pátek 17. června 2016

Konopný zázrak za pár korun od české značky Bione + vyhlášení Lirene Giveway

Ahojky holky,

už před časem jsem se zamilovala do české značky přírodní kosmetiky a to do Bione Cosmetics. Pokud jste z řad výrobků této značky ještě nic nevyzkoušely, dnes Vám doporučím další dva mé svaté grály, které musíte vážně mít. Navíc na konci článku, jak jste zvyklé, najdete vyhlášení naší poslední soutěže o balíček pečující kosmetiky zn. Lirene.


Já tentokrát sáhla po výrobcích ze řady CANNABIS, která je určena pro všechny typy pleti. Od normální, suché až po citlivou a problematickou pleť. Výrobky z této konopné řady obsahují konopný olej, ale také extrakt z celé rostliny. Tím se do kosmetiky dostane maximum cenných látek z této rostliny. V poslední době se mi pleť změnila ze smíšené spíše na suchou, s místy výrazně suchými. Možná se mi projevil i nějaký druh dermatitidy. Což je jeden z problémů, proti kterému konopná kosmetika Bione bojuje. Dále také pozitivně působí na atopický ekzém, lupénku, akné a opary. Uklidňuje, zvláčňuje a chrání pokožku před vysušováním a praskáním.

Z řady CANNABIS používám už déle Pleťový krém pro celou rodinu CANNABIS (260 ml) a v poslední době jsem si také zamilovala Zklidňující a regenerační čistící odličující tonikum CANNABIS (250 ml).


Krém je velmi lehké konzistence, řekla bych až téměř krémovo-gelové konzistence. Dokáže pleť dostatečně hydratovat, ale zároveň pleť zbytečně nezmastí. Krém se rychle vstřebává a nezanechává pleť ulepenou. Krém je také vhodný jako podklad pod makeup, který na něm nehrudkuje, ale výborně se na pleti roztírá.


Po otevření krému na Vás vykoukne zelená barva krému a do nosu Vás praští docela výrazná "konopno-citrusová" vůně. Ta vůně mi osobně nevadí a je mi příjemná, ale je mi jasné, že to nebude šálek čaje všech uživatelů. 


V současnosti používám krém pouze ráno, pleť mám po něm vyhlazenou a na dotek sametovou. Krém už používám několik měsíců a zaznamenala jsem velké zlepšení pleti. Krém neucpává póry a navíc má i hojivé účinky na již vzniklé pupínky. Abych řekla pravdu, od doby, co používám své kombo ranní Bione krém a navečer balzám Saloos, už se mi pupínky tvoří jen sporadicky. A to jsem nikdy moc hezkou pleť neměla. 


Cena krému se pohybuje okolo 60 Kč, takže pokud ještě hledáte ten správný krém na den i noc, určitě jej vyzkoušejte.


Zklidňující a regenerační čistící odličující tonikum CANNABIS (250 ml)

Toto tonikum je určeno jak k odlíčení, tak i dočistění pleti. Já jej výhradně používám na dočištění pleti po použití čistícího gelu nebo mýdla, ovšem i jako odličovač se dá docela úspěšně použít. Při použití k dočišťování pleti mne až překvapilo kolik špíny dokáže tonikum ještě vytáhnout z pleti. Až je tampónek ještě docela špinavý.
Při odličování budete mít problém s krémovými, voděodolnými stíny nebo s voděodolnou řasenkou, ale klasické pudrové stíny a makeup s ním sundáte docela v pohodě. Není to na každodenní použití, protože na odličení musíte přitlačit, ale na vyjímečnou situaci jako je jednodenní přespání na chatě, si s tímhle odličovačem vystačíte.


Velkou výhodu vidím především v tom, že je tonikum velmi jemné i k citlivým očím a pleti. V očích neštípe a nedráždí. Vůně je opět přirozená "konopno-citrusová" podobně jako u krému. 


Čeho jsem si za dobu používání všimla je to, že pleť je po pravidelném použivání vypnutější a hlavně zářivější. 


Cena se opět pohybuje okolo té šedesátikoruny. Takže cena veskrze lidová. 


Znáte českou přírodní kosmetiku Bione? Už jste něco vyzkoušely? Pokud ještě nemáte sortiment této značky pořádně prostudovaný, doporučuji se podívat na Notino, kde je výběr opravdu veliký.

M.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A teď už pojďme  k vyhlášení vítěze. Ten získá velkou micelární vodu a fyziologický micelární gel zn. Lirene. To vše v praktické látkové tašce.

Jsme rády, že vás soutěž oslovila a zapojilo se vás tolik. Vyhrát může bohužel pouze jeden a tím se stává Kateřina Výmolová. Gratulujeme! Ostatní nemusí smutnit, protože soutěží máme v zásobě dostatek. A následující na sebe nenechá dlouho čekat.




6 komentářů:

  1. Měla jsem od Bione více produktů, ale ten krém byl super a z tonika jsem byla nadšená :-))

    OdpovědětVymazat
  2. O značce Bione jsem už slyšela, ale ještě jsem nic nezkoušela a mám velkou radost z výhry, děkuji :)Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  3. Bione jsem ještě nezkoušela ale ráda bych něco vyzkoušela :) A gratuluji výherkyni :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Od Bione mám vyzkoušenou řadu Antakne, na kterou jste mně nalákaly Vy a je vážně výborná. Určitě chci tuhle značku dál prozkoumávat, ten krém by mně docela lákal:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluji vítězce, ať si výhru užije :-) Bione znám ale nic jsem od nich nevyzkoušela. Pracuji v obchodě kde se tahle kosmetika dá sehnat a to spousty krémů, tonika, masážní přípravky, šampony atd. určitě někdy něco vyzkouším ale momentálně mám krémů dost takže přemýšlím spíš o šamponu.

    OdpovědětVymazat
  6. Ten krém jsem před nějakou dobou měla a byl bílý, zajímavé :D Každopádně mi také moc vyhovoval :) A ta voda vypadá taky hezky :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat