úterý 21. června 2016

Šťavnaté rtíky s Essence

Ahoj holky,

před časem se u nás na blogu objevil článek o dvou matných pastelkách z jarního updatu značky Essence, a protože balíček, který jsme od eshopu kupkosmetika.cz obdržely, obsahoval i další fajn výrobky na rty, nelze než se s Vámi podělit o náš názor na ně. Tentokrát jsme vyzkoušely shine rtěnku v tužce Essence Glossy Stick v odstínu 04 poshi pink a pečující olej na rty Prettifying lip oil v odstínu 02 first help, pinky.


Essence Glossy Stick - 04 poshi pink (59,90 Kč)

Pokud nemáte rády klasické lesky na rty, ale hledáte na léto něco lehčího než je klasická rtěnka, Essence Glossy Stick bude pro Vás ideální. Nezahltí Vaše rty přílišným, umělým vzhledem, ale dodá barvu s přirozeným a šťavnatým lesklým efektem. Tuha je středně měkká, dobře na rty kreslí a díky principu tužky na ořezání, hezky vykleslíte i okraje rtů. Líbí se mi, vyšší pigmentace, než je u podobných produktů jiných značek, které mají v sortimentu úplně sheer rtěnky. Tato tužka je spíš principem podobná klasické krémové rtěnce a dodá rtům středně intenzivní zabarvení, které jde ještě zvýraznit navrstvením. Na rtech je velmi příjemná, nestahuje rty, nezalézá do vrásek a dodá jim dokonalý vzhled. Výdrž sice není její nejsilnější stránkou, vydrží do prvního jídla, ale nějaké to pití zvládne se ctí. Ze rtů se ztrácí rovnoměrně, nezanechává nevzhledné kontury ani se nerozpíjí mimo rty.


Essence Prettifying lip oil - 02 first help, pinky (59,90 Kč)

S pečujícími oleji na rty se v poslední době roztrhl pytel, což svědčí o jejich oblibě. Ani Essence nelenilo a zařadilo do stálé kolekce tuto novinku. Olej na ty je umístěn v plastové tubičce jako u lesku na rty. Vítám, že je průhledná, takže hned vidíte kolik produktů vám ještě zbývá. Stejně jako lesk, má i tento olejíček houbičkový aplikátor, který je velice příjemný a olej se s ním nabírá jedna radost.

Olejíček krásně ovocně voní a je lehoulince zabarven dorůžova. Rtům však dodá pouze přirozený lesk, jinak působí transparentně. Konzistence je velice příjemná, minimálně lepivá a přirovnala bych ji k hutnějšímu oleji. Není to vyloženě lesk na rty, ta olejová složka je opravdu cítit. Když už zmiňuji ten olej, tak je dodám, že obsahuje jojobový olej, která právě zajišťuje hydrataci rtů. Onu hydrataci a pečující účinky mohou potvrdit. Olej rty skutečně velice dobře vyživí, zjemní a hydratuje. I potom, co se lesklá vrstva "ojí", je vidět, že jsou rty jemné a vláčné. Výdrž na rtech je velice slušná. V lesklém stavu vydrží tak 2-3 hodinky. Navíc zvládne i pití. Za mě je to velice kvalitní produkt, který se v žádné kosmetické taštičce rozhodně neztratí.




Co říkáte na tyto dva výrobky? Zaujaly Vás? Máte rády produkty na rty od Essence?

R&M

20 komentářů:

  1. Musím povedať, že ten olejíček si ja veľmi pochvaľujem a asi si ho budem kupovať opakovane. Čo sa týka ceruzky, mám tú verziu Velvet a tá ma nenadchla, zalieza do rýh a robí mi z pier vysušenú slivku :(.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Olejíček je super. Teď na léto ho neustále tahám sebou a až mi dojde, tak ho kupuji znovu. Matnou verzi mám taky a bohužel musím říct, že mě taky po čase zklamala. Už jsem jí dala pryč. Nelíbilo se mi jak vypadá na rtech. Tato lesklá je však moc hezká :)

      Vymazat
  2. Tak po tom oleji se v DMku podívám :) díky za tip

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrkni, je fakt skvělý. Na léto ideální parťák - nelepí, vyživí a dodá lesk :)

      Vymazat
  3. Jsem velmi zvědavá jestli se tahle limitka vůbec objeví u nás v Jihlavě, předpokládám jak to tak bývá tak vůbec nebo pozdě. To nevadí, rozhodně mám ráda ty barevné pastelky, vypadají přirozeněji a nemusím se pokaždé kontrolovat jestli ji nemám někde rozmatlanou. Lesky, oleje a podobné mazlavé produkty na rtech moc nemusím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejedná se o limitky, ale o stálý sortiment, který se obnovil. Takže bys je měla sehnat v klasickém stojanu. Pastelka je skvělá. Jemná, hydratační a pro mě na léto ideální. Osobně lesky taky moc nemusím, ale tento olej je skvělý i když trochu se lesku podobá. Je však více hutnější a nelepí. Proto jsem si ho oblíbila :)

      Vymazat
  4. Ten olej na rty je super, nejdřív jsem si pořídila tento růžový odstín a pak i červený, s oběma jsem spokojená a sahám po nich dost často. A rtěnku v tužce mám taky, jen mně zaujal odstín Radiant Rose a ani tady se nekoná zklamání, naopak si chci pořídit ještě nějaký odstín:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky olej teď používám denně. Už jsem v polovině a brzo si půjdu pro nový. Opravdu se mi osvědčil na výbornou :) Proto mě těší, že je oblíbený i u tebe :)

      Vymazat
  5. Olej se mi docela dost líbí :)) A rtěnku v tužce bych ráda vyzkoušela. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak vyzkoušej, věřím, že budeš spokojená :) Nám se oba produkty osvědčily na výbornou.

      Vymazat
  6. Produkty vypadají oba dva dobře :) pro ten olejíček si asi i skočím :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě pro něj skoč, je to skvělý produkt. Sama si už brzo půjdu pro nové balení, protože ho používám téměř denně :)

      Vymazat
  7. Olej na rty mám od značky W7 a není špatný, ale od jiné jsem zatím nezkoušla. Tenhle nevypadá špatně, takže možná to bude adept k porovnání :-) A tužka má moc pěkný odstín.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě je to po Balea olejíčku druhý co jsem vyzkoušela a je vážně super. Sice mají jiné aplikátory, ale jsou oba skvělé.

      Vymazat
  8. Produkty vypadají fajn, já od Essence naprosto miluji laky na nehty, skvěle drží :)
    Jinak kdyby jste holky chtěly ke mně nakouknout, budu moooc ráda, založila jsem si nový (asi stý :D) blog.
    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám jejich laky ráda, především ty efektové. Díky za pozvání, určitě se podíváme :)

      Vymazat
  9. Oba produkty mám a som s nimi veľmi spokojná, olej používam každý deň :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To slyším moc ráda. Taky olejíček používám téměř denně a je to už dost znát :D Brzo půjdu po nový.

      Vymazat