středa 24. února 2016

Recenze pleťových novinek zn. Garnier a L´Oréal

Ahoj holky,

dnešní recenze se bude týkat dvou pečujících produktů na pleť a to čistících ubrousků a nočního krému. Jeden budu chválit a druhý bohužel nikoli. Pokud jste zvědavé, který z nich mi nesedl, tak rozhodně čtěte dál.


Garnier Micelární čistící ubrousky 3v1 – 25 ks 99 Kč


Jako první vám představím čistící ubrousky. Osobně jsem nikdy nechápala oblibu odličování pleti ubrousky. Avšak v poslední době jsem  vyzkoušela několik druhů a můžu říct, že je to opravdu rychlý způsob jak stáhnout „hlavní“ nános make-upu.


Tyto ubrousky nejsou jen tak obyčejné. Jejich kouzlo tkví v jemné tkanině, která je napuštěná micelární vodou. Jsou určené pro citlivou pleť a odlíčit mají  voděodobný make-up a to včetně očí. Balení ubrousku je klasické, to znamená plastový sáček s otvorem pro vytahování ubrousků. Ten je jištěn a opětovně uzavírán pouze lepící fólií. Ta bohužel nijak extra netěsní a může se stát, že ubrousky začnou vysychat. Já je však stihla spotřebovat dříve než se tak stalo.


Ubrousky jsou dostatečné velké, akorát napuštěné micelární vodou a příjemně voňavé. Pleťový make-up dokázaly odstranily velice dobře bez nutnosti tření. Stačilo pár tahů a make-up byl pryč. Ubrousky pleť nijak nedráždily, nevysušovaly, dokonce bych řekla, že pokožka zůstávala jemná a vláčná. Co bohužel musím ubrouskům vytknout je odličování očí. Oční make-up rozpouštěly ubrousky hodně špatně, pomalu a docela jsem musela přitlačit abych alespoň něco dala dolů. Oči jsem teda zkusila odlíčit pouze párkrát a jelikož se mi na ně neosvědčily, používala jsem je pak pouze na pleť. 


Kdybych je měla zhodnotit tak určitě nejsou špatné, bohužel mě neoslovily natolik abych si je pořídila znovu. Pokud vám však odličování ubrousky vyhovujete, ale nemůžete najít nějaké jemné a šetrné na citlivou pleť, kterou by nedráždily a nevysušovaly, tak je můžu určitě doporučit.

L´oréal Paris Skin Perfection – noční balzám proti známkám únavy, 50 ml cca 249 Kč


Noční krém bojující proti známkám únavy slibuje pleť regenerovat, vyhlazovat vrásky, zvláčňovat a rozjasňovat tón pleti. Krém má krásné balení. Je docela masivní, skleněné a vyvedené v namodralých tónech s metalicky růžovým vrškem. Působí na mě hravě a mladistvě.


Krém má lehoulince opravdu nepatrně nafialovělou barvu a středně hutnou gelovou konzistenci. Voní hezky, řekla bych květinově. Vůně je docela výrazná a je cítit i na pleti. Pro citlivou pleť to asi nebude zrovna ideální, ale můžu se mýlit. Konzistence mi přijde dost silikonová, což sice zajišťuje krásné roztírání a vyhlazení pleti, bohužel to s sebou nese také negativa.



Během testování krémů jsem první 2-3 dny byla nadšená. Krém pleť hezky vyživil, zjemnil, nemastil a jednoduše ráno vypadala moc hezky, svěže a odpočatě. To však trvalo pouze pár dní. Brzo na to se mi začaly více tvořit pupínky a ucpávat póry. Jelikož jsem žádnou další péči nezměnila musím to přičíst tomuto krému. Krém jsem tedy přestala používat a pleť se mi zase dala do pořádku. Poté jsem krém zkusila znovu. Prvních 5 dní bylo všechno v pořádku, pak mi zase vyskákaly pupínky. Nebylo to sice nic hrozného, ale byly tam. Krém jsem opět vysadila a bylo vše ok. Abych krém opravdu otestovala, tak jsem mu dala třetí šanci avšak kolotoč ucpaných a zanesených pórů se opět opakoval. Bohužel mi krém svým složením obsahující silikon na prvních místech vůbec nesedl.


