čtvrtek 8. prosince 2016

Revlon Colorstay - vysoce krycí a dlouhodržící make-up

Ahoj holky,

Make-up Colorstay od Revlonu je nejen v blogerském světě dost profláklý. Sama jsem ho před lety měla. Zpočátku jsem jej milovala, ale pak už mi tolik nevyhovoval. Když jsem však měla díky spolupráci s e-shopem Elnino, možnost si něco vybrat k otestování, zvolila jsem právě tento make-up, abych mohla porovnat jak se za ty roky změnil a za je tak chválený po právu. Pokud vás zajímá můj názor, tak rozhodně čtěte dál.



Make-up mám ve variantě pro smíšenou až mastnou pleť, k sehnání je také ve variantě pro pleť suchou. Make-up slibuje vysoké krytí, dlouhou výdrž a to vše bez zatížení pleti. Make-up má hezké balení s pumpičkou. To rozhodně vítám, protože kdysi mi absence pumpičky dost vadila. Flakón vypadá hezky, je bytelný a pumpička funguje jak má. Je super, že vymáčknout jde i nepatrné množství.


Konzistence make-upu je moc příjemná. Přijde mi maličko hutnější, ale krásně se roztírá a houbičkou se velice dobře zapracuje do pleti. Hezky se s pleti spojí, nesedí na ní, takže i přes své výborné krytí netvoří masku. Pleť zmatní, sjednotí a zakryje prakticky všechny nedokonalosti i kruhy pod očima. Korektor musím používat pouze výjimečně na ty největší „neřády“.


Make-up vypadá na pleti skvěle. Nezvýrazňuje mi nedokonalosti, suchá místa ani nezalézá do pórů. Výdrž je celodenní. Musím taky hodně pochválit, že je otěru vzdorný. Teď během chladného období často trpím na rýmu a musím pochválit, že se make-up jen tak lehce nesetře. Jasně, že při neustálém smrkání se z nosu otře, ale nestírá se tak lehce a nápadně.


Make-up seženete v mnoha odstínech. Já mám myslím třetí nejsvětlejší 180 Sand Beige, který mi sedí teď na podzim/ zimu kdy jsem už vybledla. Podle mě je make-up fakt super a pokud hledává vysoké krytí, dlouhou výdrž a přirozený vzhled na pleti, tak je ten pravý pro vás.

Už jsem zkoušely Revlon Colorstay? Máte to v plánu?

Radu







14 komentářů:

  1. Já na to vysoké krytí moc nejsem a nevyhovuje mi. Každopádně si myslím, že by mohl vyhovovat mamce, má podobné makeupy hodně ráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, avšak zde je krytí dostatečné, ale přitom vypadá na pleti maximálně přirozeně. Mě se výsledný efekt moc líbí.

      Vymazat
  2. Já bych chtěla vyzkoušet spíše tu verzi pro suchou a normální jestli bude také tak dobrá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím, že i ta druhá varianta bude stejně skvělá :) Tak vyzkoušej a dej vědět.

      Vymazat
  3. Pokukujem po ňom už dlhšie a možno niekedy siahnem po ňom :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho určitě nemám naposledy, fakt mi vyhovuje. Takže můžu jedině doporučit k vyzkoušení.

      Vymazat
  4. Už jsem uvažovala, že si ho pořídím, protože na něj všude slyším samou chválu :)
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A dobře uděláš, fakt je super. Pochvalné reakce na něj nejsou jen tak do větru :)

      Vymazat
  5. Zrovna se po nějakém koukám a tenhle vypadá dobře:).
    littlecapsule

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tom případě ho doporučuji zkusit a uvidíš sama jestli je chválený po právu. Podle mě bezesporu ano.

      Vymazat
  6. Jejich makeup mám v plánu konečně vyzkoušet :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  7. Ač mám obličej spíš mastnější, používám tu verzi pro suchou pleť,líp mi sedne odstín. Už ani nespočítám kolik balení jsem měla:)))

    OdpovědětVymazat
  8. Tak ten sa mi veru páči. Keby som nemala svoj obľúbený, s ktorým som maximálne spokojná, tak by som siahla po tomto. Ale dobré vedieť do budúcna.

    OdpovědětVymazat