středa 28. prosince 2016

Tip na skvělý parfém - Karl Lagerfeld Eau de Parfum

Krásnou středu přeji,

Jistě mnoho z vás obdrželo na vánoce nějaké ty penízky či poukázky a určitě už bádáte čím si za ně udělat radost. A pokud si stejně jako já děláte na vánoce radost novým parfémem, tak mám pro vás na jeden takový tip.



Tento parfém od „Karla“ byl velice oblíbený nějaký ten rok zpátky. Tomu také odpovídala přemrštěná cena. Teď již davové šílenství opadlo, cena znatelně klesla, ale úžasná vůně zůstala stejná.


Proto jsem se rozhodla, že mu dám šanci a zjistím co všichni na něm mají. Za prvé musím pochválit krásný flakónek, který je minimalistický, ale za to docela masivní. Moc se mi líbí stříbrný detail pod „hrdlem“ flakónu, který vypadá jako štrasový náhrdelník. Vršek je sice plastový, ale šmrnc navíc mu dodává vyražená podobizna Karla Lagerfelda.



Samotná vůně je velice líbivá, jemná a elegantní. Dle mého se sedne snad úplně všem. Jedná se o květinovou vůní, kdy prim ve složení tvoří magnólie a růže. Kromě toho je ozvláštněna několika tóny ovoce, jako je broskev a citrón. Osobně z parfému cítím převážně květinovou složku a v pozadí něco tajemného, hřejivého. Snad je to ten jantar či jemné dřevité tóny.


Parfém se mi moc líbí a používám jej teď denně. Kromě božské vůně můžu pochválit také výdrž, protože ze sebe parfém cítím téměř celý den. Slyšela jsem i názory, že moc nedrží, ale je to asi hodně individuální. Osobně s výdrži problém nemám a celý pracovní den dá naprosto s přehledem. Kupovala jsem ho na .notino.cz.

Znáte tento parfém? Dostáváte na vánoce parfém?

Radu



20 komentářů:

  1. Ja som tieto Vianoce dostala dokonca dva jeden od Beyoncé a jeden Avon :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že parfém je vděčný dárek. Od Beyoncé jsem měla kdysi a na zimu byl moc fajn.

      Vymazat
  2. vyzerá super, pri najbližšej návšteve parfumerky ho skúsim :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě očichej, mohl by se ti zalíbil. Přijde mi že by mohl vonět většině.

      Vymazat
  3. Taky ho určitě ovoním, moc se mi líbí popis i flakonek :).
    Beauty by K. + u mě na blogu najdeš soutěž o parfém

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řekla bych, že je vůně moc hezky sestavená a jednotlivé složky se dobře doplňují. Určitě ho očichej :D

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. To je. Však patří mezi jeden z nejoblíbenější parfémů poslední doby, což o něčem vypovídá.

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. To ano. Nejen, že krásně voní, ale i ten design se mi moc líbí.

      Vymazat
  6. Tenhle parfém znám a naprosto mě okouzlil, už nějakou tu dobu přemýšlím o jeho koupi, počkám ještě až začnou povánoční slevy. Mimo tento uvažují ještě o Jean Paul Gaultier nebo Black Opium od YSL.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně rozumím tomu, že tě okouzlil, je to krásná vůně. Já ho kupovala v akci za 500,- což mi přijde jako fantastická cena.

      Vymazat
  7. Tento parfém nepoznám, ale zaujal mě. Pod stromečkem jsem letos taky jeden parfém našla a velmi hezky voní. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky dostávám parfémy ráda, i když si ho radši vyberu sama. Ty sis vybírala, nebo to bylo překvapení?

      Vymazat
  8. Velkou náhodou jsem ho měla ve vzorečku a MUSÍM ho mít! Voní naprosto krásně, i když mám teď radši těžší vůně, tak Karlíka (jak mu pracovně říkám) si umím představit na jaro/léto a prostě ho chci. A to i přesto, že mám teď po Vánocích parfémů až až. Tohle byla láska na první přivonění!
    Sim in the Bubblegum

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám právě radši lehčí, svěží květinové vůně, takže "Karlík" přesně odpovídá mým představám. Já ho kupovala na slepo a nelituji, je to úžasná vůně a věřím, že na jaře jí budu nosit hodně často i když jí sem tam používám i teď v zimě.

      Vymazat
  9. Zrovna minulý týden jsem ji očichávala v parfumerce a byla jsem překvapená, jak nádherně voní, protože flakon mě upřímně moc nezaujal. Vůně je to přesně podle mého gusta, ale teď mám parfémů nadbytek, tak třeba za rok :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se flakón líbí, je sice minimalistický, ale hranatý tvar já ráda :D Já mám parfému také dost, ale nikdy mě to neodradilo od koupě nového :D

      Vymazat
  10. O této značce slyším poprvé, ale parfém vypadá pěkně. Já jsem si oblíbila značku Gucci. Teď mám momentálně tento parfém a voní skvěle https://yesmoda.cz/gucci/16767-gucci-guilty-eau-edt-75-ml.html . Už jsem jich vyzkoušela víc, ale tento je rozhodně nejlepší :-) .

    OdpovědětVymazat
  11. Já si nemůžu pomoct, ale mě ten Karl Legelfeld moc nevoní. Jako fakt jsem od nich neviděla zatím parfém, který by mi vysloveně sednul a já z něj byla unešená. A to jsem jich pár vyzkoušela. Teď objednávám Arm di Gio z https://www.esensino.cz/damske-parfemy/ a na to se hodně těším. Podle mě to bude pecka. Kamarádka mi to dávala očuchat u sebe doma a byla jsem z toho nadšená! :)

    OdpovědětVymazat