16 komentářů:

  1. Sluší ti to :))


    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  2. Tie šaty sú krásne. :) Pristane ti to. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Leni :) Musím říct, že se mi šaty líbily na první pohled. Jsou tak úžasně jarní a pozitivní, že jsem jim nedokázala odolat :)

      Vymazat
  3. ta cierna taska je k tomu imo moc tvrda...ale saty su pekne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono to na fotce asi není moc vidět, ale taška je tmavě modrá a docela mi ke vzoru modrých motýlků pasovala :) Černou bych k tomu nevolila, ale modrá se mi zdála fajn :)

      Vymazat
  4. Moc se mi líbí ty šaty, jsou opravdu pěkné. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď, že jo? Jsem ráda, že se líbí i vám a ne jen mě :D

      Vymazat
  5. Trampoty s fotením dobre poznám. Každopádne šaty sú veľmi pekné. Už aby prišlo leto :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, každý den není posvícení. Taky už chci ať máme léto. Minimálně tento týden nás čekají už letní teploty, tak snad to budeš už jen a jen lepší :)

      Vymazat
  6. Ty šaty jsou božské :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/kosmeticke-peklo-nebo-nebe.html

    OdpovědětVymazat
  7. Trošku víc úsměvu :) Ale šaty jsou moc pěkný, sluší Ti to

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se na fotkách usmívat neumím, ale uznávám, že by to s ním bylo o sto% lepší. Budu se příště více snažit :)

      Vymazat