Nemůžu tedy říct, že by krém byl špatný. Během krátké doby co mi nedělal neplechu byl super a plnil co měl, bohužel v konečném důsledku si nesedl s mou pletí a já ho tak posílám dál.

Znáte tyto novinky? Dáte některé šanci?

Radu 




13 komentářů:

  1. Moc mě nezaujal ani jeden produkt. V kabelce mám jedno balení ubrousků Balea jako takovou nouzovku, ale prostě mi tenhle způsob odličování nesedí. A krém by taky nebyl nic pro mě, silikony mi nikdy nesedly a přesně jak píšeš, chvilku ok, ale pak se pleť zhoršuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky moc ubrousky nepoužívám, ale docela se mi osvědčily na to hlavní stažení make-upu, obličej pak stejně čistím ještě na mokrou v koupelně. Samotné bych je nepoužívala. Mě silikony nijak nevadí, ale v tomto krému jich musí být asi hodně, protože se to fakt nedalo.

      Vymazat
  2. úprimne ja nechápem ako sa niekto môže obrúskami odličovať, podla mňa je to skvelá vec na cestovanie, alebo niekde na akcie kde človek má pokreslenú tvár atd, ale na každodenné používani nie, za mňa vyhráva mydlo/gél v sprche čo sa týka odličovania "najhrubšej vrstvy". 100ludí 100chutí, možno aj ja niekedy tomu prepadnem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tomu naprosto rozumím. Taky to není můj top způsob odličování, ale na to hlavní stažení nečistot jsou fajn. Obličej pak stejně ještě čistím na mokro. Kdybych měla použít pouze ubrousky, tak nevím jestli by mi to úplně stačilo.

      Vymazat
  3. Ubrousky můžou být fajn, ale přijde mi zbytečné dávat 99 Kč za podle mě malé balení ubrousků, když si můžu rovnou koupit micelárku, která mi vydrží věky a není o moc dražší, každopádně na cestování je to super alternativa :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš naprostou pravdu, jsou drahé. Taky si radši kupuji ubrousky z Lidlu za 20 Kč a musím říct, že fungují stejně. Ale věřím, že pokud někoho ty levnější ubrousky dráždí, tak toto je fajn alternativa.

      Vymazat
  4. Zaujal by mně ten pleťový krém, to co slibuje by lákalo snad každou z nás, ale na pupínky a ucpávání pórů dost trpím a často za to právě může nevhodná kosmetika, takže ho pokoušet nebudu. A ty ubrousky se mi taky úplně nepozdávají, já ubrousky využívám jen na cestování nebo na stáhnutí toho hlavního make-upu a pak pleť dočišťuji klasicky a na tohle bohatě stačí levnější značky ubrousků jako Balea nebo Essence.

    OdpovědětVymazat
  5. Krém mě moc zaujal na první pohled, jen škoda, že hned na třetím místě je silikon :/

    OdpovědětVymazat
  6. Krém od Loreálu vyzerá naozaj super, a je známe, že oni majú fakt dobré krémy. :)
    Pozývam teba a tvoje čitateľky na giveaway:
    http://rebelliouslily.blogspot.sk/2016/02/giveaway-time.html

    OdpovědětVymazat
  7. Od krémů z drogerek v ČR jsem už opustila a je to jen vyhazování peněz. Ubrousky mě naopak zaujaly, u mě se rozhodně neztratí, na cesty jsou super.

    OdpovědětVymazat
  8. Ubrousky nevypadají špatně, na cestování mohou být dobré :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  9. Vlhčené vreckovky používam aj ja a mám ich dokonca aj v kabelke či školskej taške :)

    Čo je dobré to musím mať aktuálne aj s extra mega GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  10. Od garnieru jsem jedny jejich čistící ubrousky měla a můžu říct za sebe - KATASTROFA!Asi tak minutu po vyčištění pleti,mě kůže začala pálit a dostala jsem alergickou reakci...Takže do toho už nikdy nejdu :D. Jinak pěkný článek :)

    OdpovědětVymazat