úterý 7. června 2016

Smyslné ovocné peelingy od značky Bielenda

Příjemné úterní ráno všem,

dnes jsem si pro vás připravila recenzi na dva úžasné tělové peelingy polské značky Bielenda. Myslím, že tato značka není na českém trhu moc známá, což je ovšem velká chyba. Jedná se o přírodní kosmetiku, která je držitelem certifikátu „Ecocert ECO“ pro produkty, jejichž obsah je z 95% přírodního původu, 5% všech a 50% rostlinných složek ekologického původu. V sortimentu najdete nespočet různých řad jako např. avokádo, černá oliva, kaštan, bavlna, aloe vera a další. Vybírat můžete z pořádného množství výrobků, ať již na pleť, tělo či ruce.


Bielenda tělový peeling - 200 ml za 119 Kč

My jsme vyzkoušely dva druhy cukrových tělových peelingů této značky a to Avokádo a Smyslná višeň.



První čeho si  u peelingu všimnete je výrazné barevné balení, které je zvoleno v barvě ovoce, jehož vůni peeling má. Peeling má 200 ml a je umístěn v šroubovacím kalíšku. Toto balení mi přijde velice praktické, neboť spotřebujete opravdu všechen produkt a nemusíte ho nijak složitě vymačkávat jako v případě umístění v tubě. V další řadě vás do nosu udeří úžasně voňavá a omamná vůně. V případě  avokáda se jedná spíše o vůni žvýkačky a s avokádem nemá absolutně nic společného. Peeling mi voní jako melounová žvýkačka a já tu vůni naprosto miluji a pokaždé se na použití tohoto peelingu velmi těšíme. Zato parfemace Smyslná višeň je dle našeho názoru věrohodná. Voní jako hodně zralé višně nebo višňový kompot. Obě vůně jsou výrazné, ovšem pouze při aplikaci, poté již z kůže cítit nejde a to mě malinko mrzí.


Peeling je velmi hutné konzistence. Je založen na olejové bázi, díky čemuž pokožku skvěle hydratuje. Obsahuje kousíčky rozdrcených jadérek (u Avokáda) a velké množství asi cukrových krystalků, višňový peeling je pouze cukrový. Těch rozdrcených jader není v peelingu moc, klidně by jich mohlo být více. Peeling velmi jemně, ale přesto účinně očišťuje pleť, odstraňuje šupinky a odumřelé buňky. Zároveň pokožku vyhlazuje, změkčuje, hydratuje a zlepšuje její pružnost. Tyto vlastnosti můžu na 100% potvrdit. Peeling pokožku šetrně obrousí, nijak jí nedře, žádného podráždění nebo zčervenání kůže se obávat nemusíte.


Peeling je velmi účinný a pokožka po jeho použití je neuvěřitelně jemné a hebká. Přestože bych neřekla, že může nějaký tělový peeling hydratovat, tak tento to opravdu umí. Při masírování a následném rozpouštění krystalků, peeling vytváří jakousi „mléčnou“ emulzi, která pokožku vyživí a zvláční. Po osušení dostanete až neuvěřitelně vláčnou a hydratovanou pokožku. Já po použití produktu, již nemám potřebu se žádným tělovým mlékem mazat. Je to jakoby jste už namazané byly. Takto  skvěle hydratovanou a hebkou pokožku cítím nejméně celý další den.
Horší je to u peelingu s dostupností, se značkou Bielanda jsem se nesetkala v žádné naší síti drogérii. Proto jsme byly velmi rády, když tuto naši oblíbenou značku tělových výrobků zařadil do svého sortimentu eshop Notino.cz , kde jsme si jej také objednaly.

Peeling rozhodně patří mezi ty nejlepší, které jsem vyzkoušela. Navíc v porovnání množství a ceny se jeví velice výhodně. Velmi se mi líbí vůně, ta je úžasná a velmi návyková. Také další vlastnosti jsou na špičkové úrovni. Pokožku důkladně a přesto jemně očistí, nijak jí nedráždí, krásně jí zvláční  hydratuje. Hydratace je natolik dobrá, že se už ničím jiným nemusíte mazat. Z tohoto důvodu je to takový všestranný pomocník, který vám pokožku umyje, odstraní odumřelé buňky a ještě jí dodá slušnou porci hydratace. No neberte to. Pokud na peeling narazíte určitě ho vyzkoušejte.

Znáte značku Bielenda, popř. tento produkt?

Radu

18 komentářů:

  1. Já tuhle znacku vubec neznám, ale balení vypadá celkem fajn a i uvnitř :) Noo líbí se mi :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Tuto značku vůbec neznám! Musím na ně mrknout, vypadají opravdu skvěle :))

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě mrkni. Já značku znám už pár let, ale byla u nás těžko k sehnání, což se teď změnilo a jsem za to ráda. Mají fajn produkty :)

      Vymazat
  3. O značce už jsem něco málo slyšela, ale osobní zkušenost nemám zatím žádnou. Ten višňový peeling by mně lákal:-)

    OdpovědětVymazat
  4. O značce dnes čtu poprvé. Mě by se určitě líbilo vyzkoušet nějaký scrub. Myslím si že višňový by mi seděl více, dokáži si představit tu vůni kompotu :-) . Pach melounu a žvýkaček v kosmetice nevyhledávám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že by sis určitě vybrala vůni, která by ti sedla. Mají opravdu širokou škálu a je tak z čeho vybírat ;-)

      Vymazat
  5. Značku neznám, ale peelingy vypadají suprově :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  6. Zrovna sháním dobrý peeling. Myslela jsem na Dermacol, ale teď mrknu na tohle.
    Www.siraelxy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten od Dermacolu jsem měla a moc si mě nezískal. Tyto od Bielandy mi přijdou lepší, ale může to být pouze můj subjektivní pocit :)

      Vymazat
  7. Och tak tie vyzerajú veľmi dobre. Navyše, keď som niekedy lenivá, tak milujem peelingy na olejovej báze, po ktorých sa potom nemusím natierať, keďže ako tak zanechajú pokožku hydratovanú :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám olejové peelingy nejradši. Líbí se mi, že v sobě skloubí očistu a péči dohromady. To tyto peelingy plní na výbornou :)

      Vymazat
  8. O značce jsem ještě neslyšela, ale peelingy mě dost zaujaly.
    Beauty by K. - zapoj se do soutěže.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bielanda u nás zatím moc rozšířená není, ale pozornost si zaslouží. Mají kvalitní produkty s úžasnými vůněmi. Proto jsem ráda, že tě peelingy zaujaly ;-)

      Vymazat