neděle 4. prosince 2016

Došlo nám – září až říjen 2016 – Radu

Ahoj holky,

Mám pocit, že jsem spotřebováno teprve psala a ono je tu už další. Opět je toho hodně, tak jdeme rovnou na to.



Kallos Kreatin vlasová maska – 275 ml 

Masky od Kallos mám ráda a ani tato mě nezklamala. Příjemně voněla, měla lehkou krémovou konzistenci, přesto vlasy dostatečně vyživila, zjemnila a dodala lesk. Pro nenáročné vlasy značka ideál.

Yves Rocher malinový ocet pro lesklé vlasy – 150 ml 

Na tento ocet jsem četla plno chvály, bohužel mě nijak neoslovil. Nevyhovovalo mi balení se kterým se mi špatně pracovalo. Ocet sice krásně voněl, ale pouze při nanášení, ve vlasech již vůně cítit nebyla, což mě mrzí. Vlasům opravdu dodal nějaký ten lesk navíc, ale nic markantního to nebylo. Navíc jsem měla pocit, že se mi po něm rychle mastily vlasy. Za mě tedy ne.

L´Oréal Elseve jemný vyživující krém – 150 ml

Tento vlasový krém byl super. Nádherně orientálně voněl a dal se aplikovat jak do suchých, tak mokrých vlasů. Ty dokázal zkrotit, uhladit a dodat lesk. Vlasy nezatěžoval ani nemastil. Klidně si ho pořídím znovu.

Batiste Cherry suchý šampón – cestovní 50 ml balení

Skvělý sucháč v praktickém balení na cesty. Hezky voněl a fungoval. Batiste šampónům zůstávám věrná už delší dobu.



Bingospa Amazonia pudr do koupele – 580 g

Tento pudr alias jemná sůl do koupele byla super. Krásně voněla pro tropickém ovoci, rychle se rozpustila a relaxovalo se s ní jedna báseň.

Manufaktua koupelová sůl – 355 g

Moje jedna z nejoblíbenějších solí. Božsky voní, pečuje o pokožku a koupel maximálně zpříjemní. Koupím zase.

Dairy fun  šumivé koule do koupele – 3 ks

Šumivé koule do koupele hezky voněly, byly dostatečně velké a plnily svůj účel. Navíc byly za dobrou cenu, takže koupím určitě znovu.

Herbadent osvěžující bylinná koupel

Super věcička. Jedná se o tekutou složku, která vodu zabarví do zelena. Díky svěží vůní citrónové trávy dokáže povzbudit a krásně zregenerovat tělo i mysl.



Naturalim Raspberry sprchový gel – 500 ml

Fajn sprchový gel, akorát mě moc neoslovila trpká a pro mě umělá vůně. Znovu již díky parfemaci nekoupím.

Ziaja kakaové máslo sprchový gel – 500 ml

Tento sprcháč naopak voněl nádherně a slaďoučce. Navíc byl dost hutný, krémový a výborně pěnil. Ráda si jej koupím znovu.



Naturalim Raspberry tělové mléko – 370 ml

Na mléku mi vyhovovalo pouze praktické balení s pumpičkou a příjemná konzistence. Jinak mi bohužel nevonělo a hydratovalo tak průměrně. Za mě tedy ne.

Astrid vyživující tělové mléko – 250 ml

Naopak mléko od Astidu mi vyhovovalo moc. Krásně voní, dobře se roztírá a ihned se vstřebává. Pokožku zjemní a vyživí. Za mě tedy ano.

Green Pharmacy cukrovo – solný peeling 300 ml

Bezvadný peeling, který má netradičný hutnou a zároveň krémovou konzistenci. Obsahuje dost zrníček, které jsou jemné a přitom účinné. Navíc obsahuje pečující olejové složky, takže kůže je po obroušení jednak božsky jemná a hladká, ale také vyživená. Za mě rozhodně ano.



Manufaktura hydratační micelární voda – 215 ml

Micelárka božsky voněla po okurce. Pleť hezky vyčistila, zjemnila a navíc osvěžila. Avšak oční make-up neodstranila a navíc mě lehce v očích štípala. Na obličej ale byla super.

Astrid denní krém proti vráskám – 50 ml

Mé již druhé spotřebované balení. Krém naprosto dokonale voní, má lehounkou konzistenci, která se hned vstřebává, ale pokožku skvěle hydratuje a vyživí. Po namazání je pleť hebká, jemná a spokojená. Při pravidelném používání je znát, že jemné linky jsou méně viditelné. Za mě velké ano.

Soaphoria levandulový olej – 50 ml

Přírodní olejíček byl super jak na pleť tak na tělo. Jednak krásně voněl, docela rychle se vstřebával, ale jeho hlavní účinek spočíval v tom, že pokožku zklidnit a regeneroval. Určitě můžu doporučit citlivé a problematické pokožce.

Mylo Jako Vánok pleťové sérum – 10 ml

Toto olejové pleťové sérum, jsem používala na noc místo krému. Hezky vonělo po bylinkách, ale bylo docela mastné a trvalo než se vsákne. Pokožku však hydratovalo, zklidnilo a řekla bych, že i pomáhal s hojením pupínků. Celkově bylo fajn, ale plné balení nepotřebuji.



Isana odlakovač – 250 ml

Moje stálice, co dodat. Pro mě je zkrátka nejlepší.

Topvet balzám na rty

Úžasný balzámek s vtipným balením. Rty (ale i nehty a nehtovou kůžičku) skvěle hydratoval a vyživil. Navíc vydržel dost dlouho. Za mě super a vřele doporučuji.

Yves Rocher Moment de Bonheur – 50 ml

Velice příjemná svěží vůně. Výdrž tak půl dne. Byla fajn, ale znovu jí mít nemusím.



Missha Pure Source  a Natuer be - pleťová maska

Obě masky jsou plátynkové a moc příjemná. Hezky voní, jsou akorát napuštěné a nedráždní pleť. Pleť je po nich vyživená, vypnutá a hebká. Obě můžu doporučit

Lirene – pleťové masky

Na jednotlivé masky bude brzo recenze, ale prozradím, že jsou fakt skvělé.



Essence Vampire Love Lip Stain

Starý lip stain od Essence. Byl fajn, dobře držel a nevysušoval. Avšak moc jsem jej nepoužívala a jelikož je produkt už starý, tak ho vyhazuji.

Jordana lesk na rty

Byl dost hutný, dobře pigmentovaný, avšak docela lepil. Jelikož se už zkazil, tak letí do koše.

Jordana tužka na rty

Tato tužka na rty byla už od samého začátku docela propadák. Má sice krásnou a přirozenou barvu, ale je hrozně tuhá, málo pigmentovaná a špatně kreslí. Teď už téměř nemaluje, tak jí vyhazuji.

Essence Reloaded rtěnka

Opět hodně stará rtěnka z retro limitky od Essence. Kdysi jsem jí milovala, protože měla super meruňkový odstín. Jinak ostatní kvality nebyly nic moc. Už jí nepoužívám, tak šup s ní do koše.



Catice Luquid Camouglace

Moje stálice co se týče tekutých korektorů. Nakoupila jsem si je do zásoby a vám doporučuji totéž. Je totiž krémový, dobře pigmentovaný a skvěle drží.

Sleek konturovací paletka

Toto konturovací duo obsahuje matný pudr na konturování a rozjasňovač. Má moc hezkou barvu, je akorát pigmentovaná a drží celý den. Pudr jsem dodělala již před časem a paletku jsem si schovala s tím, že budu používat alespoň rozjasnovač, ale pro pravdě mi doma jen leží, proto jí už vyhazuji.

Jordana lak na nehty

Oblíbený bílý lak na nehty. Není hustý, kryje ve dvou vrstvách a dobře drží. Můžu vřele doporučit.

Jordana Liquid Eyeliner

Tyto zelené tekuté linky od Joradany jsem měla ráda. Sice nebyly extra pigmentované a byly více vodové, ale měly super barvu a dobře držely. Navíc stojí pár korun.



Zaujalo vás něco? Máte s některými produkty zkušenost?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Na závěr potěšíme jednu z Vás, která se účastnila soužete o balíček kosmetiky Moje. Výherce jsme losovali pomocí random a štěstí se usmálo na komentující číslo 27 a balíček poputuje ke Karle Zelové. Prosíme o zaslání adresy na email, ať ti balíček můžeme odeslat. Další hodnotnou soutěž můžete očekávat záhy. 



Radu






11 komentářů:

  1. škoda že ten malinový ocot ti nesadol :( ja si pamätám, že keď som ho mala dávnejšie, tak som ho veľmi rada používala, a práve preto, že sa mi jeho vôňa držala vo vlasoch ešte dlho..ale tak každému sedí niečo iné :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě četla, jak krásně provoní vlasy, ale u mě se bohužel efekt nedostavil. Asi to hold nebyl produkt pro mě.

      Vymazat
  2. Tý jo dokonalá spotřeba, nechápu já takovou nikdy nemám :D Masku od kallos bych ráda vyzkoušela.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla masek od Kallos už několik a zatím mi vždy vyhovovaly. Za málo peněz hodně muziky, však zkus sama :)

      Vymazat
  3. Malinový ocet od YR jsem si hodně oblíbila, akorát ho používám jen občas, při častějším používání už neměl tak dobré výsledky, škoda, že Tobě nesedl. A s čím rozhodně souhlasím je korektor od Catrice, je skvělý:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho taky používala jen občas, ale z toho důvodu, že jsem jeho účinky nějak neviděla, tak se mi nechtěl používat. Nevím, nějak si asi nesedl s mými vlasy. I to se stává. Catrice je úžasný, mám jeden do zásoby a budu si muset pořídit další :)

      Vymazat
  4. Škoda, že ten malinový ocet není žádný zázrak, chtěla jsem ho vyzkoušet, ale teď se asi radši poohlédnu po něčem jiném :)
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná, že neseděl jen mě, ostatní na něj pějí chválu, tak ti nevím kde se u mě stala chyba.

      Vymazat
  5. Odlakovač Isana si kupuju pořád dokola. Hydratační mléko Astrid je super :) Malinový ocet jsem dostala jako dárek v YVes Rocher, tak jsem na něj zvědavá

    OdpovědětVymazat
  6. Mne bohužiaľ značka kallos vôbec nesadla a len mi vlasy zaťažovala :) ale naopak catrice korektor najlepší, len vždy vypredaný

    OdpovědětVymazat
  7. Kallos mám také ráda, mám i přímo tuhle keratinovou sadu, šampon docela průměr , ale maska super, Catrice Camouflage také miluji a kupuji pořád dokola.

    OdpovědětVymazat