čtvrtek 23. června 2016

Haul plný dětské výbavičky a kosmetiky + giveaway pro Vás

Ahoj holky,

to, že dlouhodobě spolupracujeme s eshopem kupkosmetiku.cz není nic nového, ale kromě toho, že nás zásobují novou a novou kosmetikou, myslí také na Emilku. Ta z jejich partnerského eshopu babybaby.cz obdržela velký balík různých dětských vychytávek a také kosmetiky. Ale protože nejsme hamouni, nějaké věci z balíku půjdou do soutěže pro Vás maminky a Vaše drobečky.


Protože je tady léto, je třeba více myslet i na pitný režim našich dětí. Praktickou lahvičku MAM Trainer 220 ml s oušky pro snadné držení, ocení především maminky větších dětí. Eminka má tuhle lahvičku v zeleném provedení a i pro tuto růžovou také najdeme využití. Lahvička je lehká, přežila už mnoho pádů a miminkám se snadno drží. V balení jsou dvě různé savičky, tak si může mimčo vybrat, ze které se mu bude lépe pít. Dudlíkům MAM jsme věrné celých 9 měsíců, které je Eminka na světě. Tento nový s obrázkem příšerky ji přesně vystihuje, je to totiž náš malý lumpík. Tento "Monster" je ve velikosti 6+, ale přiznám se, že Eminka má radši ty malé vhodné od 0. Lžičky na příkrmy se nám taky velmi hodí. Všimly jste si, že jde misku lžičky schovat při cestování do krytky? To je skvělý nápad a s tím množstvím špíny, kterou Emča vytvoří se už nemusím bát bakterií. Poslední z věcí pro Eminku je krásný fialkový zubní kartáček. Kromě využití na čistění prvních zoubků, si jej naše malá oblíbila k masáži dásniček. Jedině tak, ji dokážu na bolavé dásně od růstu zoubků, nanést znecitlivující gel.


Kosmetika Sebamed je v naší koupelně stálice. A nejen u mne a u manžela, ale především také u naší malé. Dětský šampón této značky zatím odzkoušený nemáme, protože Eminka moc vlásků nemá a spíš je myjeme čistou vodou. Ale protože má šampón dlouhou dobu spotřeby, nebojím se, že jej nevypoužíváme. Dětskou mycí emulzi používáme už naopak dlouho. Od doby, co Emča začala více vnímat a lumpačit ji kromě klasického mytí ala sprchovým gelem používáme jako pěnu do koupele. Eminka ty bublinky miluje. K pokožce je šetrná a neštípe v očičkách. Na horké dny jsme vybaveny opalovacím krémem s SPF 30, ale přiznám se, že více používáme jeho silnějšího bráchu s SPF 50 stejné značky. Ta třicítka je fajn, ale spíš, když je pod mrakem, ve větším vedru dávám radši faktor silnější.


Poslední částí toho obřího balíku byly náplasti na popáleniny Aluminaid ve dvou velikostech a to malé a velké. Pokud jste ještě o těchto "zázračných" náplastech neslyšely, určitě se na ně podívejte. Mají totiž za úkol především urychlit hojení popáleniny, zchladí popálené místo a navíc omezují tvorbu puchýře a následné jizvy. A to musím potvrdit, jak se říká na vlastní kůži. Nedávno jsem se při tvorbě dekorací nehezky spálila tavnou pistolí. Což o to, spálenina nebyla nijak velká, ale ta bolest je strašná. Musím říct, že náplast od bolesti ulevila, vážně ji zmírnila a hojení bylo rychlejší než běžně.



A co tu mám pro Vás a Vaše nejmenší do soutěže?

  • láhev MAM Anti-Colic 260 ml,
  • MAM box na sušené mléko,
  • Sebamed dětský krém - plné balení,
  • cestovní balení dětského opalovacího krému, pěny do koupele, krému proti opruzeninám a dětské mycí emulze. 





A co můžete pro výhru udělat?

  1. být pravidelným čtenářem (sledovat náš blog na GFC)
  2. zanechat komentář s Vaším emailem
  3. napsat nám zda už miminko máte na světě nebo jestli jste v očekávání nebo jestli chcete udělat balíčkem radost sestře/kamarádce.
 Soutěž potrvá 10 dní, tj. do 2. července. Výherce vyhlásíme v nejbližším článku na blogu.

Hezký den a hodně štěstí v soutěží

M.

13 komentářů:

  1. Krásná soutěž, balíčkem bych ráda udělala radost své kamarádce, která má dvoutýdenní holčičku.
    Sleduji,jako Erika Uchytilová, eriuchytilova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Super vecicky, pri starsej dcerke som pouzivala flase a cumliky od MAM, tak chcem pouzivat aj pri mladsej dcerke. Katka.lazorova@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Super vecicky, pri starsej dcerke som pouzivala flase a cumliky od MAM, tak chcem pouzivat aj pri mladsej dcerke. Katka.lazorova@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Jééé soutěž pro nás maminky pro ty maličké ratolesti, to je paráda :) Já mám holčičku Adélku, za dva dny tj. 25.06.2016 jí bude už 10 měsćů, je to už velká hola a výhra by jí a samozřejmě nejenom jí udělala taaakovouhle radost :D :)
    moravcova.anetka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. GFC Miška
    Misa.Pavlikova15@gmail.com
    Díte němám, ale ráda bych chtěla udělat radost bratrovy od mého pritele co mají miminko ma teprve měsíc tak by se darek urcite hodil :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. sleduji
    dela aupair ale i pro budouci by se hodilo
    tomanova.katerina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Super vecičky. Ja som v očekávání som v 37 tt. takže sa mi veci určite hodia.
    silver002@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Sestřino mimčo teď bude mít první narozeniny, tak si myslím, že by to mohl být moc hezký dárek, určitě by měla radost ona a pak bych měla radost i já :)
    Onderkova.Bara@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  10. Hezký den, moc pěkná soutěž.
    Mám již dvě děti. Lahvičky bych věnovala kamarádce, která čeká každým dnem druhého prcka a kosmetiku bych si nechala. Tu ještě využíváme.
    lencaklimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Sleduji přes GFC jako Kriss
    kiss.iii(zavináč)seznam.cz
    Balíčkem bych udělala radost kamarádce, která čeká každou chvíli chlapečka :)

    OdpovědětVymazat
  12. gfc Nikola Benko
    n.princess@azet.sk
    chcela by som potesit kamosku ktora caka dietatko a viem ze by jej to len pomohlo :)

    OdpovědětVymazat
  13. gfc Mirka Škampová
    miuka12@seznam.cz
    Jelikož je moje neteřinka už odrostlá, chtěla bych tímto balíčkem udělat radost mému nejlepšímu kamarádovi, jeho žena zanedlouho porodí.

    OdpovědětVymazat