čtvrtek 29. října 2015

Novinky z ebay, aneb co stojí za povšimnutí

Ahoj holky,

dlouho jsem vám neukázala co hezkého mi dorazilo z ebay, proto jsem se rozhodla, že je na čase to napravit. Poslední dobou už na ebay nenakupuji tak často, takže toho není moc, ale pár věcí, které by vás mohly zaujmout se mi tu sešly, takže jdeme na to.


První věc, kterou vám chci ukázat je plastový stojánek (organizátor) na rtěnky. Ten první mám již celý zaplněný, tak jsem nutně potřebovala nový. Stojánek je průhledný, uspořádán do čtyř postupně zvyšujících se řad a vejde se do něj 24 rtěnek či cokoliv jiného. Geniální organizátor, který seženete od 78 Kč např. zde.


Dále jsem si koupila napodobeninu cestovního Tangle Teezeru do kabelky. Svůj TT mám už přes 3 roky a nedám na něj dopustit. Uvažovala jsem i nad koupí cestovního, ale četla jsem dost rozporuplné recenze, že není tak dobrý jako klasický. Proto jsem se rozhodla, že mi do kabelky, na takové to běžné přečesání bohatě postačí tento obyčejný z ebay. Kupovala jsem ho zde, za 60 Kč. Přišel mi  ve fialovo-černé variantě s černý ochranným krytem. Kartáč je dost pevný a bytelný, štětiny jsou akorát pevné. Nijak se neprohýbají, ale zase nedřou ani nedrážní pokožku hlavy. Češe se mi s ním dobře, netahá ani netrhá vlasy a až na jeho menší velikost nevidím rozdíl oproti originálu. Za sebe můžu doporučit.

Před časem jsem si konečně koupila nový chytrý telefon, proto jsem si k němu pořídila také ochranný zadní kryt. Konkrétně tento je určen na LG L70, tedy telefon s úhlopříčkou 4,5 palce. Já mám ovšem typ telefonu L65 a kryt přesto na něm sedí hezky. Kryt mě svou kvalitou hodně překvapil, protože je opravdu moc hezky zpracovaný. Je z pevného, bytelného, ale přesto lehce pružného plastu a potisk na něm je velice kvalitní, neošoupává se a moc se mi líbí. Skoro se mi nechce věřit, že mě kryt vyšel na pouhých 29 Kč. Na výběr máte samozřejmě více motivů, ovšem já chtěla nějaký černo-bílý ať hezky pasuje k mému bílému telefonu. A tento „aztécký“ motiv se mi zalíbil nejvíce. Objednávala jsem tady.


Šperků už nekupuji tolik jako dříve, ale tomuto masivnímu květovanému náhrdelníku jsem nemohla odolat. Již jste ho na blogu mohly vidět, neboť jsem ho prvně kupovala Maru k vánocům. A když jsem ho naživo viděla, tak jsem věděla, že si ho musím objednat i sobě. Je opravdu moc krásný a pochvaly na něj dostávám dost často. Je teda zlatý a okvětní lísky má vyskládané štrasem v meruňkové a stříbrné barvě. Vyšel mě kolem 60 Kč a k seznání je např. zde. 



Jednorázová plátýnkové masky mám velice ráda a dopřávám si je dost často. Bohužel jejich cena není zrovna nejlevnější, proto jsem se po nich zkusila poohlédnout také na ebay a narazila jsem na korejskou značku Vanedo Beauty Friends, která má v nabídce opravdu širokou škálu pleťových masek. Já si vydražila dvojbalení ve variantě Aloe a to za 30 Kč. Jinak se cena na kup teď pohybuje kolem 78 Kč za 2 ks. Maska je rozměrově dost velká, proto mi bohužel dost špatně seděla na obličeji. Byla ale dostatečně napuštěná, jemně voněla po obsaženém Aloe Vera a celkově byla na pleti příjemná. Po sundání byla pleť hydratovaná, jemná a vypnutá. Efekt byl teda super a až na tu velikost jí nemám co vytknout.


Poslední vychytávky, která vám dnes představím jsou šablony a vodolepky na nehty. Ráda si teď hraji s nehtovými designy, takže nějaké ty pomocníky jsem potřebovala. Šablonky na nehty obsahují tři tvary a už se těším až s nimi něco vytvořím. Sice jsou asi určeny na francouzskou manikúru, ale já pro ně budu mít jiné využití. Seženete je od 20 Kč zde. Zipy a jarní květovaný motiv jsou samolepky fungující na vodní bází. Vystřihnete si motiv, dáte ho na chvíli do misky s vodou, kde se fólie uvolní a poté jednoduše přenesete na nehet a přelakujete top coatem. Jednoduché a velice efektní. Ceny se pohybují také kolem těch 20 Kč.


Tak a to by bylo z mých ebay nákupů za poslední dobu vše. Zaujalo vás něco? Nebo máte rovnou s něčím zkušenost?

Radu







41 komentářů:

  1. Tak já jsem zatím na Ebay nenakupovala, ale chtěla bych to zkusit, protože jsem docela nákupní maniak, tak bych aspoň něco ušetřila :-D A z tvých nákupů mě zaujaly ty šablonky a vodolepky na nehty!
    Beauty by K. - zvu tě na GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ono je otázka zda bys ušetřila, nebo by z tebe ty levné věcičky netahaly peníze :D Ale je pravda, že bižu a pak nehtové věci tam jsou k sehnání za pakatel. Ty se dle mého fakt vyplatí :)

      Vymazat
  2. Já z Ebay nikdy nic neobjednávala, ale plánuji si určitě koupit ten organizér na rtěnky :-)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten ti vřele doporučuji. Na ebay je o polovinu levnější, než se prodává tady u nás.

