pátek 30. prosince 2016

Čistící pleťová maska Nuxe Rose Petals - recenze

Hezký den děvčata,

dneska tu budu mít článek o své premiéře se značkou Nuxe. Díky eshopu Elnino jsem vyzkoušela Čisticí pleťovou masku Rose Petals, která se po pár použitích stala mojí velikou láskou.


Pleťová maska Nuxe Clarifying Cream-Mask díky obsahu okvětních lístků z růží rozjasňuje pleť, zjemňuje a zklidňuje ji. Díky obsahu rýžového pudru a kaolínu absorbuje kožní maz a stahuje póry.  obsahuje okvětní lístky z růže, které rozjasňují pleť a zmenšují póry.  Pro ideální účinky je vhodné masku aplikovat 1-2x týdně.


Jak je u značky Nuxe zvykem, jejích obaly jsou velmi jednoduché a funkční, tak i tato maska je zabalená v klasické dózičce se šroubovacím víčkem. Tento strohý a jednoduchý design mi vyhovuje a líbí se mi. Ale obal je to nejmenší, nejdůležitější je samozřejmě je obsah. 

Maska je hutnější, krémovější konzistence. Dobře se na pleť nanáší a roztírá. Vůně je jemná, květinová.


Nebudu chodit kolem horké kaše, ale maska vážně splňuje vše, co jsem od ní čekala. Tohle je jediná pleťová maska, u které vážně vidím výsledky.

Už po prvním použití byla pleť vypnutá a zjemněná. Na dotek sametová a na pohled zdravější a rozzářenější. Pravidelné používání bylo znát především na omlazení pleti, která byla najednou pevnější a jako by odpočatější. I na stažení pórů má maska velký efekt, bohužel já mám velké póry, takže rozdíl není tak výrazný, jak bych chtěla, ale přesto je zmenšení pórů viditelné. 


Produkt mi byl k recenzi poskytnut eshopem Elnino.cz, kde jej také můžete zakoupit za cenu 332 Kč.

Já jsem z této masky natolik nadšená, že věřím, že to není můj poslední produkt od značky Nuxe. Vy jste už něco od Nuxe zkoušely? Znáte tuto značku?

M.

4 komentáře:

  1. Maska vypadá skvěle ,Nuxe jsem nezkoušela , ale chystám se na ni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byla to moje první zkušenost s touto značkou a hned láska. Takže určitě stojí za zkoušku :-)

      Vymazat
  2. Musím uznat, že maska mě docela i zaujala :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat