neděle 30. srpna 2015

GOSH - první dojmy z paletky stínů a lip lacqueru

Hezký den děvčata,

asi všechny z Vás už ví, že v červnu do Fann parfumerií přišla nová značka kosmetiky a to dánská značka GOSH. Ani já jsem neodolala a skvělých zkušenostech s laky na nehty této značky, jsem si musela pořídit i nějaký další kousek z jejich dekorativky.


A co jsem si z nákupu odnesla? Ty z Vás, které nás sledují na instagramu nebo četly minulý nákupní článek ví, že mne nejvíc zaujaly jejich paletky očních stínů a také lip lacquery. S obojím jsem tedy odešla domů a jaké jsou mé dojmy z těch 2 měsíců používání?


Začnu paletkou, kterou jsem si koupila v odstínu 001 To Enjoy In New York, ta je kombinací 9 fialových a tělových odstínů. Stíny jsou umístěné v pěkné matné kazetce, kterou ještě vytáhnete ze stylové papírové krabičky. Co se mi líbí je provedení "chlívečků" s jednotlivými stíny, které jsou plné až po okraj. Další výhodou je, že neobsahuje žádný marný štěteček, které nikdy nevyužívám.


Konzistence stínů je sušší, spíš se saténovým finišem. Při nanášení swatche prstem jsou stíny opravdu příjemné, ale při nanášením štětcem práší opravdu hodně a opadávají pod oči. Nejsem na takovou prášivost zvyklá, ani Essence nebo Catrice stíny mi tak moc nepráší. To je první zklamání...

Na další problém jsem u paletky natrefila při pigmentaci stínů, na swatchi je teda pigmentace slušná, stíny jsou pěkně pigmentované. Ale při nanášení na oko se všechny stíny slejí v jednu barvu, která je tak nějak podobná, vůbec nejsou poznat rozdíly mezi odstíny. Ve finále celé líčení vypadá, jako byste použily jen jeden odstín na celé víčko. 


Výdrž na očích je s použitím báze celodenní, jako vždy stíny bez báze nezkouším. 

Velikost paletky je 12 g a cena se pohybuje okolo 350 Kč. 

Přestože je paletka za super cenu, tak mne opravdu zklamala - nechápu, jak mohou všichni quatro paletky GOSH tak vychvalovat. Je tedy možné že jsem natrefila na špatný kus nebo jsou jejich quatro paletky vážně o tolik lepší.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Druhý výrobek je Lip Lacquer, který je o poznání lepší než paletka. Jedná se o hydratační "lak na rty", který zastoupí dva výrobky v jednom - lesk na rty spolu s balzámem. Přestože nejsem moc fanynkou lesků na rty, tenhle si mne získal a to především slušnou pigmentací a taky již zmíněnou hydratační schopností. 


První věc, co Vás na LL upoutá je balení, které je totožné s běžnými laky na nehty. Jedná se o malý, skleněný flakónek ve tvaru válečku. Ovšem místo laku na nehty a štětečku, najdete po odšroubování vršku houbičkový aplikátor a jemný lesko-balzám.


Lip Lacquer jsem si vybrala v sladké růžové barvě v odstínu 005 Cripsy Lips. Tento odstín je na lesk spíše více pigmentovaný, ale pokud Vám výsledná barva nestačí, dá se krásně navrstvit a tak dosáhnout sytého odstínu. 


Konzistence je nelepivá, na rtech příjemná, skoro jako by rty byly nenalíčené. Další příjemný bonus je skvělá vůně, něco mezi ovocem a žvýkačkou. 


Výdrž je na hydratační produkt nadprůměrná. Pokud nejíte, ale jen pijete vydrží Vám na rtech tak ty 3 hodinky, mi se osvědčilo si před nanesením rty jemně přepudrovat, pak lesk drží o poznání lépe. Co se mi líbí je to, že barva se ze rtů ztrácí postupně, nenechává žádnou škaredou konturu. 

V lahvičce se skrývají 4 ml produktu a cena byla přibližně 180 Kč.
  
Zkoušely jste už nějaký výrobek značky GOSH? Jaké z nich máte pocity? 

M.

14 komentářů:

  1. Lesk by som vyskúšala ale tá výdrž nič moc :/

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. To chápu, mne teďka taky docela odpudila a dlouho si asi nic z Goshe nekoupím.

      Vymazat
  3. Paletka je naozaj krásna, škoda ,že kvalita je zlá :/
    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi paletka moc líbila, ale vážně je zklamání a jen mi tu leží.

      Vymazat
  4. Ten lak na rty má úžasný odstín.. Myslím, že můj seznam přání je zase o jednu položku bohatší:-) Děkuji za inspiraci:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U těch lip lacquerů byly snad všechny odstíny dokonalé. Zkus se mrknout :-)

      Vymazat
  5. Ta značka mě dost zajímala, ale jak vidím ty české recenze, nebude to nic moc. :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi moc sedí Gosh laky na nehty, ale ta paletka stínů je vážně zklamáním. I nejlevnější Essence mi příjde lepší než tohle :-/

      Vymazat