sobota 25. června 2016

Svěží vůně které si Vás podmaní – DNKY Be Delicious a Marc Jacobs Eau So Fresh

Krásný den Všem,

dnes jsem si pro Vás přichystala recenzi a taktéž tip na dva úžasné parfémy, které se dle mého skvěle hodí pro současné teplejší období. Oba parfémy jsou spíše svěží, ovocně- květinové a proto jsou pro mě ideálním společníkem na slunné jarní a letní dny. 




Toto zelené jablíčko mě dostalo na první přičichnutí, ale je kouzelné i na pohled. Však posuďte samy. Kulatý flakónek se stříbrným horním dílem upoutá na první pohled. Díky mírnému „promáčknutí“ v místě úchopu se pohodlně drží a dávkuje. Flakón nemá žádný vršek, který je potřeba sundat, pouze stačí zmáčknout horní víčko a je to.


Vůně je nádherná a věřím, že osloví širokou škálu dívek a žen. Je to svěží ovocně-květinová vůně, která vás z počátku láká osvěžujícími tóny jablka, melounu a okurky. Posléze se však rozvinou také květinové tóny magnólie, fialky, růže nebo konvalinky. Na mě vůně působí velice pozitivně, hravě a svěže. Dokáže ve mně vyvolat úsměv a  pocit radosti. Zkrátka mě nabije energií a optimismem na celý den.


Vůní jsem si nade vše zamilovala a vím, že budeme nerozlučná dvojka určitě po mnoho dalších let. Kromě nádherné vůně mi vyhovuje i její intenzita, která je skvělá. Parfém na sobě vnímám dlouhou dobu a na kůži mi drží většinu dne. K večeru již není tak silná, ale stále je cítit. Za sebe vřele doporučuji vyzkoušet.


Na parfém od Marca jsem si brousila zuby již nějakou dobu a konečně mám první doma. Ze současných variant Daisy mi nejvíce voněla Eau So Fresh. K jejímu výběru také dosti napomohlo balení, které je neskutečně dokonalé. Elegantní hranatý flakón s roztomilými gumovými květinkami pokrývající horní víčko, je vyloženě skvost pro oko.



Voní jako jarní rozkvetlá louka. Je to velice krásná, elegantní a svěží vůně, která vás upoutá zejména květinovými tóny jako je květ jabloně, růže, fialka, a jasmín. Avšak v pozadí se ukrývá také sladkost a šťavnatost ovocné složky. Tu tvoří maliny, hruška a také švestka, grapefruit. Osobně cítím převahu květin, ty na mě však působí jiskřivým a sofistikovaným dojmem. Rozhodně je to velice zajímavá a netuctová vůně.


Na to, že se nejedná o parfém, ale pouze o toaletní vodu mi přijde výdrž dostatečná. Celý den sice nedá, ale většinu pracovního dne jí cítím velice intenzivně. K večeru již moc patrná není, ale jemný záchvěv je na kůži stále znát. Velice okouzlující vůně, která potěší každou milovnici květin a luxusního balení.

Obě vůně jsou maximálně povedené a záleží jen na vás zda dáte přednost spíše svěží romantické vůní květin Eau So Freash nebo naopak osvěžující optimistické vůni ovoce Be Delicious. K zakoupení zde.

Znáte tyto dvě vůně? Jaký je váš oblíbený parfém pro teplé období?

Radu


15 komentářů:

  1. O první vůni jsem ještě neslyšela, tu druhou má ráda kamarádka a je pravda, že ten flakonek je fakt úžasnej o.O

    eLblog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejen flakónek i ta vůně je maximálně povedená :)

      Vymazat
  2. Wau ten druhý flakonek je nádherný :) ♥♥

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  3. zelené jablíčko je mé oblíbené a právě na léto je mým skvělým parťákem :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že ti také voní. Já ho kupovala na slepo a nemohla jsem se trefit více. Je to nádherná vůně :)

      Vymazat
  4. Ten druhý parfém jsem už očuchávala v parfumérce a voní krásně!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marc parfémy umí. Od něho mi voní všechny, ale konkrétně tento asi nejvíc :)

      Vymazat
  5. Obě dvě vůničky mám ráda, víc tedy Marca Jacobse. Vždy když si chci v parfumerce přičichnout k "jablíčku" mám strach aby mi nevyklouzlo z ruky a nerozbilo se :-) Vůně jsou povedené to je pravda. Moje nejoblíbenější je Roberto Cavalli Paradiso :-) , u mě zatím nemá konkurenta.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že jablíčko je svým tvarem takové zrádné :D Díky za tip na tvůj oblíbený parfém. Až budu mít možnost, tak očichám. Ráda objevuji nové vůně ;-)

      Vymazat
  6. Pamatuji si, jak tu DKNY měla moje mamka, když jsem byla menší :D :) Sama jsem však ani jednu nezkoušela :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  7. Obě dvě vůně jsem měla a mám je moc ráda!

    OdpovědětVymazat
  8. Znám oba tyhle parfémy a oba je bezmezně miluju :) I když je pravda, že v létě mám radši ovocné vůně (přestože trošku hrozí, že se na mě slétne roj vos :D), připadám si potom víc svěže (jako po sprše) a jak říkáš, i mě víc dobíjí energií a optimismem :)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc pěkný flakon :-) . Ty kytičky nahoře jsou fakt parádní :-) . Já používám už delší dobu jeden a ten samý parfém, a to ARM AQUA DI GIOIA . Pořád mi hezky voní, ale přemýšlím ,že si příště vyberu nějaký jiný, ať mám taky zase trochu změnu :-) .

    OdpovědětVymazat