středa 26. srpna 2015

New in - červenec - Maru

Hezký den holky,

tentokrát bude můj nákupní článek hodně strohý, ale ne protože bych byla ovlivněnou instagramovou challenge "červencová stopka", ale už se mi blíží porod a tak jsem nechtěla kupovat nějaké další oblečení, co už běžně neunosím a z kosmetiky konečně brakuju zásoby a nesyslím si miliony stejných přípravků. 

Novinky za červenec začnu tentokrát kosmetikou, které není mnoho. Dokupovala jsem si jen náhradníky za spotřebované výrobky a především jsem nenakupovala dekorativku, která mne vždycky láká nejvíc :-D
První část nákupů byla ještě červnová objednávka z eshopu vmd-drogerie.cz, kde si pravidelně s Radu objednáváme naši oblíbenou kosmetiku Bione, tentokrát jsem k objednávce přihodila i tři laky Golden Rose. 
Mého oblíbeného odličovače se světlíkem lékařským mám už jen pár cm, tak jsem si objednala náhradníka. Ale tentokrát jsem zkusila jinou variantu a to s aloe vera. V posledních týdnech jsem si zamilovala konopný krém taktéž od Bione a od té doby ráno nepoužívám žádný jiný krém, takže když mi začly docházet všechny pleťové a micelární vody, tak jsem sáhla po kousku také z řady Cannabis.
Kromě laků na nehty Golden Rose jsem si pořidila dva nové krasavce od Dermacolu. Ty byly k sehnání v drogérii DM za akční cenu 39 Kč. Původně jsem si šla jen pro odstín 08 Purple Sparkle, ale decentní 02 Gold Sparkle mne hned okouzlila, že jsem si koupila i ten.
Protože teď spotřebovávám hodně koupelových přípravků, pořídila jsem si pěnu do koupele s uvolňující vůni pomerančových květů od značky Tetesept. A opravdu pěna voní božsky a koupel s ní je naprostý relax. I v oblasti čistění pleti mám momentálně mezery, tak jsem si pořidila Syndet "mýdlo" od značky Sebamed. S čistícími mýdly se mi pracuje lépe než s různými gely a pěnami, navíc toto mám už odzkoušené a sedlo mi skvěle, takže bylo jasnou volbou.
Aby těch pěn do koupele nebylo málo, v rámci instagramové? akce v parfumerii Fann, ke mne doputovala pěna s jemnou vůní oliv.
Poslední kosmetický kousek je kupodivu z oblasti dekorativky. Po dopotřebování jsem si znovu pořídila pro mne nejlepší makeup a to Dermacol Truffle. Zhruba před rokem jsem tento makeup používala a byl pro mne lepší průměr, ale pleť se mi změnila spíše na sušší a tak se z průměru stál svatý grál, který nehodlám vyměnit. Dělá mi dokonalou pleť, hezky kryje, nedělá masku a stačí ho maličko. Prostě top :-)

A teď nekosmeticky.... v červenci slavíme s manželem výročí svatby a vždycky to spolu oslavíme večeří a nějakým malým dárkem. Letos už to bylo 5 společných let a tak jsem jako památku dostala krásné zlaté náušnice. 
Protože bude Emča za pár dnů na světě, tak se mi zdá zbytečné kupovat si nějaké těhotenské oblečení. Vlastně jsem si za celé těhotenství nic těhotenského nekoupila, až na jednu objednávku z Manga, kterou jsem si vzala ve velikosti L a do dneška (9. měsíc) jsem do toho ještě nedorostla :-D Ale protože mne slevy ve Stradivariu nenechaly chladné, odnesla jsem si aspoň dvě oversized trička, které budu moct nosit i po porodu. 
Už na jaře jsem sháněla nějaké pohodlné slip ony v černé barvě, ale žádné se mi nelíbily. Až jsem náhodně při nákupech narazila na tyhle černé s efektem hadí kůže v Pepcu. Byly za babku (asi 180 Kč) a už jsem je stihla vzít na celodenní rockový festival, kde se mi skvěle osvědčily. Po balerínkách MEL touží asi každá slečna, kterou baví móda. Ani já jsem nebyla vyjímkou, ale nebyla jsem schopná si nějaké vybrat. Nakonec to vyhrály tyhle tmavě modré, které jsem ještě neviděla u tolika lidí.

Co jste si v minulém měsíci pořídily Vy? Slavily jste narozeniny nebo jste si musely udělat radost samy?

M.

24 komentářů:

  1. Jeee, bude mimčo? To jsem vůbec nezaregistrovala, moc gratuluji :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jop, už se nám to blíží. Mam necelých 14 dni do termínu.

      Vymazat
  2. Jee, ja si furt rikam, kdy to prijde.Je to mazec, malemu bude pristi ut uz mesic;)Ja mela pred porodem trochu nakupni horecku a objednala jsem si toho furu...jinak jsem si taky nekupovala tehotenskou modu, kupovala jsem tricka L. No a ted uz jsem na sve vaze, bricho jsem nechala v porodnici, takze pohoda:)Takze jsem ted ve slevach jeste ukoristila plno veci na sebe a udelala si radost... Preji Ti pohodovy porod!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A zvládli jste to s mimčem v pohodě? :-) oba zdraví? Jak se vůbec chlapeček jmenuje? Já právě teď nějak nemám chuť nakupovat, příjde mi, že nikde nic v obchodech není... Asi v 5 měsíci jsem si právě objednala z Manga nějaké oblečení v L a pořád jsem do toho nedorostla, takže dneska jsem ty kousky poslala dál. Jiné oblečení jsem si koupila ve své klasické velikosti, akorát třeba oversized střihu nebo delší kousky, které byly akorát přes břicho :-) Máme kliku, že jsme tak moc nepřibraly :-D

      Vymazat
  3. želám krásny a pohodový pôrod malej Emči :)) ja som tiež suchá na pleti ako sušienka a tento make-up ma zaujal :) má ružový či žltý podtón? lebo ja som veľmi do žlta a čo viem, väčšinou robí dermacol s ružovým podtónom :((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za přání :-) makeup v mém odstínu má růžový podtón, takže pro tebe asi bohužel nebude :-/ zkus mrknout v drogérce na testery.

      Vymazat
  4. Tu odličovací vodu od Bione Cosmetics mám také doma a nemůžu si jí vynachválit - je prostě dokonalá ♥
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda :-) odličovače od Bione mám moc ráda, to je už několikátý můj kousek, ale čistící tonikum mám zatím prvně, takže teprve testuju :-)

      Vymazat
  5. Krásné věci :) Na odličovací vodu od Bione se také chystám :) A ty melky jsou nádherné :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odličovač zkus, jsou super. Neštípe v očích a vážně důkladně odlíčí i voděodolné líčení :-)

      Vymazat
  6. Bione je skvělá kosmetika. Není snad jediný produkt, který by nestál za to. :)
    Moc se mi líbí laky na nehty, nemůžu se rozhodnout, který nejvíc, a tak se mi asi líbí všechny. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi zatím všechny Bione výrobky sedly :-) tu značku mám moc ráda a navíc za tu cenu? :-) Laky na nehty jsou moje slabost, lakuju hodně často - momentálně mám na nehtech GR 21 :-)

      Vymazat
  7. Já jsem zjistila, že u nás ve městě jsou hned dva obchody s kosmetikou Bione a jsem za to strašně ráda a plánuji něco zkusit! Zajímavé, že tady žiji tak dlouho, ale nevěděla jsem to :D

    Zelený Zázrak V Prášku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás mají pár kousků od Bione v potravinách Hruška a něco mají i v Glóbusu. Já si ale všechno objednávám z vmd-drogerie, mají tam velký výběr, fajn ceny a rychlé doručení.

      Vymazat
  8. Nádherné náušnice a ty odstíny laků Golden Rose jsou překrásné:-) Na Bione kosmetiku se chystám, zatím s ní nemám žádnou zkušenost, tak je třeba to napravit:-)
    Ať Ti těch pár dní do porodu uteče, určitě už se malé nemůžeš dočkat:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za pochvalu nákupů :-) musím přiznat, že manžel ví, čím mi udělat radost, i když ho někdy "musím nakopnout" a ukázat mu, co by se mi líbilo :-) Až budeš chtít objednávat laky na nehty, tak se mrkni právě na Golden Rose. Ty laky jsou mega, vydrží, dělají krásný gelový efekt a jsou za super cenu.
      Na Emču se už moc těším :-) už ať je na světě :-)

      Vymazat
  9. Ten make up bych ráda vyzkoušela, ale jsem si jistá, že by mi neseděl.
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No leda, že by ti někdo dal trochu do kalíšku na vyzkoušení. Je spíš asi na sušší pleť, takže jestli se víc mastíš, tak ti asi nesedne.

      Vymazat
  10. mužu poprosit krátké shrnutí tohh makeupu nebo pokud jste dělala recenzi zde na blogu? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Recenzi jsem na blog psala, ale není už moc aktuální. Loni jsem měla ještě jinou pleť a nesedl mi na 100%. Teď se mi asi díky hormonům změnila pleť a mám pleť spíš sušší a najednou je pro mne dokonalý. Jinak jak bych makeup shrnula? Odstín č. 2 je spíše středně tmavý, pro mne se světlou pletí je 2 ideální na léto a podzim. Makeup je dost tekutý, stačí mi jedna pumpička na celou pleť. Zapracovávám flat top štětcem a finiš je dokonalý. Pleť vypne a vypadá fakt zdravě, photoshopově a přesto vypadá, jako by nalíčená nebyla. Krásně se do pleti zapracuje, menší nedokonalosti zamaskuje a není třeba korektor. Ten používám víceméně jen na kruhy pod očima nebo občas na nějaké větší pupínky.

      Doufám, že Ti tenhle popis stačí, kdyby jsi chtěla ještě něco vědět, klidně se ptej :-)

      Vymazat
  11. Kozmetika Bione, tú veľmi túžim vyskúšať a dúfam, že to čoskoro vyjde.
    Hm, asi budem veľmi "nefashionistka", pretože doteraz som po balerínkach Mel nezatúžila :( Vyzerajú síce milo, ale gumené? V lete? Mňa to veľmi odrádza.

    OdpovědětVymazat
  12. JJ, porod byl fajn hlavně je pravda, že okamžitě zapomeneš:)
    Bolel, ale výsledek za to stojí. Náš poklad se jmenuje Hyneček, měl 3,58, kluk jako buk...

    OdpovědětVymazat
  13. Pořídila jsi pěkné věci. Na Bioné jsem dnes koukala v drogerii. Věcí do koupele taky hodně spotřebovávám, hlavně solí. Přeju krásný závěr těhotenství a bezproblémový porod.
    Pokud byste měly čas a chuť na GA, jste zvány :-) I když chápu, že žádná kosmetika nepředčí mateřství :-)

    Jsi krasna giveaway

    OdpovědětVymazat
  14. Jé, ty naušničky jsou krásné :-), jinak se mi moc líbí všechny laky,které sis pořídila, musím si také zase jednou doplnit sbírku.
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat