pondělí 26. prosince 2016

Ježíšek úřadoval, aneb co jsem našla pod stromečkem - Radu

Krásný druhý svátek vánoční Všem,

Doufám, že jste si Štědrý den užily dosytosti, strávily ho v poklidu se svými blízkými a našly pod stromečkem vše co jste si přály. U mě tomu tak rozhodně bylo a proto se dnes můžete i vy podívat co mi Ježíšek nadělil.


První předávání dárečků mě čekalo již před vánoci, kdy jsme si předaly dárky s kamarádkami. V prvním balíčku jen dostala rozkošný balzám na rty ve tvaru cup cake od Holika Holika. Balzám má nejen vtipné balení, ale především krásně broskvově voní a na rtech je velice příjemný. Také balistika do koupele od Bomb Cosmetics mi udělala neskutečnou radost. Z kosmetiky mě v balíčku čekal ještě lak na nehty od Rival de Loop, který má dva konce – na jednom je bílý lak a na druhém efektový v modro-zelenkavé barvě. Kromě toho jsem dostala krásný svícínek, vtipné vánoční náušničky, rolničku, dřevěnou vločku a vosk od Yankee Candle v mé nejmilovanější vánoční vůni Home Sweet Home.


V druhém dárečku na mě čekala super levandulová sůl do koupele od zn. Farmona a nádherně vonící peeling na tělo zn. Legenza. Vypadá skvěle a už se těším, až na něj dojde řada. Kromě toho jsem měla ohromou radost z páru hřejivých ponožek s vánočními motivy a také krásné dřevěné dekorace – koníka. Všechny dárečky mi udělaly ohromou radost a moc si jich vážím.


Dva dny před štědrým dnem jsme si udělaly vánoční večírek s Maru. Dostala jsem překrásně zabalený balíček ve kterém mě čekaly samé skvosty. Naprosto unešená jsem byla z nového vánočního prstence na svíčku od Yankee Candle. Od doby co jsem ho dostala, mi jiný prstenec svíci nezdobí. Od Yankee jsem také dostala vosk mé velmi oblíbené a bohužel u nás nedostupné vůně Paradise Spice, což je hřejivá, lehce nasládlá vůně banánu a koření. Pro mě dokonalá. Za tu obzvláště děkuji.


Ale nedostala jsem pouze YC, ale také kosmetiku. Dostala jsem dva překrásné stíny Super Shock Shadow americké značky Colour Pop. Ty jsem si přála vyzkoušet, takže jsem nadšená, že ke mně doputovaly tak krásné odstíny. Konkrétně je to vínovo-malinový v matném provedení Central Perk a unikátní třpytivou bronzovo-měděná barvu Mooning. Stíny jsem už stihla vyzkoušet a zatím jsem z nich rozpačitá. Uvidíme, snad se s nimi naučím pracovat, protože ty barvy jsou unikátní.


Dále jsem kromě dvou krásných dóz, které se nevešly do záběru, dostala celou sadu vánočních šumivých koulí do koupele Let it snow  od Sephory. Vypadají skvěle a už se těším, až s nimi budu relaxovat. Od Manufaktury jsem pak dostala osvěžující ovocný sirup s příchutí Rybízu. Jejich sirupy zbožňuji a tento jsem ještě nezkoušela, tak jsem za něj moc ráda. Maru mě zkrátka zná a vím čím mi udělat radost. Ještě jednou moc a moc děkuji, vybrala ji skvěle.


A teď vám ukáži dárky, které jsem našla pod stromečkem. Jsou to dárky od rodiny, které jsem si ve směs vybrala sama. Malá krémová kabelka mi ve sbírce chyběla a tato z Manga přesně odpovídá mým požadavkům. Nový diář je malinký, praktický a super roztomilý. Je značky BussyB.


Od rodičů jsem si vybrala překrásnou koženou kabelku do ruky. Je italské značky Florence a přesně odpovídá mým požadavkům. Je velice kvalitně ušitá, pevná, dostatečně prostorná a dizajnově zajímavá a neokoukaná. Moc se mi líbí a jsem z ní opravdu nadšená.


Letos jsem moc kosmetiky nedostala, ale něco se přece jen našlo. Třeba překrásná Naked 1 od Urban Decay. Dlouho jsem váhala jestli jí chtít či nikoliv, ale nakonec jsem neodolala. Už mám dvě paletky od UD a jsou fajn, ale k srdci mi úplně nepřirostly, tak doufám, že Nakedka napraví reputaci. Z nové vánoční limitky Yves Rocher pod stromeček doputoval sprchový gel, tělové mléko a krém na ruce v krásné parfemaci hrušky a kakaa.


Radost mi taky udělalo balení super teplých a roztomilých podkolenek se sobíky. Bílá dózička s ptáčkem se u mě také neztratí a konečně pořádná sluchátka k notebooku jsem potřebovala jako sůl


Všem Ježíškům moc děkuji! 

Co jste našly pod stromečkem? Z čeho jste měly největší radost? 

Radu 



22 komentářů:

  1. Všechno je to krása, nevím, co obdivovat dřív :) Hrušku s kakaem jsem kupovala kamarádce a možná si aspoň sprchový gel koupím i pro sebe :) Z kosmetiky jsem toho letos také moc nedostala. Objednala jsem si jen řasenku z Avonu a pak jsem dostala parfém Bright Crystal od Versace jako každý rok. Jinak něco z oblečení, nádherný hrneček a kuchařku :) Zkrátka takovou každoroční klasiku, ale žádné konkrétní přání jsem ani neměla, takže jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Limitku od YR jsem si moc oblíbila. Nejen, že krásně voní, ale i ostatní vlastnosti mi moc vyhovují. Tak hlavně, že jsi z dárečků měla radost. Já nikdy nečekám velké dary, naopak mám radost z nečekaných drobností :)

      Vymazat
  2. Nádherné dárečky, sadu od Yves Rocher ve stejné parfemaci jsem pod stromečkem objevila taky, ta vůně se mi líbila už v obchůdku, nakonec jsem se ale rozhodla pro jinou parfemaci, tak jsem ráda, že budu mít i tuto:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže máš dvě sady? To je bezva, protože mi přijde, že se tato limitka YR obzvlášť povedla.

      Vymazat
  3. Musíš byť naozaj veľmi spokojná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To opravdu jsem. Všechno mě nesmírně potěšilo :)

      Vymazat
  4. Ta sada od YR musí být super, tvé dárečky by mě taky moc potěšily. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Čím jsem starší, tím u mě jednoznačně vedou ponožky jako top dárky, takže obdivuji ty tvoje :D Krásná je i kabelka z Manga ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máme obdobně. Taky mi teď ponožky dělají radost. Navíc do této dlouhé a mrazivé zimy jsou jako dělané :)

      Vymazat
  6. Dostala jsi moc pěkné dárky :). Sadu od YR jsem pod stromečkem našla taky a voní úžasně! :) Mě letos udělal největší radost asi smoothie maker :).
    BeautyOfLife blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, taky mi moc voní. Taky si budu muset si smootihe maker pořídit, zatím tomu trendu odolávám, ale nevím jak dlouho to vydržím :D Ať ti dělá radost.

      Vymazat
  7. Kabelka je prekrasna ♥ ty Colorpop eyeshadow me lakaji cimdal vic :). Asi se nakazim a vyvetram penezenku :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Colorpop stíny mi udělaly radost, škoda, že kvalitou mě už tolik nepotěšily. Snad narazíš na lepší kousky.

      Vymazat
  8. Nadhera vsechno a nejvic kabelka!!! Ja kabelky dostavam pravidelne a nejnovejsi ulovek z podstromecku je tato - https://www.decodoma.cz/Damska-kabelka-bezova.html. Kabelky a nausnice, to je moje ;) Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, pro mě jsou kabelky taky klasický dárek. Vždy musím alespoň jednu dost, většinou to však u jedné nekončí :D

      Vymazat