pondělí 10. srpna 2015

Červencové nákupy 2015 - Radu

Ahoj holky,

dnes si dáme oblíbené měsíční shrnutí mých nákupů. A že jich zase bylo. V červenci jsem zase především objednávala z nejrůznějších e-shopů. Do kamenných obchodů či drogérie jsem se naštěstí moc nedostala, ale i přes to jsem si něco odnesla. Tak se pojďme podívat co všechno to bylo.

Začnu kosmetikou. Nejvíce kusů mi přibylo díky objednávce na mém oblíbeném e-shopu VMD drogérie, kde si pravidelně kupuji především českou kosmetiku Bione. Doma mi už docházelo hodně věcí, tak jsem musela doplnit zásoby. Čistící tonikum a peeling Antakne jste viděly už ve spotřebovaných produktech a jelikož je maximálně zbožňuji, tak mi nemůžou v koupelně chybět. Došel mi taky jejich dvoufázový odličovač očí, který mi hodně vyhovoval. Je ho hodně, skvěle odličuje, neštípe a stojí pár korun. Pro změnu jsem si vzala variantu s Olivou.


Na Bione vlasovou kosmetiku jsem slyšela hodně chvály, proto jsem si pořídila celou vlasovou řasu s konopím Canabis. Ještě jsem výrobky nezkoušela, ale až je řádně otestuji, tak se můžete těšit na recenzi.


Na stejném e-shopu jsem si pořídila ještě sluneční ochranu v podobě Nubian oleje na opalování s SPF 10, který je báječný. Hezky voní, na olej se slušně vsakuje a funguje výborně. Nejen, že se nespálíte, ale navíc mám pocit, že se díky oleji rychleji opaluji. Dále mě zaujalo Astrid mléko na opalování ve spreji. Astrid opalováky mám ráda, takže jsem na tuto variantu fakt zvědavá. Masku na vlasy jsem doma taky už neměla žádnou, tak jsem si na zkoušku vzala vyhlazující od Ziaji s vůní kakaového másla. Jejich tělové kakaové máslo je můj velký oblíbenec, tak jsem si řekla, že vyzkouším taky masku. Zatím jsem jí zkoušela pouze párkrát, ale jsem moc spokojená. Recenze časem bude.


To že laky od Golden Rose zbožňuji není žádná novinka. Novinka ale je, že je nyní seženete snad ve všech odstínech ve zmíněném e-shopu a navíc za super ceny. Já svůj Rich Color arzenál rozšířila o tři pastelové kousky. Mint v odstínu 65, zářivě růžový 63 a svěží meruňkový č. 64.


Další e-shop kde jsem utrácela je hairbeauty.cz, kde probíhaly letní slevy a to jsem si nemohla nechat ujít. Jelikož mi došla všechna tělové mazadla, tak jsem musela doplnit zásoby. Jako první mě zaujalo Hydratační tělové suflé Organická fejchoa & lotosové květy od značky Love2mix Organic. Suflé už používám, ale nebudu prozrazovat více, protože recenze bude co nevidět. O mé lásce k Rakytníkovo-medovému peelingu od Natura Siberice již víte (recenze zde). Jelikož jsem si ho oblíbila na tolik, že ho stihla už spotřebovat, tak druhé balení na sebe nenechalo dlouho čekat. Abych si skvělých účinků a především vůně mohla užívat déle, tak jsem si pořídila také Rakytníkové máslo na tělo. Ještě jsem ho nezkoušela, ale věřím, že bude stejně božské jako peeling.


A akci byly taky jednorázové plátynkové masky zn. Diazo. Líbilo se mi, že nejsou úplně klasické protože kromě masky obsahují ještě hydratační sérum. Proto jsem na vyzkoušení vzala hned tři kusy (na fotce už pouze dvě, jedna padla za vlast) a to s korály a mořskými řasami, hydratační se 100% kyselinou hyaluronovou a výživná regenerační s tibetskými bylinami. Až všechny masky odzkouším, tak plánuji recenzi ať víte zda stojí za vyzkoušení. Jako velký milovník vany a nejrůznějších koupelových přísad jsem se také zásobila krémovými kuličkami do koupele ve třech vůních (jedna už padla :D) a to růže, měsíček a heřmánek. A vážení, tyto krémové kuličky jsou neskutečně luxusní. Do koupele stačí pouze půlka, úžasně voní ale především pokožku vyživí, zvláční a provoní. Ani mazat jsem se pak už nemusela. No a poslední kousek kosmetiky, který mě na e-shopu zaujal je překvapivě pasta na zuby. Ovšem není to ledajaká pasta, ale jedná se o černou ekologickou bělící pastu zn. ECODENTA. Pasta je opravdu černé barvy, protože obsahuje černé uhlí, takže čistit si s ní zuby je jednak netradiční a také zábavné. Dobře chutná a opravdu zuby lehce vybělí. Ale na nějaké velké hodnocení je ještě brzo. Uvidíme.


Pak tu mám menší nákup z Rossmanna, kde jsem si pořídila voděodolnou řasenku NYC. Pořídila jsem si jí na konkrétní akci, ale nebyla jsem spokojená s výsledkem, tak mi nakonec leží doma ladem. Uvidíme, snad jí budu používat alespoň na spodní řasy, kde mi klasické řasenky hůře drží. Dále jsem musela vyzkoušet hodně vychvalovanou bázi pod stíny Prime and Fine od Catrice. Zatím jsem jí zkoušela si jen 5x takže ještě je brzo soudit, každopádně mi přijde fajn. V top stavu mi celý den stíny neudrží, ale to mi nezajistí ani Too Faced. Měly by jste pak zájem o recenzi? Poslední položku pak čítá přírodní meruňkový olejíček na vlasy jejich vlastní značky Alterra.


Něco málo jsem si koupila taky na kupkosmetiku.cz. Maru vychvalovala matující pudr od Catrice z jejich řady  Prime and Fine, proto jsem si ho do zásoby koupila. Ovšem na vyzkoušení bude muset ještě chvíli počkat. U Catrice ještě zůstaneme, neboť jsem už dlouho chtěla vyzkoušet jejich tónující balzám v tubičce Beautyfing Lip Shmoother. Ten se dělá ve třech odstínech a já zvolila růžový 030 Cake Pop. Přihodila jsem ještě čistící mýdlo od Sebamedu.


Tak a můžeme od kosmetiky přejít k oblečení a doplňkům. Začtu botama, kterých mi přibylo požehnaně. Celkem 5 párů a hned dvoje z toho jsou voňavé botičky Mel. Ono asi bude pravda, že když si pořídíte první, tak další na sebe nenechají dlouho čekat. Já využila super cen na mall.cz a koupila si smetanové balerínky se zlatou mašličkou a pak černé semišové baleríno-mokasíny s detailem stříbrných hrotů. Oboje boty jsou naprosto dokonalé a myslím, že na podzim nebudu nosit žádné jiné.


Na podzim jsem si koupila dlouho chtěné slip ony. Ty jsem sehnala díky Maru a to v Pepco za směšných 189 Kč. Nakupovala jsem ale i letní boty. Konkrétně modré sandálky na klínku jsem ulovila v Gate. Nejen, že hezky vypadají, ale také se v nich skvěle chodí. Modré otevřené balerínky mě v F&F zaujaly na první pohled a v záchvatu nadšení jsem je hned brala. Až doma jsem zjistila, že by se mi hodila menší velikost a že na noze zase tak skvěle nevypadají. No uvidíme, třeba pro ně využití přece jen najdu.


Slevy řádí všude kolem a to i na mém oblíbeném Zootu. Tam jsem narazila na neuvěřitelné ceny těchto dvou krásných kabelek. Modrá je značky Pieces a byla zlevněná o více než 70%. Vyšla mě tak na krásných 400 Kč. Perfektní na jí to, že je dostatečně veliká,hladká a má květovaný vnitřní vzor. Díky tomu, že je hladká, tak se dá snadno otočit na ruby a hned máte neokoukanou květovanou kabelku. Paráda, že jo? Černá elegantní kabelka do roku je značky Lipsy. Ta byla zlevněná dokonce o více než 80% a za 300 Kč jsem jí tam fakt nechat nemohla. V reálu je fakt dokonalá. Kvalitní, úžasně zpracovaná a i poměrně dost velká. Z kabelek mám velkou radost.




