středa 3. června 2015

Pár novinek z Bornprettystore a jejich využití v nailartu

Ahojky,

před časem jsme byly osloveny zahraničním eshopem Bornprettystore.com, kde najdete mimo jiné hlavně laky na nehty a pomůcky na nailart, abysme si vybraly pár věcí k testování. Jak jste už asi pochopily, po době jednobarevných nehtů, nás obě zase začal bavit nailart a tak jsme ani neváhaly a vybraly si věci ke zdobení nehtů.


Všechny věci pohromadě :-)


Květované vodolepky

První z věcí, které jsme si vybraly byla sada vodolepek na nehty s květinovými motivy. Protože si takto výrazně nezdobíme všechny nehty, rozdělily jsme si pásky napůl, tedy každá jsme si nechaly materiál jen na jednu ruku.


Já jsem tedy vodolepky už několikrát zkoušela, pracuje se s nimi dobře. Jako u všech vodolepek si vystřihnete vybraný motiv, vložíte na hladinu vody v nějaké misce (doporučuju vlažnou vodu), po nějaké době se uvolní motiv z přenosového papíru a to znamená, že můžete začít vodolepku aplikovat. Přiložíte vodolepku, přes přenosový papír ji uhladíte na místo, kde "patří" a pak z ní lehce přenosový papír stáhnete dolů. Poté jednoduše vodolepku zafixujete topcoatem.


Každé lakování nehtů začínám podkladovým lakem a dál jsem jako základní barvu jsem použila světlou lila od Golden Rose v odstínu 103 a po zaschnutí jsem na dva vybrané nehty nanesla květinku vystřiženou z vodolepek. Aby ten nailart nebyl moc nudný a obyčejný, ty dva nehty s květinkou jsem ještě přetřela efektovým lakem zn. Moje 3D efekt v odstínu 1. Samozřejmě jsem vše zafixovala topcoatem. Jak se Vám nailart líbí?


Ještě tu mám pro Vás ještě jednu ukázku nailartu s použitím vodolepek, ale fotka není nic moc - foceno mobilem a navíc nemám ani vyfocené použité produkty. Spíš to tu dávám jen tak pro inspiraci.

Dál jsme si z nabídky obchodu vybraly matný topcoat. Tohle jaro nás matné nehty baví, tak to byla jasná volba. Bohužel jsme z matného topcoatu docela zklamané, nefunguje se všemi laky stejně. 


Na některých udělá úžasný matný efekt, na některých lacích je zase spíš saténový. A to není jediná nevýhoda, u některých laků stahuje barvu a pruhuje a u jiných je zase jednolitý. Asi vážně záleží na druhu laku. Navíc dělá na nehtu hrubou vrstvu, že to vypadá jak s nepovedenýma "gelovkama". Takže ani nailartu s matným topcoatem se nedočkáte :-/


Vždy vlevo lak bez matného topcoatu/vpravo barevný lak přelakován matným topcoatem

Poslední vybraný výrobek byla sada bílého a černého razítkovacího laku.   

Laky jsou opravdu maličké a ukrývají pouze 5 ml produktu. Design lahviček je naprosto obyčejný, strohý a dle mého dost lacině vyhlížející. Tuto skutečnost podtrhává také fakt, že oba laky příšerně smrdí, skoro jako průmyslové ředilo. Je to fakt síla. Už tento puch napovídá, že složení nebude zrovna prvotřídní kvality a osobně mě to dost odradilo od zkoušení. Černý lak je opravdu hodně hustý a nepracuje se s ním zrovna nejlépe. Na destičce se docela táhne, jakoby se k ní přichytí a nejde pořádně stáhnout. Navíc na každé destičce funguje jinak. Z některé jde motiv na razítko přenést hezky, na jinou vůbec nechytá. Bílý lak je na tom o poznání lépe. Je tekutější, díky tomu se s ním mnohem lépe pracuje. Je jednoduše nanést a taktéž přebytečný lak jde dobře setřít. Na razítko se přenáší hezky, ale zase platí, že na každé destičce funguje jinak. Takže je třeba zkoušet. Bohužel celkově jsou laky docela propadák a vím, že je víckrát používat nebudu. Za sebe rozhodně nedoporučuji.


Nejlépe mi laky přenášely zvířecí motivy z essence razítkovací destičky. Dobře ještě fungovaly na destičkách Konad, naopak na levných z ebay nefungovaly vůbec. Abych vám teda ukázala laky v akci, zvolila jsem černo-bílou manikúru s použitím "zebřího" vzoru. Prostředníček a malíček jsem nalakovala černým lakem od Rimmelu a bílým razítkovacím natiskla motiv. Ostatní nehty jsem nalakovala naopak bílým lakem Gabriella Salvete a použila černý razítkovací lak. S výsledkem nejsem úplně spokojená, ale pro ukázku snad postačí.



Máte zkušenost s objednáváním z BornPrettyStore? Pokud ano, jak jste byly spokojené? 

R&M

5 komentářů:

  1. Všechny nehty se ti povedly! :)

    http://style-and-smile15.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Ty růžičky jsou nádherné. Nejvíce se mi líbí první nehty s lila lakem. :-) Razítkovací destičky vypadají zajímavě a matné nehty se mi moc nelíbí.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Barva laku Inglot mě nadchla nejvíc :)

    OdpovědětVymazat