sobota 22. srpna 2015

Letní třpyt s efektovými laky Dermacol

Hezký den děvčata,

taky milujete třpytky, blyštivé kamínky a perličky na nehtech? Jestli ano, tak přesně pro Vás budou efektové laky na nehty z letní kolekce Dermacol. Ta se skládá z 10 krásných letních odstínů od třpytivé bílé s holografickým efektem, perleťové se zlatými šupinkami až po vášnivou červenou a celá škála končí letní mořskou modrou.


Já z celé kolekce vlastním pouze 4 kousky a to:


  • 02 Gold Sparkle - dokonalý lak k opálené kůži, se základem v jemné smetanovo-perleťové barvě doplněné o zlaté šupinky různých velikostí
  • 05 Red Sparkle - krásný korálový odstín plný holografických šupinek, dokonalý na léto - momentálně můj nejoblíbenější odstín
  • 08 Lilac Pixel - čirá tekutina laku, obsahuje částečky v odstínech modré, žluté a růžové, třpytek je v lahvičce docela málo, tak je třeba pro výraznější efekt přidat více vrstev nebo lak pořádně promíchat parátkem
  • 10 Blue Sparkle - poloprůhledná, modře zabarvená tekutina s velkým množstvím různých odstínů modrých třpytek

Co se týče balení, to je velmi povedené. Lahvičky jsou ve tvaru slzy, které se mi velmi líbí a působí dost dekorativně. Jedinou nevýhodu vidím ve velikosti obsahu, kterého se ve flakónku skrývá jen 5 ml. Což je pro nás milovníky lakování vážně málo.


Štěteček je klasicky zastřižený, střední hustoty, kterým se lakuje dobře a nanáší se jim přiměřené množství laku. Co se týče schnutí laků, ani tady není problém. Všechny zasychaly extrémně rychle, než jsem dolakovala druhou ruku, ta první už byla suchá. Výsledkem byla krásná manikúra hotová za chviličku.

Odstín 08 a 10 nejde lakovat samostatně, protože nejsou dostatečně krycí. Oba dva je třeba lakovat na jiný, barevný podklad. U těch druhých dvou (02 a 05) odstínů jsem s krytím problém neměla, pro plné krytí stačily dvě vrstvy laku.
 


Výdrž laků na nehtech je super, po 4 dnech jsem je odlakovávala úplně neporušené. Jediný 05 Red Sparkle jsem měla na nehtech déle, skoro týden a kromě odrostů byly nehty jak čerstvě nalakovány. Ale vždy jsem lakovala s podlakem a nadlakem.

Laky se hůř odlakovávají, jako u většiny třpytkatých krasavců doporučuji alobalovou metodu. Ta je rychlá a pro nehty šetrnější než drhnutí nehtů tampónky.



Cena laků je v běžné ceně 59 Kč, ale já je sehnala v akci za 39 Kč. Pokud holdujete blyštivým krasavcům, tak jako já, určitě je jděte omrknout a určitě si nějaký kousek odnesete domů.

Líbí se Vám tito mazlíčci? Máte už nějaké doma?

M.

19 komentářů:

  1. tiež mám 2 z tejto rady, no uplne iné ako ty. Z týchto sa mi páči modrý aj červený. Je zaujimavé ako ma každý z nich iný efekt.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi líbí, že v Dermacolu udělali každý lak jiný :-) má to nápad :-)

      Vymazat
  2. Blue sparkle vypadá opravdu krásně! :0 Asi neodolám a navštívím drogerii :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já moc modrou na nehtech nemusím, ale na léto k vodě a k moři je jak dělaný :-)

      Vymazat
  3. Podobným lakom som holdovala, keď som bola mladšia. Ale sú fakt pekné. Keďže som skôr na neutrálnejšie veci, brala by som ten zlatý ;)
    NickaBeautyHunter

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dřív jsem právě měla období neutrálních nehtů, pak výrazných barev a třpytky na ozdobení mne baví furt. Ten zlatý je taky můj favorit.

      Vymazat
  4. Laky jsou přesně pro mě. Miluji vše, co se leskne a třpytí. Z těchto laků se mi nejvíce líbí ten poslední modrý.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Takk tyhle laky jsou opravdu krásné :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  6. Mám jeden odstín, ale když na to tak koukám, tak nevylučuji, že přikoupím, hodně se mi líbí odstín 05. Třpytky na nehtech zbožňuji, to je něco pro mně:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Využij toho dokud jsou v akci, za 39 Kč stojí za to. :-)

      Vymazat
  7. koukám, ty se opravdu povedly, tak že bych si nějaký do své sbírečky koupila? :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty už musíš mít fakt hromadu laků, co? :-) já naštěstí teď trochu uklízela, takže se mi udělalo místo na nové lakovací kamarády :-D

      Vymazat
  8. Noo odstiny jsou to vazne nadherne, asi budu uvazovat.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uvažuj, dokud jsou dostupné, když se jedná jen o letní limitku.

      Vymazat
  9. Vypadají vážně super :) zítra mířím do města, tak se na ně musím kouknout :)

    Nikys beauty blog

    OdpovědětVymazat