      Vymazat
  3. Stojan na rtěnky bych chtěla, mám jich hodně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to skvělý a levný způsob jak mít rtěnky hezky zorganizované. Takže za sebe ti jej vřele doporučuji.

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. Díky Marti. Náhrdelník mě zaujal na první pohled, je fakt krásný.

      Vymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Organizatory jsou super, mam take dva na rtenky. A i kdyz nejsem fanousek velkych nahrdelniku, tak tenhle je krasny.
      Beauty of pink / Knižní regál

      Vymazat
    2. Já doufám, že dva mi budou stačit, jelikož jsem si další rtěnky tak nějak zakázala kupovat :D Já velké náhrdelníky měla dost v oblibě loni, letos se mi více líbí jednoduché a skládané, avšak tento mě dostal. Sice je výrazný, ale působí tak něžně a romanticky, že jsem si ho jednoduše musela pořídit.

      Vymazat
  6. ten organizatot je skvely.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Ten kryt je super :) A já si zrovna pořizuji LG L65 :D Ale bohužel s ebay neumím pracovat a má banka má velké poplatky za posílání peněz do ciziny... (i když od té banky také budu odcházet)
    Organizér na rtěnky je také skvělý, ale já bych ho se svými 2 rtěnkami nevyužila (vážně si jich už potřebuji pořídit více)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Musím říct, že mě svou kvalitou fakt překvapil. Je pevný, dobře drží a potisk se vůbec neošoupal. Určitě si pořídím i další motiv. Jinak co se týče nakupování na ebay, tak je to fakt jednoduché. Stačí se pouze registrovat a založit si paypal, který si buď propojíš s účtem nebo si na něj peníze zašleš. Žádné poplatky v bance tě nečekají. Na netu najdeš spoustu návodů jak si jej zařídit. Tak se třeba jednou odhodláš a sama zjistíš jak je nakupování na ebay jednoduché a taky návykové :D

      Vymazat
    2. Aha, tak třeba to také jednou zkusím ;)
      No ale když si posílám něco na paypal, tak také nic neplatím? To je zahraniční účet nebo ne?

      Vymazat
  8. Podobný stojan na rtěnky sháním, mám menší, ale už se mi tam nevejdou :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  9. Ten náhrdelník je krásný! :) Já si brzo budu muset také pořídit nový stojan na rtěnky :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Elis, jsem ráda, že se náhrdelník líbí. Stojánek je super praktická věc a ne jen na rtěnky. Např. v horní přihrádce mám řasenky a korektory, takže se dá skvěle využít i pro jinou kosmetiku.

      Vymazat
  10. Já jsem na eBay už dlouho nic nekupovala, ale dřív jsem tam hodně nakupovala hlavně šperky:-) Ale co mám v plánu určitě koupit je ten stojan na rtěnky, ale myslím, že bych ho vzala rovnou 2x, nemám strach, že bych je nezaplnila:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To znám, taky už tam nenakupuji tolik jako dřív. Stojánek určitě ber, asi jsem si tenkrát taky mohla hned objednat dva :D

      Vymazat
  11. Taký organizátor by sa mi veru zišiel! Super tip! :)

    pinkshaaark

    OdpovědětVymazat
  12. Organizátory jsou rozhodně super věc, mám z Ebay stojánek na naušnice a je to neuvěřitelně praktická i estetická věc do pokoje. Falešný Tangle Teezer, nevidím na tom nic špatného. Myslím si že spousta fake věcí je tak dobře udělaná že mnohdy jsou srovnatelné s originálem. Moc se mi líbí náhrdelník, to je věc která se dá pořídit za pár korun na Ebay než v obchodě za 300 Kč a více.
    Super nákup a pěkné věci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stojánek na náušnice mám z ebay taky, ale nebyla jsem s ním moc spokojená, tak jsem si stejně pak pořídila nový. Právě, že šperky se tam dají pořídit straně levně, v kamenných obchodech si je už vůbec nekupuji. Když vidím, že je mají mnohdy až 10x draží než na ebay.

      Vymazat
  13. Já si zase hodně nakupuji z Aliexpresu, to je něco podobné jako ebay a taky jsem si objednávala organizéry a jsem s nimi moc spokojená. Teď jsem si objednala nějaké šperky, tak čekám, co přijde. Nejčastěji tam nakupuji obaly na mobil. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Aliexpres jsem se už taky dívala, ale nějak je mi sympatičtější e-bay, ale máš pravdu, že to funguje na stejný způsob. Já nejčastěji nakupuji bižu a pak různé vychytávky na nehty.

      Vymazat
  14. Ten organizér na rtěnky musím mít, moc díky za tip! :)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  15. Odpovědi
    1. Krásný viď? Líbí se mi moc, navíc za ty peníze fakt neuvěřitelná kvalita.

      Vymazat
  16. Ten organizátor na rtěnky je super! Taky si ho musím pořídit.

    Oblíbené podzimní laky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to super věc, určitě se po něm mrkni. Za pár korun nadělá hodně parády a především užitku ;-)

      Vymazat
  17. Organizer bych si rada nejaky poridila, tak uvidime. :) nahrdelnik je nadherny. :))
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se po něm alespoň podívej, je to fakt super věcička.

      Vymazat
  18. Ten náhrdelník už jsem viděla a chci ho taky objednat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedivím se, rozhodně stojí za koupi. Věřím, že s ním uděláš hodně parády :)

      Vymazat
  19. podobný hrebeň a stojan na rúže som si už objednala :D vďaka za tipy :))

    OdpovědětVymazat
  20. Neviem sa dočkať nechtových dizajnov, teda príspevkov :D

    OdpovědětVymazat