pondělí 13. června 2016

Došlo nám - spotřebováno za poslední tři měsíce - Maru

Ahoj holky,

dneska mám pro Vás zase pravidelnou dávku minirecenzí ve formě článku o spotřebovaných prázdných výrobcích. Dneska se v té spoustě věcí najde několik výrobků, které na blogu samostatný prostor neměly a tak si o nich řekneme pár slov navíc.


Začínám péči o tělo, která je plná mých stálic. O všech výrobcích jste na blogu už četli, tak se nemá smysl zbytečně rozepisovat. Sprchové gely Aroma Rituals od Dermacolu jsou všeobecně oblíbené, ovšem tento citrusový si mne získal nejvíce. Pro hodně lidí to je "záchodovka", ale já tychle svěží, citrusové vůně miluju. Další sprcháč, který je moje stálice a asi i můj nejčastěji kupovaný je tenhle okurkový od Dove. Miluju jeho bohatou pěnu a čistou a jemnou vůni. Soli do koupele od Manufaktury jsme si oblíbily s Radkou obě a levandule, to je vůně na každou příležitost. Jediný fail z moji spotřebované péče je Isolda krém na ruce, který nedělal vůbec nic, ale vymazala jsem ho. Že miluju Rexonu Max Protection už víte a Ziaja Blocker jí šlape na paty. Taky zabrání pocení, ale příjde mi, že když už je dlouho otevřená, tak nefunguje tak dobře jako na začátku používání. 

Co se týče péče o pleť mám tu pár oblíbenců, které kupuju stále i něco, co mne příliš neoslnilo. O konopném krému Bione si brzy přečtete plnohodnotnou recenzi. Byl fajn, vyživil, hydratoval a neucpával póry ani nedělal jinou neplechu. Super krém a za super cenu! U Bione ještě zůstanu, jejich očnímu dvouvázovému odličovači jsem věrná už několikáte balení. Čistící pěna Sebamed je další skvělý výrobek, nedráží, ale zároveň vyčistí a jedno balení vydrží dost dlouho. Pleťový peeling s meruňkovými jádry od Freemanna mne neoslnil a vypoužívala jsem jej na tělo. Noční pleťová maska od Sephory je pro mne propadák, pálila mne a byla na tváři nepříjemná. Mám v zásobě ještě jiný její druh, tak uvidíme, jestli se vůbec odhodlám ho zkoušet. Micelární voda Salvus měla na blogu na jaře samostatný článek a ta mne oslovila moc. Vydržela dlouho a dělala pleť tak nějak hezčí. Bez květinové vody od Saloosu se už neobejdu. Vždycky ji používám ke zklidnění po čistící procedůře. Poslední výrobek na pleť je tonikum od Lirene, které jsem používala na cestování, do porodnice apod, protože je díky malému balení fajn skladné. Ale příšlo mi, že nic moc nedělalo.


Vlasová péče je zastoupena šampónem proti padání vlasů značky Ziaja. Ten mi přišel vážně super a účinky jsem na sobě viděla. Vlasy mi nepadaly tak moc, byly hezké a zdá se mi, že rychleji rostly. Suchý šampón Batiste mne narozdíl od většiny ostatních blogerek příliš neoslovil, příjde mi, že vlasy neodmastí, tak jak potřebuju a trochu je ve vlasech vidět. Konopná řada na barvené vlasy od Hempz byla moc příjemná, hezky voněla, akorát ta cena pořízení je dost vysoká. Kondicionér od Schaumy mám doma už věky, ale vyhodila jsem ho až teď. Mastil a zatěžoval vlasy. Konopná řada od Bione je skvělá. Miluju jejich vlasovou péči, vyhovuje mi vůně, konzistence, účinky. Super kombo!


Poslední kategorie jsou nehty, makeup a vůně. Z lakování tu mám zase stálice - odlakovač Isana a gelový topcoat od Essence v mojí manikúře nesmí chybět. Oba výrobky jste tu viděly několikrát. Pak tu mám tři produtky na rty balzámového charakteru - Carmex, který mi sedí, je výživný a vyhovuje mi balení. Naopak všemi obdivovaný a milovaný Crazy Rumors balzám mi nesedí, příjde mi, že není na rtech cítit a nedá se ani pořádně nanést. Poslední z balzámů je zabarvený balzám od Max Factor, který se už nevyrábí a to mne mrzí. Měla jsem ho v kabelce a vždycky jsem se jím mázla a dodal rtům hezkou barvu, hydrataci a zároveň byly rty upravené a chic. Další dopotřebované výrobky jsou dvě řasenky. Jedna levná, druhá drahá. Super Curler od Rimmel je z té levné kategorie, dělá hezké přirozené řasy. Natočí, nabarví je a neslepí. Perversion od Urban Decay je už dražší záležitost, barva je černočerná a dodá řasám výrazný, dramatický efekt. Obě mi sedly a ráda jsem je používala. Poslední prázdný obal je od DKNY Be delicious fresh. To je jedna z mých prvních dražích vůní a stále se mi líbí.


Líbila se Vám tato jiná forma spotřebováno? Nebo byste pro přehledost volily variantu v odrážkách?

M.

11 komentářů:

  1. Líbí se mi souvislý text se zdůrazněním výrobků i forma v odrážkách, pokud je to čtivě a dostatečně podrobně napsáno:) Přijde mi, že takhle ti to ale sedne víc, přirozeně se rozepíšeš a text se pěkně čte, není takový "usekaný". :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, psalo se mi to takhle líp. Psala jsem tak, jak mi myšlenky plynuly a nemusela jsem nic "potit".

      Vymazat
  2. Dove sprchový gel jsem si koupila také a zatím jsem moc spokojená. Odlakovač od Isany patří k mým nejoblíbenějším :) A Carmex jsem měla ten v kalíšku a byl to nejlepší balzám, jaký jsem měla :)

    S pozdravem, Monnica ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ty Dove sprcháče vážně můžu, ony udělají jemnou, ale bohatou krémovou pěnu a krásně čistě voní. Značku Isana mám ráda celkově, jsou to fajn věci za pár korun.

      Vymazat
  3. Ty toho teda mas! :) No Dove sprcháče kupuji dost casto mam jeste dva do zásoby, moje oblibené :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak víš jak - já mám hodně věcí na vaně i ve sprcháči, takže mám třeba set šampón + kondicionér rozdělaný 2x. A vždycky dojdou zároveň :D

      Vymazat
  4. Citronový Dermacol mně moc neoslovil, pořád mi to silně evokovalo záchodovou vůni. Ale okurkový Dove voní krásně:-) Jinak, ten Ziaja Blocker si chci pořídit, oproti Rexoně MP je to o dost menší cena, tak by to bylo milé překvapení:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já citrusy miluju a právě mi nevadí většina vůní, které už ostatním příjdou jako záchodovky :D Ziaja Blocker funguje skvěle, ale je pravda, že když je už dlouho otevřený, tak asi trochu vičpí a není tak účinný jako první měsíc, dva používání.

      Vymazat
  5. Já mám raději odrážky, ale i tak jsem si dobře početla spoustu produktů už mám vyzkoušených, ale některé pro mě byly novinkou, takže mám, co zkoušet.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pořád točím podobné výrobky, co? :-D je pravda, že většinou nepoužívm nic unikátního a speciálního, co by se u nás kosmetických maniaček neznalo.

      Vymazat
  6. Týjo to je zase produktů! :) Jinak přiznám se, že bych byla raději pro variantu v odrážkách, lépe se pak v článku orientuji :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat