sobota 24. prosince 2016

Inspirace na zlatavé slavnostní líčení

Překrásný štědrý den Všem,

Pokud se  stejně jako já k Štědrovečerní večeři rády hezky obléknete, upravíte a nalíčíte, tak věřím, že dnešní ukázka a tip jak se nalíčit ke stromečku vám přijde vhod. Ráda volím slavnostní líčení, které je však stále přirozené a decentní. 


Proto jsem i letos vsadila na jistotu v podobně zlatých kouřovek. A jelikož se jedná pro mě o zvláštní událost, tak jsem po delší době vytáhla paletku obsahující vše potřebné na vytvoření slavnostního looku a to Too Faced Le Grand Palais, což byla loňská vánoční limitka. Možná i díky tomu jsem sáhla zrovna po ní. Tak nějak mi evokuje vánoce a sváteční chvíle.



Celé líčení jsem začala sjednocením víčka a projasněním místa pod obočí, když jsem nanesla světle vanilkový stín Vintage Lace (1), poté jsem ohyb oka vystínovala studeným středně hnědým stínem Cobblestone (2). Avšak přišlo mi to moc studené a já mám radši teplejší podtón líčení, proto jsem sáhla ještě to rezavo-hnědého stínu City Lights (3) a ještě jsem trochu zahřála. Stín jsem však nevytahovala moc obočí.



Poté jsem na první a poslední třetinu oka nanesla tmavší lesklý kakaový stín Dreamlight (4) a vytvořila základ pro „halo“ líčení očí. To je ten styl, kdy tmavší stín nanášíte kromě vnějšího koutku také do první třetiny oka. Poté jsem volný střed oka vyplnila nejkrásnější metalickou zlatou Wish List (5) a přechody rozblendila. Vnitřní koutek jsem ještě projasnila měňavým růžovo-zlatavým stínem Satin Sheets (6).


 Pak jsem jen nahodila černou linku, kterou jsem vytvořila pomocí fixu Loreal Super Liner So Couture (7).  A jelikož jsem chtěla výraznější spodní linku, tak jsem jí zvýraznila zlatými tekutými linkami NYC Metalic Eyeliner v odstínu 864 Liquid Gold (8). Vše jsem jako obvykle zakončila černou řasenkou. Momentálně jsem si oblíbila Best Zoom od značky Moje.



Líbí se vám líčení? Líčíte se k Štědrovečerní večeři?


Radu 

12 komentářů:

  1. Pěkné líčení :) Přeji krásné Vánoce. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Hezké líčení, sluší Ti to:-) Krásné Vánoce:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezké! Decentní, jednoduché a krásné! :) Užij si Vánoce!

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Nikol. Přesně tak, na Vánoce nemám ráda nic složitého a pracného. A zlatá je pro mě jasná volba :)

      Vymazat
  4. veľmi pekné líčenie, hodí sa ti :) páčia sa mi tie hrubšie linky :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. No já většinou ani jiné linky neumím :D Pokud chci opravdu hodně tenounké, tak musím vzít tekutou linku. Když použiji fix, tak je výsledek stejný jako na fotce :)

      Vymazat
  5. Líčení máš moc hezké. Zlatá barva vypadá zajímavě a k Vánocům prostě patří. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc. Já mám zlatou na očích ráda celoročně, ale na Vánoce o to víc :)

      Vymazat