pátek 19. června 2015

S L´Oréal Elseve Total Repair (5) vlasy jemné jako lístky růží

Hezký pátek holky,

už dlouho jsme na blogu neměly recenzi na žádnou vlasovou péči, ale dneska to napravíme. To, že značka vlasové péče Elseve od L´Oréal patří k mým oblíbeným, jistě už dávno víte. Tentokrát jsem vyzkoušela celou řadu Total Repair (5), která slibuje vlasy více regenerované, plné života, jemné, posílené a zářivé. Co všechno péče Total Repair dokáže? To se dozvíte, když budete číst dál :-)

Sada péče o poškozené/oslabené vlasy Elseve Total Repair (5) obsahuje regenerační šampón, regenerační balzám, okamžitou zázračnou péči a SICA-krém do délek vlasů a konečků.


Celá řada je zabalená v klasických, notoricky známých Elseve obalech. Kdy každá řada péče je barevně odlišena. Konkrétně tedy sada Total Repair (5) má obal v bílé barvě s červenými detaily. Obaly jsou klasika, vypadají dobře a navíc jsou praktické.


První, co mne u celé řady péče zaujalo je božská, květinovo-ovocná vůně. Ta je fakt úžasná a po použití všech výrobků je z vlasů cítit ještě druhý den po umytí. To velmi chválím, protože u drogérkových šampónů to obvykle nebývá zvykem, a ta krásná vůně je vážně hodně příjemná. 


Konzistence výrobků je klasická - u šampónu se jedná spíše o gelovou strukturu, díky které ve vlasech dobře pění a na dlouhé vlasy stačí jen troška. Po použítí jsou vlasy jemné a hebké i bez použití kondicionéru. Líbí se mi, že šampón vlasy nezatíží a zbytečně je nemastí. Balzám je naopak spíše našlehanější konzistence, což má za následek to, že po vmasírování do konečků z vlasů nestéká, naopak v nich drží a hydratuje je. Vlasy se po použití dobře rozčesávají a není třeba už používat masku. Okamžitá zázračná péče má suplovat masku, ale narozdíl od vlasových masek má řidší a tekutější konzistenci. Bohužel jsem si nevšimla nějakého rozdílu oproti klasickému balzámu. Krém do délek vlasů a konečků je středně hustý a manipuluje se s ním lépe než s vlasovými olejíčky, jednak z vlasů nestéká a také jde více poznat, kde už byl krém nanesený. Konečky jsou po použití vyživené a příjemné na dotek, což je teď v počínajícím létě, kdy jsou vlasy hodně zatěžovány, nutnost.



Účinky celé řady jsou viditelné už po pár použitích. S poškozením vlasů nemám v poslední době potíže, takže výsledek v tomto směru hodnotit nemůžu, ale všechny ostatní slibované efekty jsem na vlasech pocítila. Vlasy jsou jemnější na dotek a od pohledu jsou zářivější, lesklejší a vypadají mnohem lépe a také se lépe rozčesávají. Protože je řada určena na poškozené vlasy, bála jsem se, že se mi budou rychleji mastit, ale to naštěstí není pravda. Pěkně vlasy vypadají 2 dny, pak si je musím umýt, což je můj standard a jsem spokojená :-)


Celkové hodnocení: 4/5

Značka: Elseve
Velikost a cena: šampón a kondicionér 250 ml s cenou cca 80 Kč
                          okamžitá zázračná péče 250 ml s cenou cca 150 Kč
                          SICA krém do délek vlasů a do konečků 100 ml s cenou cca 130 Kč

Dostupnost: většina drogérií

U celé sady vlasové péče mne nejvíc překvapila krásná vůně, která ve vlasech vydrží i druhý den po umytí. Po pravidelném používání jsou vlasy krásně lesklé, hebké a jemné na dotek. Sada určitě stojí za vyzkoušení a věřím, že dokáže vlasům dodat život. 

Už jste zkoušely nějakou sadu vlasových přípravků od Elseve? Jaká je Vaše oblíbená značka vlasové péče?

M.

18 komentářů:

  1. Tuhle řadu má rád manžel, hlavně ten šampón..:-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/spatna-uklizecka-na-plet.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, Elseve umí. Můj manžel má zase rád ten jejich šampón pro muže (je v takovém světle modrém obalu).

      Vymazat
  2. Mamka ji ma, ja ji nepouzivam, ale musim uznat, ze hezky voni a ze je to i z vlasu citit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voní vážně skvěle, že? Vždycky si po umytí musím k vlasům čuchnout, jak je ta parfemace skvělá. :-)

      Vymazat
  3. Elseve je moje oblíbená značka, určitě bych vyzkoušela, už jen kvůli té vůni, na tu jsi mně doopravdy nalákala:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Kdysi jsem Elseve používala, ale teď už dlouho ne. Na tuhle řadu mi dávala tip i kamarádka, která má perfektně zdravé vlasy do pasu, takže dík za připomenutí, zkusím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se teď taky k Elseve po delší době vrátila, ještě jsem měla ráda tu řadu ve žlutém obalu (myslím, že na lámavé vlasy) a žádný jejich přípravek mne zatím nezklamal. Takže být tebou, tak se mrknu po nějaké řadě tobě na míru a koupím :-)

      Vymazat
  5. Tak tato řada by se hodila pro mé vlasy, díky za tip :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  6. Elseve mám moc ráda. Tuto řadu se chystám taky vyzkoušet, tak snad mi bude vyhovovat tak jako tobě. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud potřebujes vlasy hydratovat a vyzivit, tak by ti měla sednout úplně přesně ☺

      Vymazat
  7. Elseve jsem mela moc rada ty cervene na barvene vlasy, ty byly nej :) Ted hledam spis neco na nebarvene :)
    Lenny Mali i Danmark

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu řadu na barvené vlasy jsem nezkousela, já si dneska chci po dlouhe dobe zesvetlit vlasy, tak bych zase využila něco pro blondyny.

      Vymazat
  8. Tyto šampony vypadají super, bohužel mi ale už několikrát po vlasové péči od Pantene vyskákaly lupy, takže vyzkoušení asi raději oželím.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Pantene jsem neměla nic už věky, tak tu značku neposoudim. Ale mi obecně šampony z drogerky sedí, tak bych asi problém neměla.

      Vymazat
  9. Tak to by byla sada přímo pro moje vlasy :) Přemýšlím, že od Lorealu už jsem neměla dlouho nic na vlasy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvoje vlasy vypadají bez probému, na všech fotkách je máš krásně lesklé :-) ale určitě něco od Elseve vyzkoušej

      Vymazat
  10. Jednu dobu jsem tuhle sadu používala neustále :-). Hodně jsem si ji chválila.

    Zvu vás všechny na giveaway, ve které můžete vyhrát dvě sady výrobků na vlasy značky Aussie a pustit tak letní sluníčko do svých vlásků :-).

    OdpovědětVymazat