neděle 28. února 2016

Přivítejte jaro s novinkami Rimmel

Krásné ráno Všem,

dnes vám představíme tři poměrně nedávné novinky od Rimmelu, které se dostaly do drogérií asi před měsícem. Řeč bude o dlouhodržící rtěnce, tužce na oči 2v1 a řasence.


Rtěnka The only 1 – 3,4 g cca 129 Kč

Rimmel tuto novou kolekci rtěnek prezentuje jako revoluční, která změní historii rtěnek. To je však přehnané tvrzení, protože rtěnka není nijak výjimečná. Určitě je fajn, oblíbila jsem si jí,  ale zázračná není. To jen tak na úvod.

Rtěnka má takový nic moc obal. Černý plas, vyražený nápis a barevný proužek značící daný odstín. Určitě je funkční, ale že by se mi nějak zvlášť líbil, to říct nemůžu. Slyšela jsem dost výhrady k vůní rtěnek, že prý smrdí. U mě tomu tak není. Cítím klasickou pudrově-květinovou vůní, která je fajn. Nijak mě neobtěžuje. Konzistence rtěnky je úžasná. Je hezky měkká, krémová až taková sametová. Zkrátka je mi na rtech maximálně příjemná.

Pigmentace rtěnky je naprosto ohromující. Luxusní sytou barvu dostanete v jednom tahu, fakt síla. Nevím jestli výsledné finiše se liší odstín od odstínů, ale ten můj č. 610 Cheeky Coral je semi-matný, což se mi velice líbí. Není to ta extra matná barva, která vysušuje a nepříjemně stahuje rty. Toto je opravdu polomatný odstín, který nezvýrazňuje nedokonalosti, nestahuje rty, ale zahalí je to sametovou barvou. Ta je v mém případě dost výrazná sytě červená s lehkým růžovo-korálových podtónem. Opravdu krásná barva, pokud si potrpíte na výrazné rty. Přiznám se, že na mě je teď dost výrazná a odvážná, takže bych si jí netroufla nosit v „plné palbě“, takže jí na rty pouze lehce naťupkám prsty a lehce rozmažu. Takto se barva utlumí, zjemní a dá se nosit klidně přes den.  


Co se týče výdrže, tak se mi zdá dostatečná. Určitě vám nedá celý den, ale dopoledne zvládne se ctí. Dokonce se mnou vydržela i snídani a kafíčko. Sice se maličko setřela a ztratila na intenzitě, ale byla stále hezky patrná a hlavně reprezentativní. Nijak se mi nerozmazala ani nezmizela ze rtů. Za mě má rtěnka rozhodně palec nahoru a popřemýšlím o dalším méně výrazném odstínu. Moc se mi zamlouvá ta příjemná sametová textura rtěnky a hedvábný pocit na rtech.

Magnif´Eyes oční stíny a kajalová tužka – 1,6 g za cca 169 Kč

Tato novinka v podobě očních stínů a linky v tužce se hodně povedla. Produkt má dva konce, kdy na jednom najdete krémový oční stín v tužce a na druhé straně dlouhodržící kajalovou tužku (barevnou linku). Každá strana má průhledné víčko, které dobře těsní. Oba produkty se „vysouvají“ ven, nic se neořezává.

Linka i stíny jsou skvěle pigmentované, opravdu dlouhodržící a voděodolné. Jen tak se nerozmažou. Kajalová tužka v překrásném královsky modrém odstínu je snad první modrou linkou, která mi na horním víčku opravdu drží a neobtisková se mi. Po nanesení během chviličky zaschne a drží. Navíc barva je matná a vypadá na očích skvěle. Jsem nadšená, že konečně mám modrou tužku, která fakt drží. Konzistence tužky je příjemná, ideálně měkká aby se dobře nanášela, netahala víčko a vykouzlila sytou linku v jednom tahu. Díky špičce se dá udělat relativně tenká linka i pěkný „ocásek“. Horší to však bude, až se hrot ztupí. Musím však říci, že moc neubývá a neopotřebovává se nijak rychle. Za mě má obrovský palec nahoru.


Krémové stíny na druhé straně jsou taktéž dlouhodržící a potom co zaschnou, tak se jen tak nehnou. Mám tmavě šedou barvu s drobounkými stříbrnými třpytkami. Není to zrovna moje barva, ale na vytvoření kouřovek nebo ztmavení vnějšího koutku poslouží dobře. Nejlépe se mi nanáší na čisté víčko bez báze. To jde pak hezky a jednoduše rozmazávat, musíte však pracovat rychle. Když nanesu bázi a pak třeba základní stín, tak se mi už špatně rozmazává, dělá šmouhy a celkově to není žádná sláva. Ideální teda bude jako tmavý podklad pro kouřové líčení, kdy nahradí bázi a zároveň vytvoří základ pro stíny. Ale i samotná drží dobře. Takže i tento multifunkční produkt se mi maximálně osvědčil a stojí za vyzkoušení.


Řasenka - Wonder'full Volume Colourist Mascara - 12 ml za cca 190 Kč

To, co řasenka slibuje - tedy to, že díky obsahu barvícího komplexu, dokáže během pravidelného používání řasy obarvit na semi-permanentní bázi, mne velmi zaujalo. Tzn. že čím déle budete řasenku používat, tím bude výsledná barva Vašich, odlíčených, řas tmavší. A protože mám své přírodní řasy velmi světlé, musela jsem řasenku vyzkoušet. 


Jak jsme u Rimmel zvyklé, řasenka má luxusně vypadající lakovaný obal, který je barevně vyladěný v tónech taupe až do černé, v tzv. ombre stylu. Co se dále bude chválit je kartáček, je z klasických štětinek, zúžený do špičky. To mi velmi vyhovuje, protože dokáže i s mými "chuďátky" pracovat, neslepí je, zachová přirozený efekt a zároveň se tou úzkou špičkou dostanu i ke krátkým řasám u vnitřního koutku.

Efekt na řasách je velmi jemný, já příliš výrazného objemu nedosáhnu, spíš mi řasy jen prodlouží. Pro dosažení jemného, přirozeného efektu dokonalá řasenka. Co musím opravdu vyzdvihnout je to, že neslepuje a barva je černo-černá.


A jak funguje tónování řas? Bohužel se v posledních dnech nelíčím každý den (spíš ob den), ale i přesto je vidět mírné zlepšení barevného tónu řas.

Zaujaly Vás tyto jarní novinky od značky Rimmel? Už jste si něco pořídily?

R&M

23 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Ta barva je úžasná, jak mi červené odstíny nesluší, tak tuhle jsem si zamilovala :-D

      Vymazat
  2. Musím říct, že me zaujala jen rtěnka a stín s tužkou v jednom. Přitom ten obal rtěnky se mi také moc nelíbí. :/

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obaly jsou takové obyčejné, ale hlavní je ten obsah a ten je u obou výrobků moc fajn :-)

      Vymazat
  3. Jsou to skvělé novinky :) ta rtěnka má fakt krásný odstín :)

    eL

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem z barvy rtěnky nadšená a určitě v drogérce okouknu i další odstíny.

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. Nedivím se, že se ti líbí :-) je úžasná a na léto bude jako dělaná.

      Vymazat
  5. Nejvíc mně zajímá novinka v podobě tužky a očního stínu v jednom. Ale na vyzkoušení si plánuji pořídit i nějakou rtěnku:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až bude v drogérce nějaká akce na Rimmel, tak si určitě tužku pořídím v nějakém dalším odstínu. A rtěnku stejně tak.

      Vymazat
  6. Mně zaujaly všechny novinky, ale hlavně chci vyzkoušet tu rtěnku, půjdu buď do odtínu 620 call me crazy, 600 peachy beach y nebo 810 one of a kind-

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělé novinky. Mě nejvíce zaujala řasenka, kterou už mám taky doma. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. Zajimave novinky, zaujala me rasenka, take mam docela svetle rasy, hlavne u korinku a uz jsem uvazovala o nejakem barveni :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám stejný problém, ty moje řasy to je děs. Kdybych ji používala pravidelně, efekt by byl určitě citelnější.

      Vymazat
  9. Zajimave novinky, zaujala me rasenka, take mam docela svetle rasy, hlavne u korinku a uz jsem uvazovala o nejakem barveni :)

    OdpovědětVymazat
  10. Me zaujala ta tuzka ta muze byt fajn a i rtenku mas ve velmi peknem odstinu.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  11. Barva má krásnou barvu, a modrá tužka mě hodně láká.. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Modrou linku na léto miluju, už se těším až jí budu nosit. :-)

      Vymazat
  12. Nejvíce mě zaujala řasenka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je skvělá, pokud máš podobné řasy, jako já, tak by ti určitě sedla.

      Vymazat