Chladnou mě také nenechal akční leták z Lidlu, kde jsem si vyhlídla řadu oblečení, které se mi také nakonec podařilo sehnat. Konkrétně to byla červeno-korálová maxisukně, která je z příjemného materiálu a vypadá fakt skvěle. Ta stála 199 Kč. Druhá sukně má vepředu mírně asymetrický tvar. Je z pevnějšího pružného materiálu a stála pouhých 149 Kč. Je do pasu a už se těším, až jí na podzim obléknu. Set topů bez ramínek se mi zalíbil super příjemným materiálem a také silikonovým proužkem, takže se vám nestane že by top sjížděl. Ty byly za 139 Kč. Celkově musím říct, že mám oblečení z Lidlu fakt ráda. Přijde mi kvalitní a za dobré ceny.


Tyto květované šaty z H&M mě upoutaly jakmile jsem vešla do obchodu. Takže jsem šla do kabinky a pak hned k pokladně, neboť tento skvost za 150 Kč jsem tam nechat nemohla. A dobře jsem udělala, protože je teď nosím dost často.


Poslední co vám chci ukázat jsou náušničky. Peckové náušnice nosím asi nejradši. Jelikož jsem doteď měla většinu ve stříbrné barvě, rozhodla jsem se poohlídnout taky po zlatých. Naprosto úžasný set jsem objevila v Orsey a musím říct, že teď nenosím žádné jiné. Kulaté náušničky se zlatým „štrasovým“ středem jsou z F&F a ukořistila jsem je s 50% slevou, tedy za super 30 Kč.


Červenec byl na nákupy bohatý o tom žádná. Uklidňuji se alespoň faktem, že téměř vše bylo kupováno se slevou a extra výhodně. I tak vím, že bych se měla krotit, tak doufám, že se v srpnu polepším.

Zalíbilo se vám něco z nákupů? Co vy a červencové nákupy? Nechávají vás slevy chladné?

Radu



26 komentářů:

  1. Tak já rozhodně budu vychvalovat Melky, nádhera :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, taky se mi moc líbí, takže je jasné, že jsem odolat nemohla :D

      Vymazat
  2. moc se mi líbí ty laky na nehty, jsou to krásné barvičky! A s leskobalzámem od Catrice jsem moc spokojená, mám stejný :)
    já se tedy v červenci také pěkně předvedla a v srpnu jsem to nezačala nejlépe :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Laky od Golden Rose jsou moje oblíbené a tyto nové odstíny jsem teď lakovala dost často. Více méně se dá říci, že jsem střídala celé léto pouze tyto odstíny. Catrice balzám jsem si naprosto zamilovala, je úžasný. Já se v srpnu hodlám krotit, protože chci investovat jinam i když to s kosmetikou taky souvisí :D

      Vymazat
  3. Parada,ja udelala trirkrat objednavku na Hairbeauty, nakoupila jsem toho tunu:) Ale nejen pro sebe:) Pak jsem neco malo nakoupila na kupkosmetiku, ale co se tyce obleceni, tak jsem cekala az porodim.Ted uz bych klido vyrazila, ale tusim, ze uz stejne bude pomalu vsude po slevach...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Těm slevám na Hairbeauty nešlo odolat, že jo? Já taky nenakupovala jsem pro sebe, prvotně jsem objednávala dárek kamarádce k narozeninám, tak doufám, že jsem vybrala dobře :) To s těmi nákupy chápu, Maru to teď měla taky tak. Je pravda, že teď už bude slev asi méně, ale o to více zlevněné kousky budou.

      Vymazat
  4. To byly teda pořádné nákupy! Já jsem od BIONE měla jednou tělový krém na tělo, ale musela jsem ho vyhodit, protože mě vůbec nevyhovovala vůně, po čase jsem na ni byla tak alergická, že když jsem mléko otevřela, natahovalo mě. Od té doby mám trochu strach právě z parfemace a výrobků této značky. Ale věřím, že někomu sedí a vůně mu nevadí :).
    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechny pleťové výrobky co mám doma, tak voní hezky a tak jemně, nedráždivě i když pořád dost specificky. Ale třeba ta Cannabis vlasovka, tak šampón voní hezky a kondicionér mi dost smrdí, ale tak doufám, že to ve vlasech pak nebude cítit :D Ono by bylo lepší si vybraný kousek předem očichat v obchodě, ale u nás v okolí není Bione nikde k sehnání.

      Vymazat
  5. Nákupy na jednotku! Ja by som sa nechala s veľkou radosťou pozvať na ochutnávku výrobkov Bione. Dúfam, že sa mi podarí v blízkej dobe niečo vyskúšať.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bione určitě vyzkoušej. V současné době je patří mezi mé top značky v péči o pleť :) Líbí se mi, že je značka česká, přírodní a za super ceny. Navíc je dle mého hodně kvalitní. Ráda od ní zkouším nové věci.

      Vymazat
  6. Parádní nákupy:-) Na stránkách VMD drogerie jsem už řadu Bione okukovala, hlavně výrobky Antakne, ale určitě toho nakonec do objednávky přihodím víc, nikdy jsem od téhle značky nic neměla, tak bude nutný to napravit:-) Hodně mně zaujalo to tělové suflé Love2Mix Organic, na recenzi se moc těším:-) A pak taky maska na vlasy Ziaja. Pochválit musím i kabelky, jsou dokonalé:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řadu Antakne doporučuji, je úžasná. Však už mé druhé balení tonika a peelingu hovoří za vše. Na suflé už mám recenzi napsanou, takže se můžeš těšit co nevidět a dopředu můžu prozradit, že bude extra pozitivní :) Díky i za pochvalu kabelek, fakt mám z nich radost :)

      Vymazat
  7. Slip ony jsem včera v Pepcu viděla. Líbí se mi boty na klínku a Mel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, Melky to byla láska na první pohled :) Já Slip ony chtěla už dlouho, ale nikde se mi žádné nelíbily a tyto z Pepca jsou super pohodlné a vypadají, že i něco vydrží. Na podzim je rozhodně vynosím.

      Vymazat
  8. Aj akcie si vychytala :-) Samé skvelé kúsky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, na akce a výprodeje jsem měla fakt štěstí. I když peněženka zaplakala :D

      Vymazat
  9. Super nákupy :) Hrozně se mi líbí botičky Mel, slip ony, modrá kabelka a oblečení z Lidlu :)

    New in: July 2015 + GIVEAWAY!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Luci. Jsem se s těma botama nějak rozšoupla, to je pravda. Oblečení z Lidlu mám hodně ráda. Sukni a topy jsem stihla už několikrát vynosit a paráda :)

      Vymazat
  10. No, nemám nic proti:-D Supr nákupy, ty náušnice z FF za pár kaček jsou fakt krásné, to byl kup. Já chodím na bižuterii do CAA, tam mají také často slevy:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Náušničky se mi zalíbily hned jak jsem je uviděla, dělají mi teď často společnost :)

      Vymazat
  11. Pořídila sis spoustu krásných věcí. Moc se mi líbí všechny botičky, jelikož jsem taky tak trochu botoholik :D Lip smoother od Catrice mám taky a moc jsem si ho oblíbila. Když se mi nechce nic vymýšlet, nahodím ho na rty a jdu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Já mám poslední dobou taky dost slabost pro boty a kabelky, což je asi vidět :D .Catrice Lip Smoother je úžasný, moc jsem si ho oblíbila. Asi si dokoupím ještě další odstíny.

      Vymazat
  12. Super veci, krásne kabeločky, na tie som vysadená ;)
    Inak som zvedavá na recenziu na to telové maslo od Natury Siberici ;)
    NickaBeautyHunter

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z kabelek mám ohromnou radost. Jsou nejen krásné, kvalitní ale taky za bezva cenu. Máslo jsem ještě nezkoušela, ale očekávám, že bude super :)

      Vymazat
  13. Tyjo, tolik věcí! :) ... Vlasová řada Bione mě taky láká, budu muset vyzkoušet... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, zase jsem se neudržela :D Taky mě lákala už dlouho a když mi teď začala vlasová péče docházet, tak jsem si řekla, že je na čase jejich vlasovku vyzkoušet. Snad mi sedne :)

      Vymazat