sobota 18. června 2016

Nová paletka od Maybelline The Blushed Nudes

Ahoj holky,

před časem se nám díky spolupráci dostala do rukou nová „nahatá“ paletka stínů od Maybelline a dnes nadešel čas se jí podívat na zoubek. Paletka nese označení The blushed Nudes a obsahuje moc hezké odstíny hnědé, bronzové a růžové. Zkrátka přirozené barvy na každodenní líčení pro ty z vás, které sází na decentní barvy a přirozenost. Avšak díky obsahu i tmavších odstínů si s paletkou hravě vytvoříte i tmavší hnědé či vínové kouřovky. Díky tomu je paletka opravdu univerzálním a všestranným pomocníkem v líčení očí.


Paletka má krásné balení v metalické barvičce růžového zlata. Je vidět, že i u Maybelline sledují trendy a jdou s dobou. Horní víčko je navíc z části průhledné, takže hned vidíte obsažené barvy, což je super. Plast je bytelný, ale zároveň lehký a skladný. Neobsahuje zrcátka což mi nevadí, stejně je nevyužívám. Naopak je přiložen oboustranný aplikátor, který je z jedné strany klasicky pěnový a z druhé je štěteček.



Paletka obsahuje celkem 12 barev, které jsou v paletce seřazené od nejsvětlejší krémové až po velmi tmavou hnědou. Vyloženě matný stín je pouze jeden a to tmavší starorůžová barva. Ostatní stíny obsahují drobounké třpytky nebo jsou metalicky lesklé. Ty převažují. Osobně bych uvítala alespoň jeden hnědý stín, který by byl matný a byl tak vhodný na ztrácení. To vnímám jako nedostatek. Jinak je barevně paletka moc povedená.


Pigmentace paletky není vůbec špatná. Naopak mi na drogérku přijde velice dobrá, dokonce bych řekla vyšší střední. Konzistence stínů je jemná avšak stále pudrová. Nejsou vyloženě sametové, čí máslové, ale nemají do toho daleko. Díky tomu trochu práší. Stíny se hezky chytají na štětec i na víčko. Avšak při stínování malinko ztrácí na intenzitě, tak je potřeba stíny lehce vrstvit. Jinak je výsledek na oku skvělý. Stíny se skvěle kombinují, vzájemně se doplňují a hezky spolu ladí. S bází mi stíny drží nehnutě celý den.


Suma sumárum je to moc fajn paletka se kterou se velice dobře pracuje, stíny mají hezkou konzistenci, jsou velice dobře pigmentované a kombinovatelé navzájem. Osobně jsem s paletkou spokojená a používám ji velmi ráda.

Zaujala vás tato „nude“ varianta paletky? Co na říkáte na její barvičky?


Radu 

16 komentářů:

  1. Na paletku čtu hodně rozporuplné recenze, ale barevně se mi moc líbí.
    Giveaway / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, někomu vyhovuje, někomu ne...ale líbí se mi :)

      Vymazat
    2. To proto, že každému vyhovuje něco jinému. Někomu vadí, že je dost třpytivá až metalická. Mě se naopak tento finnish stínů líbí. Ale ocenila bych trochu jinou konzistenci a pár matných stínů. Jinak je paletka povedená a celkově jí používám ráda. Záleží na osobních preferencích.

      Vymazat
  2. Paletka vyzerá na prvý pohlad luxusne a lákavo. Páčia sa mi aj odtiene, také by som vedela využiť :)
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barvy stínů jsou opravu povedené, stejně jako design paletky :) Pro mě na běžný den ideální.

      Vymazat
  3. Paletku jsem si objednala. tak už se nemůžu dočkat až dojde. docela mě baví. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad budeš spokojená. Paletka sice má své mouchy, ale celkově je velice fajn. To je samozřejmě můj dojem a názor :)

      Vymazat
  4. ja jej neviem prísť na chuť...ale s tou prvou od Maybelline som spokojná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak to? Co ti na ní konkrétně vadí? Tu první paletku nemám, tak nedokážu posoudit jak moc jsou odlišené.

      Vymazat
  5. Pro stíny bych měla určitě využití ale ocenila bych méně pudrových a přidala pár výraznějších, myslím si že některé stíny budou na oku vypadat stejně. Jinak obal se mi líbí i cena není příliš přemrštěná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Některé stíny vypadají na víčku podobně, to máš pravdu. Celkově mi ale výběr odstínů sedí. Snad jen by mohla mít více matných neutrálních na blendění.

      Vymazat
  6. Já mám její předchůdkyni The Nudes, s ní jsem spokojená. Tahle se mi odstínově líbí, ale zatím nevím, jestli si ji pořídím. No, možná narazím na nějakou akci a bude v košíku, uvidím:-D

    OdpovědětVymazat
  7. Tahle paletka se mi nesmírně moc líbí :) Je taková povedenější nez ty ostatní :) Ráda bych jí vyzkoušela :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  8. Tuto paletku jsem si nedávno koupila a jsem do ní úplně zamilovaná o.O zatím jsem ale ve fázi testování, pak o ní určitě taky napíšu recenzi :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  9. Paletka má opravdu nádherné odstíny, moc se mi líbí a taky bych ji ráda vyzkoušela. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  10. Mně neskutečně překvapila, bála jsem se, že to bude nablýskané růžové nic, ale zvědavost mi nedala... a ještě že tak, momentálně je to také moje nejpoužívanější paletka :)

    OdpovědětVymazat