pátek 3. června 2016

Zamilovaní zajíci aneb paletka tvářenek Love Flush od Too Faced

Ahoj holky,

tahle krásná paletka tvářenek už obletěla celý svět a zasáhla do srdce hodně z nás. Mne nevyjímaje. Když při mé poslední návštěvě Prahy nebyla ještě v prodeji, a když Sephora přestala přeposílat výrobky z prodejen, už jsem se s ní skoro rozloučila. Ale díky Janči z blogu Jane´s Colours jsem ji mohla mít.


Od února, kdy mi tato kráska přišla, se stala mou každodenní společnicí... jak je známo TF má přímo božské obaly. Tahle krásná paletka má balení z růžové tvrdého kartónu s potiskem různě velkých srdíček. Balení je praktické, dá se jednoduše utřít a dobře se udržuje. A díky praktickému zavírání na magnet se Vám při cestování rozhodně neotevře. Uvnitř paletky najdete velké praktické zrcátko a hlavně to nejdůležitější - 6 odstínů dlouhotrvajících 16 hodinových tvářenek.



Jaké odstíny v paletce najdete?
  • Love hangover - studenější jahodová s jemným leskem
  • Baby love - tmavší tělová s růžovým nádechem, také téměř matná, takový hybrid mezi bronzeem a tvářenkou
  • I will always love you - jemná meruňková s decentním leskem, zdá se mi ale nejhůř pigmentovaná
  • How deep is your love? - typická jahoda s neonovým nádechem, taktéž skoro matná
  • Justify my love - růžovo-fialková s pár malými třpytkami 
  • Your love is a king - matná vínová


Podle fotky to vypadá, že můj nejoblíbenější odstín je Baby Love, ale to není pravda - tu hodně používala předchozí majitelka, od které jsem paletku adoptovala. Můj favorit je odstín Your love is king, která je unikátní a s podobným odstínem jsem se snad ještě nesetkala. Na to, že je dost výrazná, nepůsobí kýčovitě a dokáže každému líčení dodat švih.
 
Všechny tvářenky jsou hodně jemně namleté, sametové a velmi příjemné na dotek. Oproti klasickým srdíčkovým tvářenkám z řady Sweet heart blush (ale ty jsou zapečené) trochu práší, ale není to žádná tragédie - nezašpiní Vám celou paletku, ale asi budou trochu rychleji ubývat. Ale však má taky jedno srdíčko pouhé 2 g, což není na celoživotní použivání. 


Pigmentace je vyšší, ale nejsou přepigmentované. Pro někoho, kdo s makeupem začíná to může být problém a musí si dávat pozor na to, kolik tvářenky nanáší. Já jsem si ale zvykla vždy před nanášením tvářenky štětec oklepat. Navíc tvářenky jsou opravdu sametové a do pleti se hezky zapracovávají a jejich okraje se hezky ztrácí. 

Určitě Vás zajímá výdrž a opravdu jsou tvářenky dlouhotrvající. Nevím, jestli zvládnou slíbených 16 hodin, tak dlouho nalíčená nebývám, ale celý můj den jsou krásně viditelné a "svěží" jako po nanesení.

Cena paletky se v Sephoře pohybuje okolo 1000 Kč.

Co na paletku říkáte? Líbí se Vám obaly výrobků od Too Faced?

M.

16 komentářů:

  1. Jej, vypada skvele a paletka s vyberem tvarenky podle naladu, chuti a make-upu vypada skvele💞

    Andreablog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, vždycky si vybereš barvu, která ladí a nemusíš prohledávat všechny tvářenky ze sbírky.

      Vymazat
  2. Tvářenky mám doma jen dvě, jednu Essence a jednu Rimmel, ale druhá je na mě moc oranžová. Moc často ale tvářenku nepoužívám, protože jsem často rudá i bez ní :D Nad touhle sadou jsem dlouho váhala, protože menší gramáž by mi bohatě stačila snad na celý život, ale nakonec jsem si řekla, že bych to stejně moc nepoužívala. Když na ně ale takhle koukám, začíná ve mně něco hlodat a asi koupi zas zvážím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si bez tvářenky líčení nedovedu představit, vždycky bez ní vypadám jako by mi bylo špatně :-D já celkově tvářenky od TF miluju a ani tyhle nejsou vyjímkou.

      Vymazat
  3. Paletka vypadá nádherně, obalem i odstíny tvářenek. Já si teď chtěla pořídit jejich broskvovou paletku, ale zatím jsem měla smolíka, nebyla k mání.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi Peach paletka líbí, ale v Ostravě v Sephoře TF nemáme a do Prahy se dostanu kdo ví kdy :-/

      Vymazat
  4. No jedním slovem Wow! :) Ta paletka je přímo nádherná :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, je tak nádherná, že jsem jí musela mít :-)

      Vymazat
  5. Mám Baby Love a trochu mě mrzí, že jsem tenkrát nepočkala a nekoupila si tuhle paletku...Ale jinak ji miluju, používám ji denně a fakt má velkou výdrž - ráno nanesu a večer stále drží:) Za mě jsou tohle jedny z nejlepších tvářenek vůbec :)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám dobrou zkušenost i s klasickýma srdíčkovýma tvářenkama. Drží mi celý den bez problému a to mi jinak tvářenky drží špatně.

      Vymazat
  6. Paletka je nádherná a celkově nabídka produktů od TF se mi moc líbí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Too Faced je moje nej značka. Určitě si zase koupím něco dalšího, jen se pro to musím zastavit v Praze.

      Vymazat