pondělí 27. června 2016

Manufaktura hlásá „Okurková sezóna právě začíná „

Krásné pondělní ráno holky,

dnes vám přináším recenzi na dva produkty z nové limitované edice české značky Manufaktura.  Ta je pro léto jako stvořená, protože obsahuje chladivou a osvěžující okurku. 


Manufaktura Hydratační micelární voda s okurkovým výtažkem a mandlovým olejem – 215 ml za 169 Kč

Jelikož mi zrovna docházela micelární voda, nedalo mi to nevyzkoušet právě tuto okurkovou novinku. Balení vody je moc hezké a líbivé. Bílý plastový obal, etiketa s všemi informacemi, obrázkem okurky a roztomilým detailem v podobě šedivé mašličky na hrdle lahvičky. Jediné co může někomu vadit je neprůhledný obal, takže nevidíte kolik micelárky v balení ještě zbývá.


Zmínit rozhodně musím vůní, která je jednoduše božská. Svěže vodní okurková vůně, je to pravé co vás ráno dokáže probrat a večer zase osvěžit a povzbudit. Je to neskutečně pozitivní a energická vůně a pro mě hlavní benefit této micelární vody.


Co se týče ostatních účinků tak musím říct, že velmi dobře odličuje pleť, oči jdou hůře. Pleť je po použití vody čistá, jemná, zářivá a hydratovaná. Není to sice taková porce hydratace jako by jste se namazaly, ale je znát, že je pleť vláčná. Takže tyto účinky jsou super. Jediné co se mi sem tam stává, tak že mě voda na obličeji lehce štípe. Neděje se tak pokaždé, tak nevím čím to může být. Každopádně jsem pleť nikdy neměla zarudlou ani podrážděnou, ale radši to zmiňuji, pokud trpíte na citlivou pleť.

Už díky té vůni stojí micelárka za vyzkoušení, avšak celkově z ní zase tak odvázaná nejsem, takže nechám na vašem uvážení zda jí zkusit či nikoliv.

Manufaktura Svěží okurka – koktejlový sirup pro lahodné míchané nápoje, 250 ml za 139 Kč

Micelárka mě sice extra nenadchla, avšak další okurkový produkt jsem si neskutečně zamilovala. Přestože to není kosmetický produkt, tak mi to nedalo a musím se o něm zmínit. Jedná se o koktejový sirup s bio třinovým cukrem.


Tento sirup je skvělý ať už do osvěžující limonády nebo míchaných drinků. Má krásné balení, optimistickou zelenou barvu a naprosto výbornou chuť. Je opravdu cítit po okurkách, ale přitom je chuť lehce nasládlá, zároveň osvěžující, jednoduše moc dobrá. Já si ze sirupu většinou dělám pouze limonádu. Do sklenice naliji trochu sirupu, přidám led, snítko máty a studenou vodu. A úžasný nápoj pro horké dny je na světě.



Ta chuť je tak návyková, že jedno balení sirupu už mám na dně a další dvě v zásobě. Věřím, že přes léto nebudu pít nic jiného. Určitě ještě zkusím z něj udělat míchaný drink. Recept na něj najdete mini brožůrce, která je připevněna na hrdle láhve. To velice oceňuji. Takže pokud máte rády lahodné a osvěžující domácí limonády, tak tento sirup bude pro vás to pravé.


Zaujala vás okurková limitka? Zkoušely jste?

Radu



9 komentářů:

  1. Okurkovou micelární vodu jsem dostala jako dárek k nákupu a mám ji v malém balení a opravdu moc se na ní těším. :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Okurkovou řadu jsem zatím neokoukla, ani neočuchala. Ale velice se mi líbila řada Mojito. Celkově Manufaktura má překrásné přírodní vůně :)

    S pozdravem, Monnica ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Ani ta micelárka mě nenadchla tolik jako spíš sirup. Okurkový sirup musí být opravdu ideální na léto a je skvělé že Manufaktura vymýšlí i jiné věci než kosmetiku. Skvělý článek! Do Manufaktury se snad zítra dostanu, tak se musím podívat jestli mě něco nezaujme.

    OdpovědětVymazat
  4. Manufakturu mám moc ráda, s touto řadou ale zkušenost nemám :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  5. Tuhle řadu bych ráda vyzkoušela, láká mě :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Tento týden mám zrovna v plánu, že se do Manufaktury zajdu kouknout, tak se určitě na okurkovou řadu podívám:-) A určitě odtud neodejdu s prázdnou, znám se:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ten sirup musí chutiť báječne. :) A uhorky v kozmetike milujem. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Už jsem okurkovou limitku okukovala, nakonec jsem si nekoupila balíček pro sebe, ale koupila jsem ji jako dárek, který se moc líbil.
    Beauty by K. - na blogu najdeš soutěž :)

    OdpovědětVymazat
  9. Zkoušela jsem, dostala jsem na otestování a před chvilkou jsem dopsala recenzi, tak jestli chceš, můžeš zaskočit ke mně na blog a mrknout :).

    OdpovědětVymazat