středa 1. června 2016

Zázrak jménem Realash - výsledky po 3. měsících používání

Ahoj holky,

když jsem před třemi měsíci začala používat sérum pro růst řas značky Realash, nedělala jsem si moc iluze, že mi pomůže. Jistě si pamatujete (pokud nás čtete pravidelně), že jsem věčně "brečela", že moje řasy jsou strašné - krátké a řidké, a že jim žádná řasenka na kráse nepřidá.


Už po měsíci, co jsem sérum používala, jsem viděla velké změny, řasy mi rostly delší a tlustší. Hustota řas se také změnila, ale ne tak výrazně jako délka. Všimla jsem si, že se mi řasy méně lámou a také méně padají.

A jak jsem sérum používala? Asi měsíc a půl jsem si řasy potírala pravidelně každý večer, po uplynutí této doby jsem sérum používala jen na "udržení" a natírala jsem si jej ke kořínkům řas jen ob den.  Sérum mne v očích neštípalo, neměla jsem podrážděné víčka ani oční okolí. Pro mne je tedy Realash ideální pomocník.

Pro představu Vám přidám fotku řas před a po používání séra. Bez nalíčení, potom před a po používání obě fotky se stejnou řasenkou a nakonec ještě ukážu celkové líčení očí po kůře s Realashem.




Sérum můžete zakoupit zde za cenu 1200 Kč. Investice do séra se určitě vyplatí, výsledky jsou znát a jsou úžasné!

Já mohu sérum doporučit všema 10! Sérum dodalo mému pohledu smyslnosti a řasy mám konečně takové, po kterých jsem celý život toužila.

Maru

13 komentářů:

  1. Na prostrednim obrazku pred/po je videt opravdu rozdil. Gratuluji! Dulezite je vytrvat a byt dusledny v aplikaci a ty jsi to zvladla.

    Hezky den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, je důležitá pravidelnost. Já jsem si sérum dala do koupelny na poličku k noční péči a pak nebyl problém jej používat.

      Vymazat
  2. Nad sérem už jsem uvažovala už kdysi a zatím jsem četla jen samou chválu, tak si ho jednou taky pořídím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si teď pro změnu pořídila sérum od KIKO, které je podstatně levnější (myslím, že bylo za 4 Eura), tak pak podám zprávu o tom, jak mi sedlo to.

      Vymazat
  3. Ty jo, tak to je opravdu paráda! Rozdíl je vidět perfektně, teď máš krásné řasy! ♥
    Diary of Girly Things

    OdpovědětVymazat
  4. S délkou řas nemám takový problém takže bohudík že tuto věc zatím nepotřebuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To závidím, ale aspoň, že je pro nás, co řasy nemáme, na trhu něco účinného.

      Vymazat
  5. Já používám ricinový olej a jsem s ním moc spokojená a nestojí ani tolik peněz.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Riciňák jsem používala dlouho a pravidelně na řasy i chybějící chloupky v obočí a žádného efektu jsem se bohužel nedočkala. :-/

      Vymazat
  6. Taky jsem si ho pořídila a mám po tom krásný řasy, můžu jen doporučit. Balení mi vydrželo cca půl roku. Kde se dá koupit to sérum Kiko?

    OdpovědětVymazat