úterý 4. srpna 2015

Letní barevné líčení se Zoevou Love is a Story

Krásné ráno holky,

v létě moc často po make-upu nesahám a líčím se minimálně. Většinu času vůbec. Ale když tropy poleví a čekájí mě nějaké pochůzky, výlety či návštěvy, tak přece jen nějaký ten „obličej“ nahodím. Pokud už se k líčení odhodlám tak sahám po zářivých letních barvách. Přece jen letní období přímo svádí k tomu se trochu vyřádit. Já tak činím nejčastěji při líčení očí a ne jinak tomu bude dnes, kdy vám ukážu tropické líčení, které jsem vytvořila s pomocí mé milované Zoeva paletky Love is a Story (recenze zde).


Jako úplně první jsem nanesla bázi pod oční stíny bez které nemůžu existovat. Použila jsem Shadow Insurance od Too Faceced. Jelikož jsem chtěla aby oči byly dominantní a výrazné, použila lepící pásku, abych vytvořila ostrou a jasnou linii oka. Tu jsem nalepila od vnějšího koutku až k obočí, čímž vznikl jasně ohraničený prostor oka. Poté jsem tyrkysovou barvou Ladylike (č.1) vykreslila vnější koutek do ležatého písmene V. Abych modrou zjemnila a zároveň oko vytvarovala, tak jsem očnicový oblouk vystínovala matným béžovým stínem Over You (č. 4). Plochým štětcem jsem pak nanesla do středu víčka růžový stín Past Romance (č.2) a lehce ho propojila se stínem modrým. Na vnitřní třetinu jsem použila zlatý stín Little Kiss (č.3) a zase jej lehce propojila do stínu růžového.


Matným vanilkově bílým stínem Film Star (č.5) jsem prosvětlila prostor pod obočím. Celé oko jsem poté orámovala černou gelovou linkou od Rimmelu (č.6). Chtěla jsem aby oči byly fakt výrazné a takové kočičí, proto jsem sáhla ještě po černé automatické tužce Moje (č.7) a nanesla jí na vnitřní vodní linku. Na spodní lince jsem kopírovala barvy použité na horním víčku. Vnitřní koutky jsme zvýraznila zlatou, pak postupovala dále s růžovou a na vnější část linky nanesla tyrkysovou. Celé líčení očí jsem zakončila mou nejoblíbenější řasenkou Diamante od Gabrielly Salvete. A voalá oči jsou hotové.


Obličej jsem nechtěla zatěžovat nánosem těžkého make-upu, proto jsem zvolila lehce krycí CC krém od Lirene (1), který jsem zapudrovala fixačním pudrem Invisible od Dermacolu. Bez bronzeru se neobejdu ani v létě a na lehké konturování je nejlepší matný bronzer Bahama Mama od The Balm (2). Tvářenku jsem tentokrát vynechala a místo ní jsem použila zlatavý zapečený bronzer se shimmerem od Famous(3). Ve zlatavých tónech jsem pokračovala nanesením zlatého rozjasňovače (4) Essence z hodně staré limitky Breaking Dawn. Rty jsem jen přetřela tělovým leskem se zlatým shimmerem a dílo bylo dokonáno.



Já byla s výsledným lookem dost spokojená a cítila se v něm výborně. Co říkáte? Líbí se?


Radu

27 komentářů:

  1. Líčení je povedené :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Děkuji velmi pěkně :) Taková milá slova potěší.

      Vymazat
  3. Tak to je opravdu nádherné, tleskám:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc. Jsem ráda, že se líčení povedlo a líbí se ;-)

      Vymazat
  4. S tou lepící páskou to byl skvělý nápad. Líčení vypadá nádherně. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Použití pásky jsem okoukala od youtuberek a používám jej dost často. Líčení to dodá přesný tvar a mě osobně se tak i lépe pracuje :)

      Vymazat
  5. Krásne líčenie. Máš ohromné šťastie, že máš hnedé oči. K tým mojim nemôžem veľmi experimentovať :(
    NickaBeautyHunter

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Nikol. Je fakt, že hnědé oči jsou dost univerzální, ale pokud se člověk nebojí barev a chce experimentovat, tak si myslím, že by neměl hledět na barvu očí. Důležité je jak se v tom bude sám cítit.

      Vymazat
  6. Ahoj moc povedené, ta paletka od Zoevy vypadá nádherně! :)
    www.laleitr.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Já si paletku hned zamilovala, je fakt skvělá a navíc ty barvičky jsou úžasné. Přesně můj šálek kávy :)

      Vymazat
  7. Krasne!!!Holky tak od soboty mam malyho na svete s je prekrasnej a hodnouckej, takze i blogy me necha chvilku si pocist:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to moc rády slyšíme a gratulujeme. Snad bude malý hodný i nadále, ať si můžeš dát občas pauzu a přečíst si nový článek a odpočinout si :)

      Vymazat
  8. Úžasné líčení.. paletku mám taky.. a už se těším až se na ni dostane řada na Makeup 10x jinak.. :-) hm.. :-) Nádhera.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/08/makeup-10x-jinak-paletka-e-style-charm.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc. A taky ti paletka vyhovuje tak jako mě? Já si jí moc oblíbila a poslední dobou nesahám po žádné jiné :)

      Vymazat
  9. Wow, tak to je nádhera, parádní kombinace barev, vypadá to krásně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! Od takového profíka jako jsi ty, mě tato pochvala obzvlášť těší. Zvolila jsem své oblíbené barvy a vzniklo z toho toto :D

      Vymazat
  10. Vyzerá úžasne!!! A ďakujem za podrobný popis líčenia, vyskúšam si ho :-) Len si musím kúpiť takú paletku, je veľmi pekná :-)

    Krásny slnečný dník :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Marti. Snažila jsem se aby byl popis stručný a přehledný, tak snad se mi to povedlo. Až vyzkoušíš, tak určitě dej vědět jak se líčení povedlo. A paletku doporučuji všemi deseti.

      Vymazat
  11. Zaujímavo skombinované farby, páči sa mi to. No ja som toto leto v líčení veľmi lenivá (asi preto, že mám viac práce ako inokedy) a uspokojím sa s jednofarebnými tieňmi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Není to úplně obvyklá kombinace barev, ale mám pocit, že jim to spolu sluší :) Já se přes léto líčím taky minimálně, většinou si stíny ani nedělám. Bohatě mi stačí barevné linka a jde se :)

      Vymazat