středa 29. června 2016

Pár květnových kosmetických nákupů - Maru

Ahoj holky,

asi jste si už všimly, že v posledních měsících se nenechávám natolik unést zběsilými nákupy kosmetiky a více rozvažuji než si něco koupím. Ovšem přiznávám se, že díky malé nejsou mé nákupní výlety tak časté jako dřív, a proto i těch přírůstků do kosmetické sbírky není tolik jako bylo u mne obvyklé.


Protože byly v květnu v drogérii Rossmann fajn akce na mé oblíbené Rexona Maximum Protection, neváhala jsem a hned jsem si vzala dvě. Je to stálice, kterou v poslední době kupuju pořád dokola, ale za plnou cenu se mi do ní nechce. Garnier Color Naturals nejsou žádné super luxusní barvy na vlasy, ale tato v odstínu 111 Superzesvětlující popelavá blond mi dokáže vytvořit blond odstín přesně podle mých přestav, kterého žádná kadeřnice nedosáhla. A cena za 2 balení, které mám na jedno barvení, byla v akci 50 Kč/ks. 


Značky Bi-oil a Sebamed jsou mé stálice a tak jsem se jimi vybavila i na léto. Oba používám jako péči po opalování a Bi-oil vlastně téměř po každé sprše. Líbí se mi, že pokožku vyživí, ale nemastí a taky, že jsou téměř bez parfemace.


Protože mi došly všechny kodicionéry a masky na vlasy, chtěla jsem si koupit něco nového z drogérie. Opět jsem neodolala akci a koupila jsem si kondicionér od privátní značky Rossmannu - Isana. Tuto značku mám taky ráda (miluji jejich suchý šampón) a je za pár korun. Kondicionér pro namáhané vlasy mi sedí, krásně voní a vlasy se po něm lesknou a dobře rozčesávají.


Další dva výrobky jsem si pořídila na doporučení Radu. Ta propolisové mýdlo od Natura Siberica vychválila natolik, že jsem jej musela mít. Stejně jako obří balení očního krému Bione.


Poslední část mých nákupů má spíše charakter dekorativní kosmetiky. Na první pohled mne v drogérii zaujala paletka matných stínů od Astoru, moc Vám toho o ní neprozradím, protože Vás čeká brzo recenze. Přiznám se, že mne paletka zaujala především díky dvěma tmavým matným stínům, které teď používám vážně často. Letos se mi nějak nechce v létě používat klasický tekutý makeup, proto jsem sáhla po pudrovém makeupu Holika - Holika. Názor na něj už mám, počkejte si na recenzi. Co mne ale opravdu zklamalo je barva na obočí Swiss-o-par. Všude možně jsem na ní četla pozitivní recenze, ale mi moc obočí neobarvila. Chytla mi jen na některé chloupky a to jsem měla obočí odmaštěné a postupovala jsem přesně podle návodu. A ty chloupky, které jsem měla obarvené, jsem měla hodně tmavé. Takže tohle doporučit nemohu. Protože mne letos nějak baví žlutá na nehtech, zapátrala jsem u značky Essence, která má v sortimentu hodně letních a trendových odstínů. A žlutá mezi nimi nechyběla. Nese název Love is in the air a číslo 38. Barva je krásná pastelová, dobře se lakuje, hezky kryje a vydrží.

Co jste si v květnu koupily Vy? Podlehly jste akcím v drogériích?

M.

16 komentářů:

  1. Astor paletu mám doma a je skvelá. :) Najviac ma zaujal Sebamed after sun, vyzerá dobre.

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Abych se přiznala, já ji teď moc nepoužívám - spíš ji vidím díky odstínům na podzim. Ale na drogérku je fajn :-D

      Vymazat
  2. Zajima me ta Holika...ja ted utracim taky minimalne, neni s malym cas;(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Holika je super, ale musím říct, že je to s ní pracné. Pokud člověk má nemá bezchybnou pleť a potřebuje vrstvit, je to s ní práce na dlouho. Co se týče utrácení, tak včera jsme měli hlídání na celé odpoledne a tak jsme byli nakupovat, ale žádný zázrak. Sephora zklamala, oblečení taky nic moc :-/ takže jsem si ve finále odnášela jen okurkový sirup z Manufaktury, jedny šaty a sukni ze Zary a naúšnice z Pandory. Ale pokud ti nevadí objednávat, tak na eshopu HM mají slušné slevy a pár věcí už mám na cestě.

      Vymazat
  3. Tak to me stve, ze jsem propasla akci na Rexonu, na leto jsem ji chtela taky, ale snad na ni jeste narazim.
    Giveaway / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo ta akce byla někdy na začátku měsíce, kdy byl v letáku kupónek na 50% slevu.

      Vymazat
  4. Astor paletka kvuli barvám vypadá dobře :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barvy jsou moc pěkné. Ale spíš jsou pro mne takové podzimní, takže paletku ještě nepoužívám tak často.

      Vymazat
  5. Zásobu Rexonu MP mám ještě z loňského léta, kdy byla v nějaké spešl akci, tak jsem si ji nabrala do zásoby. Za plnou pálku bych ji kupovat nechtěla, vyplatí se sledovat akce a pak vzít víc kusů, ať se na to nemusí pořád myslet a hlídat:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám strašnou spotřebu antiperspirantů, takže mi zásoby moc nevydrží :-D ale je to určitě ekonomičtější nakoupit víc kusů v akci, taky to tak dělám ;)

      Vymazat
  6. Každou skci na Reconu MP propásnu, jsem nějaká zabržděná nebo co :-0

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím se přiznat, že dost sleduju akce drogérií kvůli cenám plenek, tak proto jsem zaregistrovala i akci na Rexonu.

      Vymazat
  7. Ja som bola zas s farbou na obočie spokojná hlavne som potrebovala aby mi vydržala na koži lebo svojich chlpkov mam len pár a musím si ho kresliť, no teraz mám radšej gél na obočie milani a pri ňom asi dlho aj ostanem:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, že mi kůži barva vůbec neobarvila, takže to vypadalo hrozně divně. Pár tmavých chloupků a jinak nic. Takže jsem stejně dokreslovala jako jsem vyzklá. Teď už ta barva vybledla, ale odvahu ji znovu zkusit vážně nemám :-D

      Vymazat
  8. Zaujala mne ta barva na vlasy, je fakt zajímavá o.O

    eLblog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám teď s novou barvou nafocený outfitový příspěvek, tak ji pak uvidíš v reálu.

      Vymazat